mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Nüfus Patlamasımı Oldu

Yüksek seçim kurulu 2007 yılında yapılan genel seçimlere oranla seçmen sayısında 6 milyon kişilik bir artışın olduğunu söylüyerek yerel seçimlerde oy kullanacak seçmen sayısının 48 milyonu aştığını açıkladı. Oysa aynı kurum 22 temmuz seçimleri arefesinde seçmen sayısının ülke nüfusuna göre 4,5 milyon fazla olduğunu söyleyerek seçmen sayısını geri çekmişti.
22 temmuz 2007-30 kasım 2008 tarihleri arasında geçen 16 aylık zaman diliminde ülke nüfusu yerinde sayarken yaşanan 6 milyonluk artışla 48 milyona ulaşan rakam ile yerel seçimlerde her üç vatandaştan 2 si sandığa gidecek.

Ayrıca ilk ve orta eğitim kurumlarında ders gören öğrenci sayısının 15 milyon civarı olduğunuda göz önünde bulundurursak ülkemizde 0-6 yaş arası çocuk nüfusunun ciddi anlamda düşük olduğu aşikardır.

Tarih: 30 Kasım 2008, 01:04 - İp: 78.***.**6.49
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

çıkmıyor deyil işte iti kurdu kutsal sayıp manevi degerler yükleyen sapık düşüncelilerinimi ararsın ,ilgisiz insanları 2.peygamberimiz diyen sapık düşüncelisinimi ararsın bazen böyle sapkınlıklarda çıkıyor. bunun hangi görüşe ait oldugunun bir önemi yok sapık her zaman sapıktır.

 

Tarih: 9 Aralık 2008, 13:27 - İp: 88.***.**1.18
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

kadınlar elbette baş örtüsü ile girsinler üniversiteye , ama şartlar da getirilsin mesela densin ki kamu alanında, kamusal kimlik taşıyan herkes kesinlikle dini siyasi simge kullanmayacak... mesala türban baş örtüsü takamayacak, mesala çekiç orak ablemli şapka takamayacak gibi....

ve özgürlük diyoruz madem.. şu da denilebilinecek ; kadınlar en az erkekler kadar camiye girebilecek, dinde söz sahibi olabilecek, diyanet başkanı olabilecek.. mesela başı açık kadınlar camiye hür bir şekilde girebilecek... başlarını örtmek zorunda kalmayacak...

özgürlük diyorsanız olay budur.. gerisi hikaye, ideoloji ve siyasettir...

ne demiş üstad;

kurt ile kuzu beraber gezerdi
fikir başka başka olmasa
.
.
.


herkese iyi bayramlar, saygılar....

 

Tarih: 9 Aralık 2008, 17:00 - İp: 78.***.**5.184
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Batuhan, yine terbiyesizliğine devam ediyorsun bakıyorum da..Z aten senden doğru dürüst bir yazı yazman da beklenemezdi.. İşin gücün ahlaksız siyaset

 

Tarih: 9 Aralık 2008, 17:06 - İp: 88.***.**2.125
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Batuhan işin gücün ahlaksızlık!.. Gerçi NF deki üye sayfana baktığımızda
buradaki amacının ne olduğunu anlamamak mümkün değil

batuhan19b
Adı Soyadı : Fotodemet Fotodemet
Şehir : Çorum
Meslek : ---
E-posta : [email protected]
Üyelik Tarihi : 18 Mayıs 2006, Perşembe - Son Oturum : 9 Aralık 2008, Salı
Fotoğraf Sayısı : 0
Yaptığı Yorum : 32
Donanım : Belirtilmemiş

--------
Profil : Belirtilmemiş

--------
Sen Kimsin?
Akp il ve ilçe teşkilatındanmısın? Bu tahminimin doğru çıkması benim için süpriz olmaz çünkü bu ülke senin yaptığın ahlaksız siyasetle akp sayesinde tanıştı.

 

Tarih: 9 Aralık 2008, 19:03 - İp: 88.***.**6.85
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

iftira atmadım yukarıda yazdıklarımı sen diger sayfalarda savundun. sapıga sapık demek ahlaksızlıksa evet ahlaksızlık yaptım.yine söylüyorum.ite kurda maevi degerler yükleyip taparcasına degerli saymak sapkınlıktır.
mgirgin ahlaksız sensin bir daha benim yazdıklarım hakaretle cevap verirsen sana kaldıramayacagın kelimeler sarfederim yani hakettigini yazarım.
bay ahlaksız benim yazdıklarımın neresinde ahlaksızlık varki kudurmuş gibi saldırıyorsun. girgin seni bir daha uyarmayacam yazdıklarına dikkat et.yazacaklarımın altından kalkamazsın bu sitede ahlaksızda sensin sapık da sensin terbiyesizde sensin.
mechul sana gelince ben bu sitede sen ve senin gibilere kızdıgım için tüm resimlerimi ve açtıgım konuların çogunu sildim. sebebi sizin gibilerin bu siteyi agzında salyalarla siyasete alet edip sizin partinizin sitesi imiş gibi kullanmanızdan dolayı sildim.
site adminleri sizlere sesleniyorum.benim yukarıda yazdıklarımın neresinde ahlaksızlık varki bu terbiye yoksunu kişiler bana ahlaksız diye yazacak kadar aşşagılanabiliyorlar. burada birisine terbiyesizce saldırma cesaretini nereden buluyorlar.
EGER BU SİTE SİYASİ BİR SİTE VE SADECE BU ÜYELERİN GÖRÜŞÜNDEKİ ÜYELER GÖRÜŞ BEYAN EDECEKLER KENDİ GÖRÜŞÜNDE OLMAYANA HAKARET EDECEKLER BUNADA SİZLER SES ÇIKARTMAYACAKSANIZ BİZLERDE BUNU YUTACAKSAK BİZE DEYİNKİ BU SİTE ŞU GÖRÜŞE AİT BİR SİTE BİZLERE MUHALEFET ETMEYİN DEYİN BİZLERDE BİLELİM.
BAKIN BU İKİ KİŞİ SİTEYİ NE HALE GETİRDİ.HER TOPİKLERİ SİYASİ

 

Tarih: 9 Aralık 2008, 23:26 - İp: 88.***.**2.96
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Sana yakışan sözler bunlar. Hem manevi değerlere hakaret edeceksin, bir de gelip ben ne yaptım diyeceksin Bir batuhana yakışan daha

 

Tarih: 9 Aralık 2008, 23:30 - İp: 88.***.**5.179
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

ayrıca il veya ilçe teşkilatında olmama gerek yok ben o fikre sahip birisiyim bu suçmu.hangi fikre sahip olacagımı sanamı soracagım.ben kim oldugumu girgine söyledim oda sana söyledi şimdi sen falcılık yapmaya kalkıyorsun.
yasalara uygun oldugu müddetçe istedigim her fikre sahip olma özgürlügüm var senin fikrinde deyilim diye bana ahlaksız demek gibi bir hakkın yok. senin fikirlerine saygı duymamı bekliyorsan sende benim fikirlerime saygı göstermek zorundasın.

 

Tarih: 9 Aralık 2008, 23:32 - İp: 88.***.**2.96
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

neresi manevi deger bunun bir hayvan ne kadar manevi degere sahip olabilir.

 

Tarih: 9 Aralık 2008, 23:33 - İp: 88.***.**2.96
makara
makara (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

hindistanda da inekler kutsal eğer onlar yaparsa putperestliktir ama biz yaparsak farklı bunu öğrenmelisin batuhan

 

Tarih: 9 Aralık 2008, 23:35 - İp: 92.***.**4.88
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Nüfus patladı mı patlamadı mı?
Patlamadıysa ne patladı?

 

Tarih: 9 Aralık 2008, 23:37 - İp: 78.***.**3.110