fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

Hainler Her Gün Saldırıyor !

Pu ka ka şuan Diyarbakırda bir karakola saldırıyor, orada görev yapan arkadaşım aradı... Ayrıca az önce Siirt te 5 şehit verdik... televizyonu açtım sadece samanyolu tv de var haberi... diğer kanallar ( merkez medya ) pıraym taym programlarına devam ediyor...

millet acunu seyrediyor yetenek sizsinizi... ama haberi yok gencecik çocukları ölüyor her akşam başka bir karakolda...

çok garip ülke olduk vesselam...

Tarih: 24 Eylül 2011, 22:35 - İp: 46.***.**9.74
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

noldu asabınmı bozuldu najıdorf efendi.

 

Tarih: 25 Eylül 2011, 12:48 - İp: 78.***.**4.38
najdorf
najdorf (üye)
Ankara / Meraklı

Niye asabım bozulsun. Hem de kıvırdığın alenen ortadayken

 

Tarih: 25 Eylül 2011, 12:58 - İp: 78.***.**2.163
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Ne heronu ne meronu.. Olağanüstü hal ilan etmekten başka çare kalmamıştır.

Tek kelimeyle hepinize GÜ-NAY-DIN
Haziran 2010 da mhp lideri Devlet Bahçeli'nin gündeme getirdiği noktayı 15 ay sonra idrak edebildiniz.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den OHAL önerisi
Devlet Bahçeli'nin terörle mücadele konusunda önerileri

MHP nin OHAL önerisine AKEPE den tepki
MHP nin OHAL önerisine CHP den tepki

 

Tarih: 25 Eylül 2011, 15:42 - İp: 78.***.**4.253
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

Ohal demek tum guney doguyu kirip gecirmek demek.Baskada care yok gibi. Bunlar kandilde deyiller icerdeler. Ama ben yinede is o noktaya varmisin dilerim.Birde hepimizin tepesi atmis (atmayacak gibi deyil) birde birbirimizi kirmasak diyorum, nacizhane.

 

Tarih: 25 Eylül 2011, 18:39 - İp: 69.***.**4.188
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

askerlerin hapiste olma sebebi demokrasiye müdahalede bulunmak için plan ve konuşmaların ele geçirilmesidir.bunlar belgelidir.bunların planları sivil halka bomba atmak,ülkede kargaşa çıkarmak sonrada askeri müdahalde bulunmaktır.biri çıkpta bunlar şakaydı canım demesin.

hükümet terör konusunda pasif kalıyor.bunu herkes kabul ediyor.fakat geçen şükrü elekdağ,da söyledi pkk şimdiye kadar hiç bombalanmadığı kadar uzun bombalandı ve amerika buna sesini çıkarmadı.çünkü abd nin kürtlerle işbirliği yaptığı ve görüştüğü biliniyor.iran,a karşı pejak,a destek veriyor.kandilide ve diğer bölgelerde pkk ağır darbe aldı ve karşı eylemlere girişti.

müsteşer sinirliğioğlu ırakia karşı baskı yapıyor.ve kandil,e yakın iki askeri üs talebimiz var.bizim ırakda başka asker birliklerimiz bir tank birliğimiz var.onlarda zaman zaman geçiş yollarını bombalıyor.onlardan ölenler medyada haber olmuyor orda bir tanıdığım olmuştu geçmişte ordan biliyorum.hatta bir ara tilkileri terörist sanarak bile vurmuşlardı.

fakat adamlar yolu uzatarak dağları katırla dolaşarak türkiyeye ağır silah sokuyorlar.aslında adamların yaptıkları kısıtlı eylemler türkiyede büyük yankı uyandırıyor.yoksa pkk ya katılıp en uzun yaşayan 2 sene yaşıyor.örgüt propagandasını ve halka baskısını iyi yaptığından katılımlar azalmıyor.

bakalım bir kara harekatı olacakmıki, artık olması lazım.


 

Tarih: 25 Eylül 2011, 18:51 - İp: 78.***.**2.104
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör


Devletin birliğine bütünlüğüne kast ederek terör örgütüne üye olan terörist eyleme katılmadığı gerekçesi ile serbest bırakılırken, mevcut hükümete karşı darbe yapacakları iddiasıyla suçlanan insanların eyleme katılıp katılmadıklarına bakılmaksızın yıllardır cezaevinde tutuluyor olması asıl darbenin kim tarafından yapılmaya çalışıldığını açığa vurmaya yetiyor.

lightningman demokrasiye müdahale yapacakları için hapiste olduğunu söylediğin askerler görevdeki AKEPE hükümetine karşı darbe yapmak ile suçlanıyor. Ortaya atılan ''demokrasi'' ye müdahale kavramı yandaş basının ve akepe güruhunun kullandığı bir söylemdir. Bunu ben akepenin şark kurnazlığı olarak tanımlıyorum akepenin şark kurnazlıklarına bir kaç örnek

1-Anayasa mahkemesinin ''laiklik karşıtı eylemlerin odağı'' olmak suçundan mahkum ettiği Adalet ve kalkınma partisinin kısalması olan AKP yerine ''ak parti'' ifadesinin kullanılması
2-Önce kürt açılımı denilen ihanet projesinin gelen tepkiler sonrası adının ''Mİlli Birlik ve Kardeşlik Projesi'' olarak değiştirilmesi
3-Savcılık iddianamesinde görevde bulunan Türkiye Cumhuriyeti hükümetine karşı darbe yapmaya teşebbüs suçlamasıyla suçlanan askerler ufak bir kalem hareketiyle ''demokrasiye müdahale'' ile suçlanıyor gibi gösteriliyor.

2007 yılında akp-abd-barzani arasında imzalanan Türkiye ve k. ırak arasındaki ilk antlaşma olma özelliği taşıyan üçlü mutabakat ile k. ırakın güvenliği ''kürt'' yönetimine bırakılmıştır. Bu nedenle k. ıraka abd nin oluru olmadan bırakın operasyon yapmayı misket oynamaya bile gidemeyiz. Abdnin TSK'nın ırakta yuvalanan terör örgütü PuKaKa ya yönelik 21-29 Şubat 2008 tarihlerinde düzenlediği kara harekatının sonlarndırılması için yaptığı uyarıların dayanağıda bu antlaşmadır. Abdnin tsk tarafından k.ıraka yapılan hava operasyonuna ses çıkarmamasının tek nedenide iç ve dış politikaları çöken akepenin ciddi bir kamuoyu tepkisiyle karşı karşıya olmasıdır. Bu yüzden halkın gazını almaya yönelik bir kaç adım atılarak akepe nin nefes alacağı alan açılmalıdır bu destek abd projelerinin hayata geçirilmesi için son derece önemlidir.

lightningman emmi Sinirlioğlu tarafından ıraka baskı yapıldığını söylüyorsun söylermisin sazlı sözlü baskı yapıldığını nerde gördün Bknz.
Ayrıca k.ırakta bulunduğunu söylediğiniz askeri birliklerimiz 2007 yılında imzalanan üçlü mutabakat ile geri çekilmiştir. Irak Sınırında güvenlik şeridi oluşturulması talebide ırak içinde (elçilik koruma görevlileri haricinde) askeri unsurumuzun olmamasına dayanır.

Kara harekatı yapılırmı yapılmaz konusuna gelince ben yapılacağına ihtimal vermiyorum. yapılacak olursada Türkiye sınırına en yakın kamp olan Zap ile sınırlı kalır ve basına bir tek leş gösterilmez.


Artık kuzey ırakı taş üstünde taş, baş üstünde baş kalmayıncaya kadar vurup kızıla boyayarak soysuzların yedi nesil sonrasına korku salmak şart olmuştur.











#mechul75' tarafından 25.09.2011 23:11:31 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 25 Eylül 2011, 21:26 - İp: 78.***.**4.237
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ahanda teröristler istediğini almak üzere. DEmekki beyinleri buna hızırrlıyorlar.
Soru. teröristler ne istiyor. Kürt haklarınımı. Şu anda Kürt hakları olabilecek en üst seviyede. Demekki amaç başka. Amaç Türiyenin sabrını taşırmak. Sonunda sıkı yönetim. Olağanüstü hal. Hatta Kürtlere yönelik bir kıyım ve sonuçta iç savaş. İç savaş neticesinde uluslararası müdahale. Tampon bir özerk bölge oluşturulması. Ahada size nihayi hedef.
BEceriksiz hükümet zamanında bunlara müdahale etmiş olsa bunlar bu kadar azamayacak palazlanamayacaktı. Ancak geç kaldılar. Lakin sivillere yaptıkları bölge halkindedende tepki çekmekte. Kürtlerin büyük çoğunluğu bu şerefsizlere değil Akp ye oy vermekte. BU hale devlet yanlısı olduklarını gösterir. BU kişileride küstürmenin anlamı yok. Lakin devlette caydırıcılığını göstermelidir.

 

Tarih: 25 Eylül 2011, 22:58 - İp: 78.***.**4.38
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Soru. teröristler ne istiyor. Kürt haklarınımı. Şu anda Kürt hakları olabilecek en üst seviyede. Demekki amaç başka. Amaç Türiyenin sabrını taşırmak. Sonunda sıkı yönetim. Olağanüstü hal. Hatta Kürtlere yönelik bir kıyım ve sonuçta iç savaş. İç savaş neticesinde uluslararası müdahale.

EMMİ SANADA GÜNAYDIN

Kürtlerin büyük çoğunluğu bu şerefsizlere değil Akp ye oy vermekte.
Emmi akepeye oy verdiklerini söylediğn bölgede belediyeler pukaka sözcüsü bdp li isimlerin elinde. Sence ortada bir çelişki yokmu. Bence ortada çelişki melişki yok. İşin özü pukaka nın sözcülüğünü yapan bdp nin misyonunu akepe üstlenmiş olmasıdır. Ntekim Oslo'da başvekilin özel temsilcisi ve pukaka arasında yapılan görüşmede kullanılan ''sayın'' öcalanın görüşleri, Tayyip Erdoğan'ın görüşleri ile yüzde 90 - 95 oranında örtüşüyor'' sözleri akepenin=erdoğanın misyonunu deşifre etmiştir.

 

Tarih: 26 Eylül 2011, 00:18 - İp: 78.***.**4.237
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ee o zaman ülkücü kürtleri neyle açıklıceksin. Hani bazıları bdp ye geçenler varya.

 

Tarih: 26 Eylül 2011, 18:42 - İp: 78.***.**3.94
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

kuzey ırakta birliklerimiz var.geçen ordaki bir tank birliğimizin ateşiyle 30 tanemi pkk lı ölmüştü.ölülerini almak için sınırı geçmişlerdi.yakınlarım orda askerlik yaptı.

kimse kafadan sallamasın.ordaki birlik termal kamera ile geçiş güzergahlarını gözetliyor.fakat onlar çoğunlukla arka taraflardan katırla bazende ciplerle ağır silahlarını türkiyeye geçiriyorlar.

burda önemli olan abd nin pejak la ilişkisini kesmek.yoksa abd ve israil destekli terör bitmez.ipler kimim elinde ona bakmak gerek.şükrü elekdağın söylediği gibi abd ilk defa bu kadar uzun bombardımana ses çıkarmadı.

anlamayana ideoloji taş devridir başlığındaki 3 sayfadaki yahudi ile türk,ün kısa hikayesinimi anlatayım yani.

 

Tarih: 26 Eylül 2011, 21:13 - İp: 78.***.**3.22