biologus
biologus (üye)
Yurtdışı / Amatör

70 Milyon Darbeye Hayır!!!

Fotografcilarimiz boylesi olayi umarim kacirmazlar
http://www.70milyonadim.org/


Farklı kesimlerden oluşan binlerce insan dün İstanbul'da bir araya gelip Tünel'den Taksim'e yürüyerek özgürlük çağrısında bulundu.

'Darbeye Karşı 70 Milyon Adım' sloganıyla yola çıkan insanlar demokrasi talebiyle yürüdü. Adalet Ağaoğlu, Lale Mansur, Nazlı Ilıcak, Yücel Sayman gibi isimlerin de katıldığı yürüyüş büyük bir coşkuyla geçti. 'Hukukun Darbesi Olmaz-Darbenin Hukuku Olmaz' pankartı taşıyan binlerce kişi tek yürek halinde yürüdü. 70 yaşındaki insanların, çocuğunu alan ailelerin katıldığı yürüyüş olaysız bitti. 'Darbeye Karşı 70 Milyon Adım' adına yapılan basın açıklamasında şunlara değinildi: "Bir askerî darbe mi yaşıyoruz? İlk bakışta böyle bir darbeden söz etmek mümkün değil gibi görünüyor. Ama özellikle 27 Nisan e-muhtırasından beri yaşanan gelişmeler ağır çekim bir darbe sürecinde olduğumuzu, demokrasinin bir tür müdahaleye maruz kaldığını gösteriyor. Kapatma davalarının ne olacağı düşünülürken, 5 Haziran'da Anayasa Mahkemesi 411 milletvekilinin oyuyla kabul edilen başörtüsünü üniversitelerde serbest bırakan yasayı iptal etti. Türkiye'de süregelen müdahale geleneğinin bir perdesiyle karşı karşıyayız. Demokrasiden yana tüm güçlerin özellikle 22 Temmuz seçimlerinden sonra sık sık dile getirdiği demokratik anayasa talebi bu süreçte gündemin dışına çıkmış. Özgürlük, adalet, vicdan, eşitlik kavramları geri plana atılmıştır. Ve işte Darbeye Karşı 70 Milyon Adım ilk kez darbeye karşı birleştiğimizi gösteriyor." Yürüyüşe en önde katılarak destek veren gazeteci yazar Nazlı Ilıcak, "Sessizlikten daima içim yandı. Bu ülkede Menderes asıldı. Birçok darbe ve zulüm gördük. Ancak, yıllar sonra ilk kez bugün toplumun birçok kesiminden insan bir araya gelerek bu yanlışa dur diyoruz." diye konuştu.


http://www.70milyonadim.org/

Tarih: 22 Haziran 2008, 07:40 - İp: 76.***.**7.133
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Çok çocukmuşsun.Sanki ben sana özelden mesaj atıyormuşum gibi bir izlenim verip kamuoyu oluşturacağını mı sanıyorsun? Azıcık delikanlı ol be ne adammışsın

Bu arada hala özelden kiminle küfürleştiğini merak ediyorum bilesin.

 

Tarih: 26 Haziran 2008, 17:43 - İp: 81.***.**9.103
biologus
biologus (üye)
Yurtdışı / Amatör

Mgirgir NOKTA koymadin sen

Hala laf kalabaligi yapiyorsun

varsa foto yukle gorelim

70 milyon darbe olayi icin

yoksa

O noktalarini al cantana koy

hadi nas nas

 

Tarih: 26 Haziran 2008, 18:53 - İp: 192.***.**9.70
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Önüne gelene hakaret edip topikten kovmaya kalkıyorsun ve ondan sonra demokrasi lafını ağzında geveliyosun.

Hiç topikle alakası olmayan bisquit nikli üyeyi bile ağzına sakız yaptınya harbiden helal olsun sana

Aklı sıra sanki ben sana özelden küfür ediyormuşum gibi gösterip kendini haklı çıkarmaya çalışacak kadar bile çocukça davranabiliyorsu.Senin bu üslubunun hiçbir savunulur tarafı yok...

 

Tarih: 26 Haziran 2008, 19:04 - İp: 81.***.**9.103
biologus
biologus (üye)
Yurtdışı / Amatör

Eeeeeeeeeeeee sonuc?

NOKTA lara ne oldu?


Sozunde durmalisin bence

Ozunde durmak erdemliktir. Noktalarini unutma.

 

Tarih: 26 Haziran 2008, 19:47 - İp: 192.***.**9.70
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

Bu konu amacından sapmıştır. Lütfen kapatalım bu konuyu. Benim bu yazımdan sonra başka kimse yazmasın. Bu şekilde hiç bir yere varamayız. hadi dağılın bakiim!..

 

Tarih: 26 Haziran 2008, 19:51 - İp: 84.***.**9.106
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Ben biologus'u şikayet ettim site yönetimine ama hala bu saygısız yazıları yerli yerinde duruyor.Bu konuyu kapatacak olan site yönetimidir.

Hocha, sana soruyorum Bu kişinin hakaretlere varan üslubuna neden seyirci kalıyorsunuz? Herkes seviyesini korurken biologus'un bu tarz hakaretlerde bulunması ve çocukça oyunlarla karşısındakini alt etme çabası doğru mu sizce??

Bu kişinin hakaret ettiği üyeler sizin de devamlı topiklerde yazıştığınız arkadaşlarınız.Bu arkadaşlarınızın bu konudaki bazı görüşlerine katılmıyor da olabilirsiniz ama biologus'un bu tarz üslubuna da göz yummanız doğru mu??

Benim istediğim daha seviyeli yazışmak.Site yönetimine attığım mesajda da bunu söyledim.Bu tarz hakaret içeren üsluplara göz yumarlarsa yarın bir başkasının da aynı üslubu takınmayacağına dair hiç kimse garanti veremez.Ayrıca insanlar bu tarz seviyesiz üslupların kullanıldığı ortamları terk edebilirler.Açıkçası ben uzunca bir zamanımı geçirdiğim bu sitede bu tarz hakaret içeren üslubun kullanılmasından son derece rahatsız oluyorum..

 

Tarih: 26 Haziran 2008, 20:19 - İp: 81.***.**9.103