blood
blood (üye)
İstanbul / Amatör

Çözm ? En İyi Saç Kesimi Şekli Hangisi?

Evet ßurda Gösterin ßakaLım ßeyaz Fona Sac kesimi örneklerinizi NeyLe kestiginizide ßeLirtin ona Göre Hangi program mı Photo Shop mu BiLmem nemi Daha iyi arasında Secim oLsun

Photo Shop'la kestigim ßeyaz Fondaki Sac kesimim...

#blood' tarafından 03.04.2008 11:23:36 tarihinde düzenlendi.

#blood' tarafından 27.04.2008 10:49:57 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Nisan 2008, 10:45 - İp: 88.***.**6.158
xaqpax
xaqpax (üye)
Kayseri / Firma

işte biz bu yüzden ülke olarak geri kalıyoruz....

blood sözüm sana ki o bilgini mezara götür kimseye birşey deme buraya çıkıp har vurup harman savurmaya gerek yok kimseyle bilgi konusunda iddialaşmaya gerek yok.

kimse bir diğerinin bildğini bilmek zorunda değil burası bilgi paylaşım platformu
ben php kod yazıyorum iyi derecede. internetoloj.com vs bir çok resmi site sonu gov.tr ve pol.tr olan sitelerde imzam var ama hiçkimseye çıkıp da hadi siz de yapın bakalım böyle demedim demem de çünkü biliyorum bilmediklerim bildiklerimin birmilyonda biri bile değil,

paylaşım alanı olduğundan bilginizi paylaşmanızı isterdim ama neyazıkki 6 sayfa var sonuna kadar okudum paylaşım adına bir fiske birşey görmedim...

senina adına yazık diyorum...
kendini çok iyi yetiştirmişsin ukalalık konusunda.

Tarih: 25 Nisan 2009, 16:55 - İp: 78.***.**4.195
adonist
adonist (üye)
Kocaeli / Amatör

xaqpax arkadaşım seni yürekten destekliyorum.

knockout, extract, mask pro ve canalları kullanarak yapmaya çalışıyorum
ki oluyor ama istediğim sonuca ulaşamıyorum kayıplar yaşıyorum bilhassa
karışık arka fonlu fotoğraflarda.

Çözüm için 1 haftadır nette dönüp dolaşıp duruyorum ama nafile

xaqpax arkadaşım bende senin gibi belki bişiler bulurum diye buradaki tüm
yorumları okudum (6 sayfa) ama maalesef tamamen laf kalabalığı ve itiş kakış.

Bu işi bilen arkadaşlar allah rızası için yardım edin
buradan olmaz diyorsanız mail adresim de bu " adonis_tr11@hot..."

Tarih: 10 Kasım 2009, 02:14 - İp: 88.***.**2.249
rgbss
rgbss (üye)
Tokat / Stüdyo Fotoğrafçısı

slm rgbss konularını araştır gorursun dostum

Tarih: 22 Nisan 2010, 23:18 - İp: 78.***.**0.63
huseyin1134
huseyin1134 (üye)
İstanbul / Amatör

blood arkadaşim bu seni tatmin edermi bilmem 5 dakika icinde fazla özenilmemiş bir calişma ben bunu vertus fluidmask 3 de yaptım insan kafa ve zaman verdikten sonra yapamayacaği birşey yok.nette hertürlü ders var.ben profesyonelde değilim yanlızca kendini eğiten biri.arkaplan temizlemek içinde engüzel plugin vertus bana göre zaten cs5 geliyo arka plan konusunda video ları izledim bunlar cok basit hale gelicek.bana göre birşey yapılıyosa böbürlenmek yerine baskalarına yardım etmek lazım ben nette öğrendim phoshopu.emek veripte paylaşim yapan bütün arkadaşlar hakkını helal etsin .

#huseyin1134' tarafından 25.04.2010 15:46:22 tarihinde düzenlendi.

[/IMG]

#huseyin1134' tarafından 25.04.2010 15:47:30 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 25 Nisan 2010, 15:44 - İp: 78.***.**4.161
birsahil
birsahil (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

arkadaşlar değişik kesim programları var ama ben photo key kullanıyorum güzel bir program daha önceleri ps de color range veya ctrl alt x le yapardım ama bu bana daha kolay geldi ama benim anlamadığım nokta burda herkes bazı arkadaşlar hariç herkes biribirinin ağzından laf kapmaya çalışıyor anlayacağınız bildiği halde paylaşma derdinde değil ama bu yanlış bence bazı arkadaşlar cs5 de bu işin çözüleceğini söylüyor bence artık zamanı geldi ilerde bu yazdıklarımıza güleceğiz ama resim ekleyen arkadaşlara bir tavsiyem kimse kimseye yoklama çekmesin nasıl yaptığını açıklasınki o zaman paylaşımın anlamı olur YANLIŞMI?

Tarih: 25 Nisan 2010, 20:21 - İp: 88.***.**6.47
durmusozer
durmusozer (üye)
Kayseri / Stüdyo Fotoğrafçısı

arkadaşım sen burda hava atmak içinmi bulunuyorsun ayrıca bu photoshopta yapmışın nasıl yaptığını bile açıklamamışın ben açıklayayım o zaman sen bunu gri bir fonda çekmişin sonra sadece fonunu keserek layerden kopyasını çıkartmışın ve sadece orjinal fotofrata oynama yapmışın benim anladığım bu... ayrıca sen burda millete hepiniz laftasınız falan die yazılar yazmışın evet hepimiz laftayız burda birileri bi konu açar ona yardımcı olmak için çalışırız yorumlar yaparız paylaşımlar sunarız ama sen daha ne yaptığın bile belli olmayan bişey atıyosun ortaya ve bununla hava attığını sanıyosun oysaki nasıl yaptığını paylaşarak daha çok kendinden söz ettire bilirdin amatör bir fotografçısın sanırım yoksa burdaki profosyonel fotografçıların hiç biri hava atmak için bulunmuyor yardımlaşmak için varız biz...

Tarih: 4 Mayıs 2010, 16:42 - İp: 85.***.**6.176
inblue
inblue (üye)
Çanakkale / Firma

al arkadaşım bak photoshopda yapıldı tamamen
en azından seninki gibi sahte değil.

birşeyler biliyorsan paylaşmalısın buraya çıkıpta hava atma.

#inblue' tarafından 17.05.2010 21:49:43 tarihinde düzenlendi.

BU DA BENDEN BİR ÖRNEK

#inblue' tarafından 17.05.2010 22:05:14 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 17 Mayıs 2010, 21:47 - İp: 78.***.**7.72
birsahil
birsahil (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

inblue arkadaşım tebrikler extrac ın başarısı herhalde değilmi aslında önemli olan çekim yani doğru fon doğru ışık varsa sorun yoktur ama şimdi cs 5 de bu işler daha kolaylaşıyor. ps de ilk zamanlar ben color range le yapardım oda olurdu ama artık değişik rogramlar var photo key de bunlardan biri yeşil fon la çek iş bitsin ayrıca dijital anargy de de bu iş çözülüyor ... TOPAZREMASKIDA UNUTMAYIN......

Tarih: 19 Mayıs 2010, 09:47 - İp: 85.***.**8.226
dente
dente (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Saç kesmede birçok yöntem vardır.Önemli olan saçı eniyi nasıl kesebilirimdir.Öncelikle kesme yöntemleri şunlardır :
1-Extrack
2-Knock Out
3-Color Range
4-Background Eraiser(Aynı tonlardaki arka fonu çok iyi kesiyor)
5-Primatte(fonun yeşil veya mavi olması lazım ama bence eniyisi yeşildir)
6-Ve birde değişik bir yöntem olan saçın kesilicek yerinin ayrı bir layer daha sonra siyahbeyaz ve hard ligt seçeneklerini seçip Levelsta en alttaki gri yapan bölümden fonun kaldırıp sadece saçın bırakılıp alttakinin silinmesi.

Tarih: 23 Mayıs 2010, 11:33 - İp: 78.***.**1.176
prof-cs
prof-cs (üye)
Batman / Stüdyo Fotoğrafçısı

Extract Ve Color ranGe'De GüzeL Ama SizinqiLerde Cok qüSeL

#pRoF-Cs' tarafından 17.10.2010 21:21:36 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 16 Ekim 2010, 16:10 - İp: 88.***.**9.189