blood
blood (üye)
İstanbul / Amatör

Çözm ? En İyi Saç Kesimi Şekli Hangisi?

Evet ßurda Gösterin ßakaLım ßeyaz Fona Sac kesimi örneklerinizi NeyLe kestiginizide ßeLirtin ona Göre Hangi program mı Photo Shop mu BiLmem nemi Daha iyi arasında Secim oLsun

Photo Shop'la kestigim ßeyaz Fondaki Sac kesimim...

#blood' tarafından 03.04.2008 11:23:36 tarihinde düzenlendi.

#blood' tarafından 27.04.2008 10:49:57 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Nisan 2008, 10:45 - İp: 88.***.**6.158
blood
blood (üye)
İstanbul / Amatör

Yokmu Arkadaşlar Kendi kesimine Güvenipte ßurda PayLaşıcak olan ?

Tarih: 3 Nisan 2008, 12:06 - İp: 88.***.**6.158
hotak
hotak (üye)
Kütahya / Stüdyo Fotoğrafçısı

peki sen bu kesimi photoshoptamı yaptın arkadaşım ben photoshop kullanıyorum kesim için farklı proğram kullanan varsa bende görmek isterim

Tarih: 3 Nisan 2008, 12:18 - İp: 88.***.**9.179
blood
blood (üye)
İstanbul / Amatör

evet photo shopta yaptım zor bir iş degil

göstercek olanda göstersin buyursun hangis kesim işe yarıyor görmüş oluruz

Tarih: 3 Nisan 2008, 14:56 - İp: 88.***.**6.158
blood
blood (üye)
İstanbul / Amatör

heyt ße o kadar insan var soran yorum yapan öneren ama bir tanesi yaptıgını sergiLiyemiyor neden aceßa ßir anlam veremedim

Tarih: 3 Nisan 2008, 18:13 - İp: 88.***.**6.158
blood
blood (üye)
İstanbul / Amatör

176 kişi ßaqmış ßir taneniz tenzzüL etmemiş lafada nasihatede övgüye geldimide gerilirsiniz teßrikler sizLere....

Tarih: 5 Nisan 2008, 18:19 - İp: 78.***.**8.210
serhatpnk
serhatpnk (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

çok isterdim cevap vermeye ama henüz daha o kadar profesineleşmedim üzgünüm ama gün gelir buna da bir cevap verecegim allahın izniyle çok çabalıyorum ama mutlaka bir gün öğrenecegim

Tarih: 7 Nisan 2008, 10:12 - İp: 88.***.**8.42
loveralone
loveralone (üye)
Isparta / Stüdyo Fotoğrafçısı

bence en iisi ve en hızlısı piramitte dir. eğer çok püsküllü bi saç yoksa extract ta keserim ama sudiomda çekiyosam fuji yeşili bi perdede çekip gölge düşürmeden piramitte kesim yaparım hem hızlı hem % 95 temiz bi kesim yapıyo isteyene veririm

Tarih: 7 Nisan 2008, 11:26 - İp: 88.***.**9.147
blood
blood (üye)
İstanbul / Amatör

loveralone örnek bir kesim sunda bizde ve diger üyeLerde görsün sadece laftasınız arkadaşlar ßana günde yüz ßinlerce insan nasihat veriyor nasihate öneriye tavsiyeye degil yaptıgınız görseLLige diger arkadaşlar ve siz ßen hepimiz karar vereLim öle demeyle olmuyor bu işler yoLdan gecene sorsan ßen photo shopcuyum diyor deklanşöre ßasana sorsan ßen fotografcıyım diyor görsellik katın hepimiz bir birimizin hatasını iyi noktasını ve görselligini görelim o zaman topluca karar verilir :D sevgiLerimle

Tarih: 7 Nisan 2008, 12:13 - İp: 78.***.**8.210
fmdijital
fmdijital (üye)
Ankara / Stüdyo Fotoğrafçısı

evet buda benden olsun knockaut
arkadaşım sende photoshopun içinde hangi yoldan gittiğini paylaşırsan memnun oluruz teşekkürler...Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

#fmdijital' tarafından 11.04.2008 20:04:37 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Nisan 2008, 20:00 - İp: 88.***.**0.19
foto berk
foto berk (üye)
Manisa / Stüdyo Fotoğrafçısı

overalone örnek bir kesim sunda bizde ve diger üyeLerde görsün sadece laftasınız arkadaşlar ßana günde yüz ßinlerce insan nasihat veriyor nasihate öneriye tavsiyeye degil yaptıgınız görseLLige diger arkadaşlar ve siz ßen hepimiz karar vereLim öle demeyle olmuyor bu işler yoLdan gecene sorsan ßen photo shopcuyum diyor deklanşöre ßasana sorsan ßen fotografcıyım diyor görsellik katın hepimiz bir birimizin hatasını iyi noktasını ve görselligini görelim o zaman topluca karar verilir :D sevgiLerimle

SAKIN OLA SEVGİLERİNİZİ KULLANMAYINIZ ..................................................................

yukarıdakiyazı size ait tir....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÖNCE SAYGILI OL SEVGİLİ ARKADAŞIMMMMM...............

BERK FOTOĞRAFÇILIK...............................

sen herkesi kendin gibimi biliyorsun..?????????

Tarih: 12 Nisan 2008, 02:08 - İp: 88.***.**7.231