blood
blood (üye)
İstanbul / Amatör

Çözm ? En İyi Saç Kesimi Şekli Hangisi?

Evet ßurda Gösterin ßakaLım ßeyaz Fona Sac kesimi örneklerinizi NeyLe kestiginizide ßeLirtin ona Göre Hangi program mı Photo Shop mu BiLmem nemi Daha iyi arasında Secim oLsun

Photo Shop'la kestigim ßeyaz Fondaki Sac kesimim...

#blood' tarafından 03.04.2008 11:23:36 tarihinde düzenlendi.

#blood' tarafından 27.04.2008 10:49:57 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Nisan 2008, 10:45 - İp: 88.***.**6.158
foto berk
foto berk (üye)
Manisa / Stüdyo Fotoğrafçısı

AMATÖRLERİ SEVRİM AMA SAYGISIZ OLANLARI DEĞİL.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BERK FOTOĞRAFÇILIK........................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tarih: 12 Nisan 2008, 02:13 - İp: 88.***.**7.231
foto berk
foto berk (üye)

T........................................................................

Tarih: 12 Nisan 2008, 02:15 - İp: 88.***.**7.231
blood
blood (üye)
İstanbul / Amatör

foto berk Siz ßendende Amatörsünüz :D nedenmi taßiri caizse şöle kullanıcam

Hadi ßen Hayvanım Hayvanı egitmekmi istersin Hayvana Hayvancamı YakLaşmak istersin

Egitmek istersin dimi

Demekki

ßir insan Saygısızlık yapıyorsa Saygısızca degiL Saygıyı Göstericek şekiLde Davranmanız Lazım Siz Sadece Boş keseden atan keLimeLeri Keninizce YorumLayan Ve kendinizi ßir şey Sana küstah kaba bencil bir büyüksünüz

Teşekkür Ederim Herşey için Size Karşı 500 cümLe cvp yazsanız biLe Size Tek bir Diyecek KeLimem oLamaz Cünkü ßen Saygısız oLa biLirim ama Sizin Kadar Görgüsüz Kendini ßeyenmiş DegiLim iyi günLer Muhattap oLmazsanız Sevinirim (:

Tarih: 12 Nisan 2008, 10:26 - İp: 88.***.**0.99
foto berk
foto berk (üye)

sizin kelimeleri kullanabilecek kadar YETENEKLİ biri OLAMAYACAĞINIZI ve meraklı fotgrafçı bile olamayacağınızı düşündüğüm ve çok iyi bildiğim için bu bahsi kapıyorum... siz hayattada amatör olarak kalmaya devam edin ...... YÜCE RABBİM SENİN GÖNLÜNE VE FİKRİNE GÖR VERSİN İNŞALLAH.........

Tarih: 12 Nisan 2008, 17:38 - İp: 88.***.**2.217
rgbss
rgbss (üye)
Tokat / Stüdyo Fotoğrafçısı

slm ben saç kesimini bana gore gayet iyyi yapıyorum herhangi bir program kullanmıyorum mask pro extrac filan kullanmasınıda bilmem ama tek bildiğim gri fon kullanıyorsanız gayet iyi saç kesimi cıkartabilirsiniz nasılmı ana resmi kesin
kafa bolgesini elips le seçin esas olan resimden layer alın ve aldıgınız layere hard light uygulayın

Tarih: 24 Nisan 2008, 13:36 - İp: 78.***.**1.237
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

Ben bu fotoğraf üzerinde biraz uğraştım bakalım neler yapabiliyorum diye. Fakat bu kadar güzel olmadı.
Bu fotoğrafı ben şöyle açıklasam saygısızlık yapmış olmam değilmi;
"Ne yalan söyleyeyim bu fotoğraf sanki düzmece gibi.."
Çünkü nasılyapıldığı açıklanmıyor, birde arkaplanı olmadan koyulsaydı şühelerim kalmazdı sanırım.
Ama ortadada tokat gibi bir gerçek var.
Aynısından arkaplanı farklı 2 fotoğraf..

Bence varsa yöntemi açıklanmalı..

Tarih: 24 Nisan 2008, 16:14 - İp: 78.***.**7.244
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

arkadaşlar bir konu açıp bir kesim yapıp hadi ben bunu yaptım sizde yapabiliyormusunuz demek yada burada üyelerin bilgisini sınayıp meydan okumak çok yanlış.
yaptıgınız resimde saç kesilmişmi olmuş şimdi. saadece arka renk degişmiş.ve bunu levelle yapmışsınız.bana göre resimde sadece ışık alınmış kontras verilmiş bu şekilde yapacagına kestigin saçın arkasına herhangi bir resimli fon koysaydın fark o zaman anlaşılırdı.
birde siz iyi yapabilirsiniz. insanlar bakmış kimse yazmamış diye kızmanızada gerek yok.belki herkesin ögrenmesini istemiyorlar ondan yazmadılar. müsade edin bazı teknikler fotografçılarda kalsın paylaşım adı altında bildigimiz bütün yöntemleri ögretmek yanlış olur.sonuçta bu işten ekmek yiyoruz

(serkan kardeşim) senin teknigini biliyorum zamanında senden ögrendim.kendi çapımda dahada ileri götürdüm işi ve iddia ediyorum en mükemmeli senin teknigin.ve şu an benim kullandıgım teknik.ama bunu buradan açıklarmıyım açıklamam. bu bizde kalması gereken bir teknik.ögretiyoruz sonra bize karşı kullanıyorlar.

şunda iddialıyım çok çok kıvırcık saçı tek tel dahi kaybetmeden istediginiz fona atabilirim. ama nasıl yapıldıgınıda anlatmam.
saygılar.

Tarih: 24 Nisan 2008, 18:09 - İp: 88.***.**6.1
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

batuhan19b arkadaş "saadece arka renk degişmiş.ve bunu levelle yapmışsınız."
demişsin;
ve bunu yapan adamda sizde yapın herkes görsün diyor.
e adam yapmış sende yap herkes görsün.

burası fotoğrafçıların bu işe gönül verenlerin forumu. Yani sen acemi olabilirsin amatör olabilirsin profesyonel olabilirsi ama ne olursan ol sadece fotoğrafa gönül vermiş olman buralarda bulunmana yeter. Yok sen prosun sen amatörsün sen onu yapamazsın bunu koyamazsın diyemezsiniz. Buna kimsenin hakkı yok.

Adam yapmış koymuş bunda ne kötülük var. seninde meydan okuyacak çalışman varmı? Varsa koy herkes görsün. e yoksada olanlara taş atmayalım. rica ediyorum..

Benim takıldığım noktada aslında seninkinle aynı. Arkaplan kesilerekmi değiştirilmiş yoksa seninde dediğin gibi levellemi değiştirilmiş. Bu problemde sana katılıyorum.
Malum teklonoji hızla ilerliyor eğr böyle bir program çıkmışta haberimiz yoksa koymasını istedim hepsi bu..

Bence takdire değer iş çıkartmış. Nasıl yapmış çok emin değilim ama tebrik ederim.
Profesyonellerin bundan çok ders çıkaracakları kesin. Başta ben olmak üzere.
Ben profesyonelim kimin ne yaptığına değil daha çok işin nasıl yapıldığıyla ilgilenirim.

Tarih: 24 Nisan 2008, 19:52 - İp: 78.***.**5.1
loveralone
loveralone (üye)
Isparta / Stüdyo Fotoğrafçısı

Yaw beyler 1 piramitte yeşil ve mavi fonda (kişinin üzerinde olmayan bi renk Ama sadece yeşil veya mavi ) manyak denecek şekilde hızlı ve kolay ve temiz kesim yapıyo bunu sadece portre vesikalık resimlerde kullanıyorum .

2 eğer boy resimleri varsa elbise ve yüz saç hariç her yeri polygonal lasso tool ile kesiyom eğer daha değişik bi kesim isteyen varsa sadece saç için select colr range ile seçimli kesim yapıyom şimdi bide benden resim falan istemeyim anlatacağımı anlattım ama daha anlamayan varsa bizim burlarda bi laf var bedava hamuraşı var yermin diye .....

ha bu lafımdan da bi şeyler çıkarmayın yok bişey istiyo falan diye utanmadan bide resim isteyip yazı yazıyosunuz yok bu adam yazı yazmış saolsun anlatmış falan yok terbiyesizsiniz

Tarih: 24 Nisan 2008, 19:53 - İp: 88.***.**2.131
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

Lise yıllarında coğrafya hocamız vardı kulağı çınlasın hep derste şunu derdi;
"Bana katılanlar yada bu konuda fikri olan ellerini kaldırsın, elini kaldırmak zor gelenler ayaklarını kaldırsın.."

Tarih: 24 Nisan 2008, 19:55 - İp: 78.***.**5.1