macerasever
macerasever (üye)
İstanbul / Amatör

Yunanlar Saldırdı Yardım Edin

Evet cidden Yunanlar İsrail ve ABD yi de yanlarına alarak saldırdılar, Akdenizi ele geçirdiler ve İç Anadoluya da saldırdılar. Şimdi oradan ilerliyorlar. Geçen yıl boyunca hakimiyetimiz altında yaşadıklarından bunun öcünü almaya çalışıyorlar ama nafile, elbet bizim de planlarımız var.

Tabi tüm bunlar, tüm dünya ülkelerinden oyunculara sahip olan bir platformda oluyor. Erepublik adlı bir browser oyunundan bahsediyorum. Oyunda gerçek hayattaki herşey var. İşe giriyorsunuz, yemek yiyorsunuz, siyasi görüşlerinize uygun parti kuruyor ya da bir partiye giriyorsunuz, oy kullanıyor, etkileyici biriyseniz başkan bile seçilebiliyorsunuz. Şirket kurup işçi bile çalıştıroyrsunuz. En önemlisi Savaşıyorsunuz ama savaşırken zeka ve taktik bilgi önemli. Bu bakımda Türkler sayıca az da olsalar savaş zekaları sayesinde hemen kendilerini farkettirdiler. Oyunun en iyi kumandanları Türk ve zeki kullanıcılara ihtiyaç duyuyoruz. Bu arada oyunun en büyük özelliği, günde sadece 5 dk ayırmanız yeterli. Nüfus çok önemli, Yunanlar sayıca bizden epey üstünler ama zekaca değiller. Aşağıda linkini verdiğim tanıtım videosunu izleyiniz, eğer ilgilenirseniz lütfen BURAYA tıklayarak oyuna üye olunuz. Oyunun Türkçe'dir ve tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin size ihiyacı var

Tanıtım Videosu

Oyuna Katılım Linki

Tarih: 28 Nisan 2010, 20:16 - İp: 88.***.**5.213
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Spor yapman ve hareketsel çalışmaların sana şart artık emmi,,pazaremmiye de ki, yeni atliye binası açılışından evvel bana gelirkene hediye nezaket-i fiiili mertebesinde bana eşofman takımı ve sağlam bir nayk ayakabı al gel de,, zira..

O parkı da ona gösterirsin bir ara sevabına,,telesiz ile,wide yani..

Tarih: 16 Mayıs 2010, 19:45 - İp: 88.***.**9.241
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi bu park istanbulun en önemli ve nadide parklarından birisi.
enver paşa cemal paşa talat paşa ve sair ittihatçılarla teşkilatı mahsusanın önde gelenleri yatmakta orada.
keza pazaremmi sevmez ittihatçıları ama en azından otları böcükleri sever parktaki.
kırsal mantalite yani emmi.

Tarih: 16 Mayıs 2010, 19:47 - İp: 78.***.**3.0
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

İşte gelince görecek pzremmi,canlı canlı..
[ev yaptırmak yaramadı ona , baksana ]

Tarih: 16 Mayıs 2010, 19:51 - İp: 88.***.**9.241
ocanic
ocanic (üye)
İstanbul / Meraklı

Oyunu bende oynuyorum kalkınmamız için yeni e-vatandaşlara ihtiyacımız var.Son gelişmelerden sonra israilin hayfa kentine saldırdık.Katkıda bulanbilirsiniz.Aşağıdaki referans linki ile üye olabilirsiniz.

http://www.erepublik.com/tr/referrer/Fatih+Ertek

Tarih: 3 Haziran 2010, 10:02 - İp: 78.***.**6.243
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

joystickle oynayabiliyormuyuz bu oyunu ?

Tarih: 4 Haziran 2010, 10:42 - İp: 212.***.**8.38