macerasever
macerasever (üye)
İstanbul / Amatör

Yunanlar Saldırdı Yardım Edin

Evet cidden Yunanlar İsrail ve ABD yi de yanlarına alarak saldırdılar, Akdenizi ele geçirdiler ve İç Anadoluya da saldırdılar. Şimdi oradan ilerliyorlar. Geçen yıl boyunca hakimiyetimiz altında yaşadıklarından bunun öcünü almaya çalışıyorlar ama nafile, elbet bizim de planlarımız var.

Tabi tüm bunlar, tüm dünya ülkelerinden oyunculara sahip olan bir platformda oluyor. Erepublik adlı bir browser oyunundan bahsediyorum. Oyunda gerçek hayattaki herşey var. İşe giriyorsunuz, yemek yiyorsunuz, siyasi görüşlerinize uygun parti kuruyor ya da bir partiye giriyorsunuz, oy kullanıyor, etkileyici biriyseniz başkan bile seçilebiliyorsunuz. Şirket kurup işçi bile çalıştıroyrsunuz. En önemlisi Savaşıyorsunuz ama savaşırken zeka ve taktik bilgi önemli. Bu bakımda Türkler sayıca az da olsalar savaş zekaları sayesinde hemen kendilerini farkettirdiler. Oyunun en iyi kumandanları Türk ve zeki kullanıcılara ihtiyaç duyuyoruz. Bu arada oyunun en büyük özelliği, günde sadece 5 dk ayırmanız yeterli. Nüfus çok önemli, Yunanlar sayıca bizden epey üstünler ama zekaca değiller. Aşağıda linkini verdiğim tanıtım videosunu izleyiniz, eğer ilgilenirseniz lütfen BURAYA tıklayarak oyuna üye olunuz. Oyunun Türkçe'dir ve tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin size ihiyacı var

Tanıtım Videosu

Oyuna Katılım Linki

Tarih: 28 Nisan 2010, 20:16 - İp: 88.***.**5.213
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

önce lüzumsuz işler müdürü diyip giydiriyosun sonna şapır şupur..
bu ne lam.. bari sulu sulu öpme.. böak..

renkli kağıttan kastın nedir bilmiyorum ama hallederiz..
mesela şu an elimde enteresan bi ölçü var.. 275x430 mm.. hemde palet bazında..

madem lüzumsuz bi iş olarak görüyosun bizim ekmek kapısını..
başkasına üçse sana beşten yaparız..

Tarih: 14 Mayıs 2010, 16:41 - İp: 88.***.**4.99
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Renkli kağıt dediğim normal a4 fotokopi kağıdının renkli olanı. Kırtasiyelerde satılıyor.

80-90 gr dolaylarında. 3'den 5'den hallederiz diyorsan 500'lük paket olarak varsaysak 20 tane alsak 10000 tane eder. Bize bir süre yeter hizmetten memnun kalırsak devamı gelir.

Tarih: 14 Mayıs 2010, 17:07 - İp: 81.***.**9.191
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

sıkma tatlı canınııııııııııııı

Tarih: 14 Mayıs 2010, 17:38 - İp: 88.***.**4.99
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

roko-hata iyi kaynatmışsınız......fazla fıkırgamış; lıkır lıkır içmek için ılıklaşması ilazım....

Tarih: 14 Mayıs 2010, 22:02 - İp: 88.***.**7.28
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

abi sen buna kaynatmak mı diyosun...

kaynatanların kim olduğunu gördük...
lazut-pazar-kumköy-şaban
özel mesaj kutuna bak

Tarih: 15 Mayıs 2010, 11:57 - İp: 88.***.**4.99
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Rokomet sen onları boşver bende piknik tüpü var sende bir çaydanlık bul biz çay kaynatalım havada kapandı zaten yağmur havası var iyi gider bu havada.

Şabanan abi kumköy Ankara'ya gelecekmiş sende ona takılıp gelsene burada da kaynatırız biraz.

Tarih: 15 Mayıs 2010, 12:54 - İp: 81.***.**9.191
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 15 Mayıs 2010, 14:07 - İp: 88.***.**3.59
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

hata kardeşim...bir teklif=kolaylık:burası daha bir merkez oluyor bu durumda....çaydanlık filan getirmenizede lüzum yok.....

Tarih: 15 Mayıs 2010, 15:04 - İp: 88.***.**4.231
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Aslında ne güzel olurdu Şaban abi malum son gelişimde Bursa'yı gezmeden soluğu İstanbul'da almıştık.

Tarih: 15 Mayıs 2010, 15:08 - İp: 81.***.**9.191
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

şu ara bahar gevşekliği/yorgunluğu/yoğunluğu/ ve bilimum değişim sıkıntıları içinde yüzüyorum. çok şükür büyük sıkıntım yok ama ofisten dışarı çıktığımda eve doğru gidiyor oluyorum, evden çıktığımda tükkana gidiyor oluyorum..

ama yaza doğru kesin bir türkiye gezintisi hatta birkaç türkiye gezintisi yapacağım..
hatta bu yaz kütahya bile zaruri duraklarlardan biri.
izmir-bursa-eskişehire gidilecek kuvvetle muhtemelen...
tüm buralara gidilmeden önce silah ve cephane kuşanılacak..
o sebepten ilk hedefimiz istanbul-sirkeci olacaktır..
dolayısıyla oralarda bir avıkat ve birde sony danışmanına müracat edilecek..
cek cak cuk..
bu kadar şey cuk diye yerine otursa ne güzel olur..

Tarih: 15 Mayıs 2010, 15:15 - İp: 88.***.**4.99