macerasever
macerasever (üye)
İstanbul / Amatör

Yunanlar Saldırdı Yardım Edin

Evet cidden Yunanlar İsrail ve ABD yi de yanlarına alarak saldırdılar, Akdenizi ele geçirdiler ve İç Anadoluya da saldırdılar. Şimdi oradan ilerliyorlar. Geçen yıl boyunca hakimiyetimiz altında yaşadıklarından bunun öcünü almaya çalışıyorlar ama nafile, elbet bizim de planlarımız var.

Tabi tüm bunlar, tüm dünya ülkelerinden oyunculara sahip olan bir platformda oluyor. Erepublik adlı bir browser oyunundan bahsediyorum. Oyunda gerçek hayattaki herşey var. İşe giriyorsunuz, yemek yiyorsunuz, siyasi görüşlerinize uygun parti kuruyor ya da bir partiye giriyorsunuz, oy kullanıyor, etkileyici biriyseniz başkan bile seçilebiliyorsunuz. Şirket kurup işçi bile çalıştıroyrsunuz. En önemlisi Savaşıyorsunuz ama savaşırken zeka ve taktik bilgi önemli. Bu bakımda Türkler sayıca az da olsalar savaş zekaları sayesinde hemen kendilerini farkettirdiler. Oyunun en iyi kumandanları Türk ve zeki kullanıcılara ihtiyaç duyuyoruz. Bu arada oyunun en büyük özelliği, günde sadece 5 dk ayırmanız yeterli. Nüfus çok önemli, Yunanlar sayıca bizden epey üstünler ama zekaca değiller. Aşağıda linkini verdiğim tanıtım videosunu izleyiniz, eğer ilgilenirseniz lütfen BURAYA tıklayarak oyuna üye olunuz. Oyunun Türkçe'dir ve tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin size ihiyacı var

Tanıtım Videosu

Oyuna Katılım Linki

Tarih: 28 Nisan 2010, 20:16 - İp: 88.***.**5.213
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

canan ve niccon dururken soney? de ne işin var?

Tarih: 15 Mayıs 2010, 15:40 - İp: 81.***.**9.191
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

saniye ile gönül bağımız var

Tarih: 15 Mayıs 2010, 16:58 - İp: 88.***.**4.99
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Rokoya benim soniyi verelim en iyisi..

Roko; İst yollarında teramvay yollarına ve çiğnenmemeye tikat etmelisin..Gerisi kolay,,avkatda var ~ alat da var dolu..

Tarih: 15 Mayıs 2010, 23:51 - İp: 88.***.**7.146
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

tabiki var emmi hemde kralı var.
keza roko ezilir ise varisleri namına dava açarız iett mukabiline tazminat mantalitesiyle.
ama tazminat vermezler büyük ihtimal.

Tarih: 16 Mayıs 2010, 18:43 - İp: 78.***.**3.0
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Kabahati rokoya yüklerler emmi..Yolda yürümesini bilmiyor diye.. ..
Ama gelsin biz varız ya bişicik olmaz ona..Keza nerde gelecek o, vatandaş sabah işe akşam eve gidip duruyormuş hep ..

Tarih: 16 Mayıs 2010, 18:46 - İp: 88.***.**9.241
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BEncede kabahat rokoda emmiler. 8/8 kusurlu. Gömün gitsin.

Tarih: 16 Mayıs 2010, 18:49 - İp: 88.***.**5.4
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Tamam onu da gömeriz burada sahipliler mizarlığına da,,ayakkabılarını hangi kapının önüne koyacağız onu bilemem ama..

Tarih: 16 Mayıs 2010, 18:54 - İp: 88.***.**9.241
okyanus.
okyanus. (üye)

emmi onun ayakkabılarına da hiçbir faninin tenezzül edeceğini sanmam keza.
ayakkabıları kasımpaşa katı atık ayrıştırma merkezine göndersek daha faydalı olur emmi çevre kirliliğini önleme mantalitesi kapsamında.

Tarih: 16 Mayıs 2010, 19:01 - İp: 78.***.**3.0
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Buluruz bir yol emmi,,ayakkabıları ile gelsin de hele.. Soni alcez ona da burada..

Tarih: 16 Mayıs 2010, 19:08 - İp: 88.***.**9.241
okyanus.
okyanus. (üye)

veya 42 numara adidas alsın emmi gelir iken onu giyip gelsin.
katı atık merkezine kadar yormasın bizi.
bu aralar hürriyet parkında spora başlamayı düşlemekteyim.
lakin önce ayakkabı ve eşortman işini halletmek lazım.

Tarih: 16 Mayıs 2010, 19:10 - İp: 78.***.**3.0