Fotoğrafçılık Forumları
Yunanlar Saldırdı Yardım Edin
Evet cidden Yunanlar İsrail ve ABD yi de yanlarına alarak saldırdılar, Akdenizi ele geçirdiler ve İç Anadoluya da saldırdılar. Şimdi oradan ilerliyorlar. Geçen yıl boyunca hakimiyetimiz altında yaşadıklarından bunun öcünü almaya çalışıyorlar ama nafile, elbet bizim de planlarımız var.
Tabi tüm bunlar, tüm dünya ülkelerinden oyunculara sahip olan bir platformda oluyor. Erepublik adlı bir browser oyunundan bahsediyorum. Oyunda gerçek hayattaki herşey var. İşe giriyorsunuz, yemek yiyorsunuz, siyasi görüşlerinize uygun parti kuruyor ya da bir partiye giriyorsunuz, oy kullanıyor, etkileyici biriyseniz başkan bile seçilebiliyorsunuz. Şirket kurup işçi bile çalıştıroyrsunuz. En önemlisi Savaşıyorsunuz ama savaşırken zeka ve taktik bilgi önemli. Bu bakımda Türkler sayıca az da olsalar savaş zekaları sayesinde hemen kendilerini farkettirdiler. Oyunun en iyi kumandanları Türk ve zeki kullanıcılara ihtiyaç duyuyoruz. Bu arada oyunun en büyük özelliği, günde sadece 5 dk ayırmanız yeterli. Nüfus çok önemli, Yunanlar sayıca bizden epey üstünler ama zekaca değiller. Aşağıda linkini verdiğim tanıtım videosunu izleyiniz, eğer ilgilenirseniz lütfen BURAYA tıklayarak oyuna üye olunuz. Oyunun Türkçe'dir ve tamamen ücretsizdir.
Türkiye'nin size ihiyacı var
Tanıtım Videosu
Oyuna Katılım Linki
designwish i mi diyosun... sanırsam galba bencede sence... kendini kovboy sanıyor...
uğraşmadığın bi ben kalmıştım sanırım koca forumda... gözünüz aydın...
bilmiyorum takip etmiyorum.. spontane bi girişim benimki..
uğraşmamış isem tesadüftür.. yoksa uğraşmamak için herhangi bir artniyet beslemem..
forumda kimseyi tanımam..
ayrıcalık göstermem..
değil admin babam çıksa şey derim.. ee öö.. elini öperim
ama admine öyle değil..
zaten admine kızdı dimi..
niye elini öpeyim delimiyim..
zaten kadınlar çiçektir.. sulamalı güberelemeli.. incitmemeli... uçanmemeli.. kaçanmemeli..
kaçanmemeliye en iyi örnek pazarbeydir misal.. zırt pırt kaçar.. bide kilolu böyle balina kibin..
neyse ne diyoduk nerden geldik balinaya..
zaten kadınlar çiçektir.. sulamalı güberelemeli.. incitmemeli... uçanmemeli.. kaçanmemeli..
hiç böyle kalıplarıınız olduğunu sanmıyorum zira, ben fotosentez yapmam...
lafın devamını PAZARamca'ya devrediyorum
Rokomet naaberrr.
iyidir be abi napam.. işler çok sıkışık biliyon mu..
arada dizaynfişe laf yetiştiriyom..
bide ne diyo onu anlasam..
fotosentez falan diyo.. galba stüdyocu..
bende bi stüdyo açacam.. adınıda hiç duyulmamış bişi yapcam..
foto Canan... canan yazısınıda Nikon markasının fontundan yapcam..
nası fikir..
Fikir güzel patentini al kimse çalmasın.
niye anlamıyonuz ki... çiçek, gübre,sulama dedin ,ben de ,fotosentezle işim yok, çiçek neyim değilim dedim... Alla allaaa
Foto Canan fikrini beğenmedim , "Canan", "caanan" diye okunduğu için, etkiyi azaltır... ama "kenan" iyidir...
nikon tipografili, kenan olsun..
ismin kenan mı ?
cuk oturmuş...
fotoSentez yapacağına fotoKenan olması daha iyi tabi..
aslında benim işimde ağırlıklı grafik..
bende FotoGraf mı yapsam acaba.. G harfi kalın düşüyor.. bi şapkayla inceltiriz..
FotoĞraf... ... bu stüdyo ismi bi yerden tanıdık geliyo bana ama nerden.. alla alla..
cık.... "ğ" den nefret ederim...
her yerde dert açar başıma...
---------
ben "fotograf" derim, inceltene de mani olmam...
Rokomet sen lüzumsuz işlerden anlarsın,
Şimdi biz şu a4 boyutundaki renkli kağıtlardan kullanıyoruz ama fiyatı maaşallah.
Diyorum ki bu kağıtlardan tabaka halinde alıp sonra bir matbaada kestirsem daha ucuz olurmuki?
Olursa nasıl olur?
Birde bu renkli kağıtların 80 gr civarı olanlarının tabaka halinde satılanı varmıki?
Varsa nerede var?
Selam kelam şapır şupur.
İlgili olabilecek konular
-
Bu Fotoğraf Nasıl Çekilir Lütfen Yardım Edin!!!
12 Şub. 2017, 17:14 ismailakyag009
3485412 Ağu. 2018, 13:51
selmankaya -
Hobi Edinmenin Ruhsal Sağlığa Faydaları
30 Haz. 2017, 01:54 wandering312
0152530 Haz. 2017, 01:55
wandering312 -
Nikon D70 Err Sorunu Yardım Edin Lütfen
30 May. 2017, 18:34 rstgzr27
5455731 May. 2017, 07:05
ercan43 -
-
Canon 1200d İle Hata Ettim Yardım Edin
05 Nis. 2017, 14:36 brknrgl96
2283405 Nis. 2017, 18:21
brknrgl96 -
Fotoğraf Net Çıkmıyor. Lütfen Yardım Edin!!!
31 Ağu. 2016, 16:02 1dtkky1980
2244215 Eyl. 2016, 01:39
1dtkky1980 -
-
4 Lens Arasında Kaldım Lütfen Yardım Edin
10 Tem. 2015, 21:24 founder
3150112 Tem. 2015, 20:10
ercan43 -
-