macerasever
macerasever (üye)
İstanbul / Amatör

Yunanlar Saldırdı Yardım Edin

Evet cidden Yunanlar İsrail ve ABD yi de yanlarına alarak saldırdılar, Akdenizi ele geçirdiler ve İç Anadoluya da saldırdılar. Şimdi oradan ilerliyorlar. Geçen yıl boyunca hakimiyetimiz altında yaşadıklarından bunun öcünü almaya çalışıyorlar ama nafile, elbet bizim de planlarımız var.

Tabi tüm bunlar, tüm dünya ülkelerinden oyunculara sahip olan bir platformda oluyor. Erepublik adlı bir browser oyunundan bahsediyorum. Oyunda gerçek hayattaki herşey var. İşe giriyorsunuz, yemek yiyorsunuz, siyasi görüşlerinize uygun parti kuruyor ya da bir partiye giriyorsunuz, oy kullanıyor, etkileyici biriyseniz başkan bile seçilebiliyorsunuz. Şirket kurup işçi bile çalıştıroyrsunuz. En önemlisi Savaşıyorsunuz ama savaşırken zeka ve taktik bilgi önemli. Bu bakımda Türkler sayıca az da olsalar savaş zekaları sayesinde hemen kendilerini farkettirdiler. Oyunun en iyi kumandanları Türk ve zeki kullanıcılara ihtiyaç duyuyoruz. Bu arada oyunun en büyük özelliği, günde sadece 5 dk ayırmanız yeterli. Nüfus çok önemli, Yunanlar sayıca bizden epey üstünler ama zekaca değiller. Aşağıda linkini verdiğim tanıtım videosunu izleyiniz, eğer ilgilenirseniz lütfen BURAYA tıklayarak oyuna üye olunuz. Oyunun Türkçe'dir ve tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin size ihiyacı var

Tanıtım Videosu

Oyuna Katılım Linki

Tarih: 28 Nisan 2010, 20:16 - İp: 88.***.**5.213
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

Aallah akıl fikir versin

Tarih: 28 Nisan 2010, 21:17 - İp: 78.***.**9.39
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Kafes eylem planımı bu.

Tarih: 28 Nisan 2010, 21:32 - İp: 88.***.**2.77
kurbaga_kermit
kurbaga_kermit (üye)
İstanbul / Amatör

çok iyimiş... ama 14 yaş sınırı çok az bence ..+18 olmalı en az. Bu tarz alt yapılar, gelişme çağında kişilik arayışında olan gençleri yanlış yönlendirebilir.

işin içinde İsrail olunca, dur bi savaşayım dedim ama, baktım hastalık yapacak gibi duruyor vazgeçtim

Tarih: 29 Nisan 2010, 00:59 - İp: 78.***.**4.162
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

dur bi savaşayım dedim

gerçekten mi?

nnaayır nnolamazz

Tarih: 29 Nisan 2010, 01:08 - İp: 78.***.**9.39
kurbaga_kermit
kurbaga_kermit (üye)
İstanbul / Amatör

niyeki "nolamaz" "nolur bence" , siyasi savaşla bir yere varamıyoruz madem, kılıçları kuşanıp, atları nallamak lazım...

Tarih: 29 Nisan 2010, 17:08 - İp: 78.***.**4.162
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Eller deliye biz ..........

Tarih: 29 Nisan 2010, 17:21 - İp: 88.***.**4.107
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

çok reklam hareketler bunlar. dımı dımı dım dım dııııım..

hazı ikaramdaki orduları buraya kaydırayım istersen..
feci ordum var.. 3 silahşör 2 okçu 5 mızrakçı...
uyarsa
ölümüne dalayım
alayına kalayım..

Tarih: 29 Nisan 2010, 19:21 - İp: 88.***.**6.63
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Lafımı duyar duymaz sitenin en akıllı elemanıda gelmiş

Tarih: 30 Nisan 2010, 17:46 - İp: 88.***.**9.94
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

designwish i mi diyosun... sanırsam galba bencede sence... kendini kovboy sanıyor...

remide kendini bi ara napolyon sanıyordu.. işte o ara "maşşallah" diyip kiraz niyetine bi ıssırayım dedim vazcaydı napolyonluktan..

bu durumda ankara armudu kim oluyor acaba...
ben bilmiyorum.. armuttan anlamam canımcım hatacım

Tarih: 1 Mayıs 2010, 19:09 - İp: 88.***.**8.217
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

win7 den bi virüs çıktı..
nah böyle kafam kadar..

Tarih: 14 Mayıs 2010, 13:32 - İp: 88.***.**4.99