Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
her yerde var ama siteler'de hayri ustadan yemek lazım
o bu değil de ankara'nın en meşhur döneri sıhhiye köprüsü altında satılan tavık dönerdir tek geçerim. tüm ekmek tavık + ayran 1,25
benim ayı sülo o tüm ekmek tavık döneri üç ıssırıkta bitirdiydi..
yuh dedik.. biraz saygı yahu..
selanikte var yatık döner..
isterseniz oraya gideriz isterseniz göksu parkına..
ben yemekten kalkınca şöyle cırcır böcekleri, kuş sesleri duyabileceğim sakin serin ve yeşillik bir mekan keşfetmek istiyorum..
araba sesi korna sesi duymak istemiyorum....
çıbık yolu üzerinde alabalık restaurantlar vardı noolduki onlar
göksudakini bilmiyorum ama göksu esnafına antipati oldu bende
kuş sesi mesi duymak istiyosan incek tarafına, hatta daha ilerisine ahlatlıbel yakınlarına gideceksin. şimdilik iyi yerler, sessiz sakin ama bana tuzlu gelmiştir her zaman (15ytl + ekstrası kahvaltı mesela, ama ortamı hiçbiyerde yok)
rokocuum mondeo kalsın.
emme passat konusunda ciddiyim. 17 bin. yüzde kırkına gittiğini drüşün kdv falan en fazla 10 bin.
eraycanlı bey ben 3 tavık döner yirim. gırmızı ete alerjim var.
tatarbeyin ne kadar cimri olduğunuda öğrendik bu ara. adam hayatında dışarda yimemiş yav.
çekik gözlü şey.
googlede 3. sayfadayız.
tavık yiyosan sıhiye köprüsü altında etcez iftarı. orası meşhur davuk konusunda
gugıl 2. sayfa
gugıldan çıkartıldık.
tavık mı martımı. Böyük ittimal martıdır onlar. Temizide vardır muhakkak.
İstanbulda lalelide dönerciler vardı. Lakapları SAKALLI idi. Bilen bilir. Günde 8 top döner satıyomuş adamlar.
3,
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas