Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Gel de düzeltelim eraycanli.
Canım sıkılıyo zaten.
passatına temizinden bi 13 veririm pızırbey..
tabi eğer muayyerse..
eğer kırığına döküğüne bakmayacaksın diyosan
ben sana 2 milyara 2007 mondeo vereyim..
şıkır şıkır araba..
sadece minik bi sorunu var.. arabada istepne olduğuna eminiz ama bulamıyoruz... benim için sorun deeeel dersen verem sana 4 lastik garanti.. bide arabanın sunroof yerinde altıgen DUR levhası var onu çözemedik.. opsyonel aksesuarmı yoksa ilk el adam sonradan mı taktırmış..
yakamannnnn, yakaman atla gel iftara...
lens için para biriktirmesem gelirdüm pizarobey, benim de canım sıkılıyo gezesim var.
sen gel buralara. söz bu sefer gözleme yok, yatık döner yemeye götürcem seni
eray o yatık döner dediğni nerde yiyoruz cidden soruyorum bana bir tarif et allasen.
Ankaranın döneri meşhur ama daha göremedik mşhurluğunu Adam gibi bir döner yiyelim sayende.
dur ben bunu iftar topiğine de ekleyem

eray sende insan değilsin oğlum o ne lan öyle
anammm
iftara kalmış bi buçuk saat zaten
angarada o resmini koyduğun şeyi yapan bi yer varmı hakkatten..
"eray sende insan değilsin oğlum o ne lan öyle
anammm""
Ya gidin be..Of ya.
Ya ben çıkıyorum arkadaş..
Daha dayanamayacam..
valla siteler'de yapan güzel biryer var, keçiören'in girişinde de var orası o kadar iyi değil ama idare eder. ha bir de incek'te varmış ben gitmedim ama tuzluymuş biraz ona göre
lan olm yatık döner her yerde var...
kızılayda bilem var..
ama tato bu yatık dönerle meşhur ankara dönerinin alakası yoktur..
hatırlarmısın bi zamanlar dönercilerde "DÖNERİMİZDE KIYMA YOKTUR" yazısı meşhur oldu.. işte o yazının meşhur olduğu günler meşhur ankar dönerininde ruhuna fatiha okunmaya başlandı.. zira ankara döneri kıymasız olmasına rağmen eti ve terbiyesinden dolayı arada kıyma varmış gibi çıkar kesilince.. üstelik meşe kömürü ateşinde pişer.. öyle doğal gaz yada LPg yada otogaz ateşinde pişmez...
yani kısacası yatık döneri her yerde yerizde Meşhur ankara dönerini yapabilen bi usta yada o kadar vefakar vede fedakar esnaf kalmadı..
ama afyona gidip bacaksızın tandırını yemeği özledim..
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas