Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
o değilde matrix diye arabamı alınır yauu..
ehuhehieh
bu gün matrix diye araba alan yarın cemşit diye dava takipçisi alır..
ooff amma güldüm ha..
matrişşşuuheheheheh
hayır o değil bide meymenet yok aletin görünüşü yamık..
ehuhehhe yauu hacı delimisiiin mannakmısıın..
sen o arabanın kuyruunu zor düzeltirsin biraz..
yamuk o yamuk..
ehuhei.
ama bi hünkar beğendiye düzelebilir bilmiyorum..
Hakkaten yamık valla. Hemde öyle düzelcek gibi değil. Pananfinia nın yüz karası o dizayn.İğrenc ötesi.
Amma bugün kütayada 5-6 tane makriks gördüm. Hatta yeni kasayı gördüm. Hİç fark yok aynısı. Dedimya düzelcek gibi değil o kasa.
Lakin bi motor var arabada. İnanılmaz bir performan. 1380 kg lik araba rampalarda dahi devirleniyor.BEnzinli kia bile böyle değildi. Bu araba sırf bu sebeple alınır.
Makyaj değilde gerçek yeni kasayı merakla beklecem.
Ahtapotu ise kınıyorum. Hele onu kalamar sananları kat ve kat.
birincisi o pananfinia değil pininfarina
eğer matriksi ferrari'nin birçok arabasını (özellikle favorim f355'i ) tasarlayan pininfarina dizayn ettiyse ağzına tüküreyim ben onların
YAv çırağı falan vardır, oğlum çiziver işte demiştir. oda altına bakmadan imza atmıştır. Bu arabadan sonra pananfina yı zaten bir daha tutan olmamıştır.
bak bu mantıklı
ya da adamlar oturup öyle can sıkıntısından kağıt üzerinde karalama yaparken çizmiş sonra çöpe sallamışlardır, sonra senin kore'liler de "dur dur abim! aman napıyosun sen, vir bana onları ben araba yaparım kakalarım millete" demiş olabilir aynı bizim koç'un, ford'un çöpe atmaya kalktığı p100'ün kalıplarını alıp yıllarca ticari(!) araç diye iteklediği gibi
aynnen öyle.
http://forum.donanimhaber.com/m_6450455/mpage_13/key_/tm.htm
burada senin arabanın pek bi methiyesi var.
yav heryer matriks olmuş. Bu gün 3 tane gördüm.
ee işte satabilmek için türlü numara çeviriyo hunday
30bin diyo 3 gün sonra 25bine verelim gel diyo. tabi saf müşteri de sıkıştı bunlar fırsatı değerlindiriyim diye hemmen gidip kanıyo alıyo
gelmeyelim böyle oyunlara! kanmayalım!
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1186714 Şub. 2009, 00:26
cinascinas