Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
"hepinize" derken..ben kendimi muaf tutuyorum..135539 kaldı..kolaylık kolaylıktır...
Tamam şağban abi. Bana yakışırmı sonato. 2.0 crdi olanın ağırlığı tam 1660 kg.
üst sınıf bir araba. 5 litre mazot yakıyor ve 11 sn de 100 km ye çıkıyor.
NEyse bizim sorunumuz matriks.
Loğy sanrufu yok. Ama dijital tam otomatik kliması var
bas gaza şaşkın baz gasa
Kim tutar seni bas gaza
matrikis senin hiç durma
Hadi uçur beynini burdan....
bu şiirimi pürüzbey isimli sorunsal üretecine itaf ediyorum
ve ayrıca burdan başta hundayi olmak üzere tüm otomobil piyasasına sesleniyorum.
pARIZAbey hangi arabaya binerse ben o arabanın yanından bile geçmem.. ve bu hareketimi takip eden en az 1000 kişide benle aynı hayat görüşünü paylaşıyor.. artık ona göre araba satın adama.. yada satmayın..
merkepe binsin afedersin..
tam züper yakışır karpuza.. yani karpuz taşımaya..
Rokobeye katılıyorum
Rokobey beni kıskanıyor. Külüstür kartalı ile benim matrix kıyaslanmaş bile. Birde hava atıyor yok opile varmışta falanmışta filanmışta. Yenisini alırmış ama ne gerek varmışta.
Rokarbeyin ne adam olduğunu beni yemek yedirmek yerine gözlemeciye götürdüğünde anlamıştım. ZAten fotoğrafınıda çektirmek istemedi.
Sahte pazarbey tatarbey
Ondan başka ktaılcek adammı bulamadın.
Tamam biraz çirkin mirkin ama güzel arab genede matrix. BU akşam plakada takılıyor. ondan sonra görün beni.
Param olsa gidip sonata alırdım ama yok işte. Gücüm mütrikse ancak yetti.
pazarboycım.. kartal dediğim kadar var..
dün difransiyel ve zanzuman değişsin diye..
ve 4 lastik çelik jant olsun bide camlar filmlensin diye
bide tamponlar nikelajlansın 6 lı cd çalar takılsın diye
sanayiye bıraktım hepsi toplam 1 milyarı ya bulacak ya bulmayacak.. kartal işte
pazar günü pazardan hanıma otomatik bi sikenik 2 aldım..
pek hoşuma gitti..
belki önümüzdeki hafta 4 çeker otomatik bi sikenik 3 alırım..oda kendime..
ama kartal durur satmam.. oğlan seviyo onu.. oynuyo onla..
ciyuk ciyuk diye öterek açılıyo kapısı
pazarefendinin başı dönmüş
zaferabinin fotosuna hüsmenağanın diye yazmış
pazar emmi o yılan kartalına yaptığın yorumda sana bir davetim var bi bak da gel bakem.... ha gelirken de matrixin ruhsatıyla anahtarını da getir, iddiaya gireceksen....
Rokobey bizede 15 senedir muhlama yedirecek.
Katarbey Rokobey senidemi gözlemeciye götürdü...
adamın sitede götürmediği kalmadı
ne paklıyordu böylelerini hatırlayamadım şimdi...
tebeşir tebeşir
onları tebeşir paklar lakin 40 ını geçmeleri gerekir ki fazla zorlamasın
yoksa teneşir miydi, yada temeşir yav teli bişeydi işte
neyse pazarbey şimdi matrixe plaka için özel istekte yapmışsındır....
Ben zamanında demiştim brodvey al diye..Dinlemedin..Şimdi ise yakacağım falan dersin tabi..Sen romayı bile yakamazsın abi..
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas