Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Kumköy ağabey citizen titanyum mukabili olduğundan tüy gibi hafif. ÇElik ise demir gibi ağır oluyo. Sanki içinde civa var.
Hiç hoşum gelmedi casiodan. Casio anlamıyo estetikten. veya gösterişter. Bu bakımdan seikonun bazı modelleri bir numra.
Okyanus demek dayak yidin . Geçmiş olsun bakam.
Okyanus baskına uğramış emme,zor kurtulmuş sanayi mahallesinde emmi..
Onu artık zorbatavern paklar,bizi götürecek ceza olarak oraya sende gelince..
Binikiyüzelli kutuda emmi dolar bazında..Camlı raf içinde duruyor ilk sen kullanacaksın zati, nedir kaygın tasan hâla..
Sirkeci adliyesine gelirsen haber et ürünü gösteririm sana,üç tane vardı orada..[hem almıyacaksın ne soruyorsun gece gece..]
Pazaremmi hafif mafif anlamam adamlar adam gibi saat yapıyorlar her markanın ayrı bir karizması var ama tek bir ürün kodun da..
Elli inçi sorayım dedim emmilere lakin yaz tatili diye adamlar cumadan avşaya kaçmışlar idi, salı günü bakarım tekrardan unutmadım gali..
kumköy döviz kurunu çeviremedi herhal.
dayak yimedim arkadaşım. ama yinede sağol. keza kesici alet olmazsa yinede yimem kolay kolay iki üç kişi mukabiline kadar. kesici alet olursada 6136 ile mukabele ederim.
bugün aynı yerden bir adette panasonic plazma tv haciz ettim.
onu satıştan alıp tuvalete kuracam. oraya yakışır.
kumköy 950 dolara sıfır satan var. sen tuttun 1250 dolar diyorsun. zaten anlamadım bu ikinci el makine piyasasını. 950 dolara sıfırı satılan makinenin ikinci eline 1400-1500 isteyenden geçilmiyor. ellerinde kalır inşallah. ben 1200 dolara aldığım gül gibi makineyi 650 milyona sattım arkama bile bakmadan.
Okyanus sende döviz bol diye kur kerat cetveline girişmedim bu saatte..Hesabını sen yap..Kaçtan kapandı bugün kur bakem..?
Çeyrek bugün 75-78 lira idi zati..
Biliyoruz okyanus KHK mantalitelerini keza..
okyanus satta ben alem onu. full hd mi. kaç inç.
abi 950 dolardır onun fiyatı. hadi o gün ponkerliğin üstünde olsa 1000 dolar verirsin.
çeyrek olayını bitirdim sayılır. iki üç ayda 75 çeyrek ödedim. biraz bakiye kaldı ama adını anmaya değmez.
bu arada bizim yunanlı da ortaya çıktı yine. bursada başına biraz çorap daha örmüş idim. salı çarşamba gelecek bakalım taverna mertebesinde.
abi bugün cuma ya, pazaremmi gayıntaya gitti tavşan suyuna ekmek bandı geldi. gevrek gevrek gülüyor şimdi acıklı olaylara bile.
biraz eski bir model. inçini minçini ölçmedim. tuvalete kuracam onu.
aslında bir tanede salon tipi klima vardı ama hırgür fazla olunca uğraşamadık onunla. o da yakışırdı tuvalete sıcak yaz günleri için.
o zaman 250 verem ben. Tufalete benim arçeliki kur sen. Tüplü müplü mukabili.
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas