Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Çarlinin meleğide öldü kolon kanserinden bugün..FF olan kız idi..
Kumköy abi senden korktum gali. Tir tir tir. Bak titredim.
Ayarcanlı titanyum citizeni alıyom gali. Bugön gönderiyom geri. Bankayada 168 tl yatırcem. Citizen mukabili.
kimsede yokken benim pusulalı casio saatim vardı
doya doya kullandım on sene sonra o beni bıraktı ama ben onu bırakmadım iki sene daha zorladım öyle bıraktım
uzun bir süre saatsiz takıldıktan sonra tekrar casionun sade bir modelini aldım
yani casio dan memnunum
O saat de ağır gelirse ne edecen bakalım emmi.?
Gördün değilmi deprem konsorsiyum mertebeli evi, senin evinin üstünde beride idi..
Şabanusta pazar günü boş musun sen..?Kamilli mamilli.
Lazut ne zaman geliyorsun , de bağa bakam..
kumköy emmi
google gibi adamsın ha her konuda bişeyler biliyon.
Eskiden gogul mu vardı makara, benzinde vardı içmedik keza, binaleyy....,,
Makara ahırkapıda kuyumcu dergisi binası var,araba geçen tren yolu alt geçidi yanında hemen.Oraya bir uğra sen P.tesi filan..Sahilden s.ahmete sapma mukabili çıkarken sağda..
mustafa pazarı bir tarafa bırak..cumartesiden bile yapabilirsin bir delilik......huyumuzdan-suyumuzdan bulaşsın o kadarcık...
Yarın sultanahmet meydanında beleş trockya blues konseri var.
Bugün haciz mahallinde mağazanın kepenklerini üstümüze kapattı batmanlı abiler. içerde iki polis bir ben onbeş batmanlı bir tane fare bir tornavida birde bıçak kaldık.
YArım saatlik mahrumiyetten sonra yeni polis ekibi gelip dışardan kapıyı açtı balyoz mukabili.
Keza haciz ettiğimiz takım elbiselerin birinin içinden fare çıktı. Elbise alırken dikkat edin soyunma kabini mertebesinde. erman toroğlu gibi fareyi de kovalayamazsınız.
dışardan görüldüğü gibi değil yani
tehlikeli meslek
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas