Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
saolun herkesin kandili mubarek olsun
Çocuk seni uyaracakta,tilifonuna bakmıyorsun ki, a adam..Ayponla oynamaktan.Oyuncakmı o hem..!!
Şarj adaptörün bozulursa asıl o zaman yandın sen emmi..Bir gün şarj olurmu..Mahabbet kuşuna bile yemi hergün verilmiyor, demekki çok kurcalayıp tüketiyorsun, tüketici olarak üretilen ayponunu..
Okyanusun dediğini yapsaydın keşke..
Çöğürler de yakın sana zati..
Güreri..
Güreri'ye de selam söyleyin, iyi kandiller emmiler..
O şimdi ayponla uzaktakilere kandil mesajı atma eğilimindedir, şarjıda bitiyor zati ayponun çarçabuk..
Derken sonuç çıktı..1,5 gün..
Abi sabahtan akşama dek bir köşede durup sen net aleminde yeniden ayponların şarj sürelerrini araştırırsan e tabi bir bucuk gün gider..
öenmli olan kullanınca kaç gün gittiği..
Yahu dedik sana demi..evet onu da dedik ..Ama dinlemiyorsun..
Bence köstekli saat al..Aha şundan
Sİzin sözünüzü dinleyeli beri burnum şiydin kurtulmuyor.
HEp sizin yüzünüzden. Almıcektim ben casio yu siz aldırttınız. Ayponuda siz aldırttınız. Kumköy abi ayarcanlı atakan, ty, lazut hoca hepiniz sorumlusunuz
Birisi 1 kilo saat birinni şarjı 1 gün gider. Ne len boooooo..
Abilir hani bana mesaj atıp isimilerinizi yazcektim. Unuttunuz mu. MEsaj atın gali. Yoksa nası bilcem kumköy abimin aradığını.
citizen marka olarak nasıldır pazaremmi iyice araştır bak sonra gelip yine suçu bize atma
aypon alırken dedik araştır vadafon e71 veriyosa ondan al didik didik ama dinletemedik!
Bak daha burada düşünüyordun,alsam mı almasam mı diye..
Benzin vardı da biz mi içtik gali,,binaley ........
Kabahat sende onu al bunu al, cüzzam pardon cüzdan boşalıyor gali,,..Nedecen o kadar aleti edevatı..Çoluğa çocuğa bişi alsan tamam da..

Sen şimdi tam yandın..
Baktın mı o linkten deprem binasına senin evinin tam tepesine kurmuş emmiler..
Hem telf gelen çağrına neden bakmıyorsun sen bakem..Şarj bitti deme..

İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas