Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
kolay işmi var arkadaşım.
ben esasında masanın başında oturup para sayacam sanıyordum bu sektöre girerken.
Geçmiş olsun okyanus, ya orada yangın felam çıksa idi diri diri kavrulurdun da..
Haber örgütü gelmedimi oraya madem..?
yangın tehlikesine karşı sigara içmedim zaten hiç içerde.
çantayıda çaprazlama boynuma astım ki müsademe olursa çantayı kaptırmayalım deyu. gerçi makinede yanımda idi zaten.
Nerde oldu dedin olay vaka,küçükpazar tarafındamı.?
sanayi mahallesi sultan selim cattesi mertebesinde oldu ağabey. o caddenin büyük mağazalarından birinde.
Neyse verilmiş sadakan vardır kimbilir..
Şabanusta bakacağız online yol durumuna c.tesiden de..
Pazaremmi galiba ayponu gölete düşürdü ki kullanamayacak artık..Yakamayacak keza..
bugün cuma gecesi.
kumköy ağabey yakınlarda hiç hayyama veya doğubankaya gittinmi.
sıfır mukabili d200 bulunuyormu hazırda.
fiyat mertebeleri nasıl.
Bin ikiyüzelli okyanus binikiyüzelli..Kanada doları değil ha yanlış anlama da..
1250 TL mi. sıfır fiyatını soruyorum ben.
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas