Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
bakalım nasıl affettireceksen kendini.
altındeşten 50 dönüm arazi verde barışalım bari.
Olsa tarla senin. HAla kurtulamamışsın tarla takıntından.
Küresel ısınma var.
hiç olmazsa tarla olursa herhangi bir nükleer durumda eker biçer yeriz.
Almanyada şehirlerin dış kenarında tarlalar var. Küçük küçük bahçeler yani. Kiralıyorsun oraları ekip biçip yiyorsun kendi çapında. Adamlar savaş çıkarsa hiç olmazsa bu şehirli milleti az buçuk karnını doyursun diye öyle bir sistem yapmışlar.
Şimdi anlamışsındır umarım ne kadar uzak görüşlü olduğumu.
Bİzim buralarda her yer tarla. PArayla alırız biz merak etme sen. Ofisin buldeylerinden.
BAk ben 50 inç plazma alıyom. İleride yatırım olur. yakında standart 50 olcek. Asıl ben ni kıdar ileri körüşlüyüm.
ya benim sattığımdükkanda iki tane plazma var idi.
adamlar borcun kalanını ödeyemedi hala.
bu hafta gidip haciz ediyim iki lcd yi de. hiç olmazsa ölü fiyatına borçtan düşeriz.
birde panasonic plazma var cuma haciz ettim.
2 lcd bir plazma olacak evde bu gidişle. vestel pikselence mukabili.
NApcen onları turşusunumu kurcen. Birini ver terasa takayım geceleri bakma mukabili. Yoksa başka işe yaramazlar. Kargo parasını ben veririm. Hediye mertebesi.
sen beğenmezsin ufak bizimkiler. hepsini toplasan 50 inç etmez.
yaz geldi. tatile çıkarım ben bu aralar biraz haciz mukabili.
temmuzda önce tek sonra anne ve biladerlerle manavgat mukabili.
ağustosta da hanımla marmaris kayaköy mukabili.
birkaç problemli iş var onları halletsem hemen kaçacam zaten.
temelin dediği gibi ufak mufak. HAnım ille plazma ünitesi alalım der. Ama bizim tüplü sony sığmaz ona. Şİmdi plazma alacak ekonomide yok. NAparsın başka bahara.
arkadaş plazma ünitesi alacaksan git ikea ya bak.
gerçi senin köyde yoktur da.
yakın vilayetlerde vardır belki. hem ucuza isveç köftesi yersin doyana kadar.
caizmiki isveç köytesi. Bu ara helaller ve haramlar tikabını okuyom. İlgiç bilgiler var. tavsiye ederim. Bale yapmak harammış mesela. Gerçi bana uymaz ama. Tayt mayt ters bize.
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas