pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Yangın uçağı gönderem ben bari oraya, ne olur ne olmaz, geniş alana sıçramasında gali ..

Kol delik mintan delik, cep delik cepken delik,, değil mi pazaremmi..!!

Mintan almışsın emme laylomlusu yakar bu havada adamı, keza..

Tarih: 22 Haziran 2009, 13:26 - İp: 88.***.**8.122
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

ya dün işyerinde giyeyim diye sabo terlik aldım, hani lacivert doktor terliklerinden gerçi onlar beyazını giyiyor ya...
topik açmadan aldım inşallah hata etmemişimdir... aklıma takıldı koca gece uyumadım...
açsamıydım terlik alım sorunsalı diye bi topirik...

Tarih: 22 Haziran 2009, 13:30 - İp: 81.***.**3.185
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Vay be..demek öyle atakan..

Olmadı..Tabi açacaktın..

Şöylecene boy boy sıralayacaktın aşağalara doğru foturafları..

bizler de seçip beğencektik..

Olmadı abi..

Tarih: 22 Haziran 2009, 13:32 - İp: 88.***.**4.171
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Yan sanayisini almış isen ayağını burkmada atakan..Hakikisi ise giy gari..Sorun olursa değiştirirsin emme..Lakin araba maraba kullanma onunla da , arkada çocuk koltuğunda var gali..

Tarih: 22 Haziran 2009, 13:34 - İp: 88.***.**8.122
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

bugün yarın bi topik açarım abi, oğlana don alayım diyorum, artık çişini söylemeye başladı.
Mühim konu, don seçimi...
bi sürü desenlisi var, örümcek adamlısı, yarış arabalısı, yarın öbürgün büyüdüğünde bilinçaltında bu don resimleri yer edip de psikolojisi bozulmasın...
danışmak lazım...

Tarih: 22 Haziran 2009, 13:35 - İp: 81.***.**3.185
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

yok Mustafa abi, bunlar sadece yazanede giymek için, dışarda işim olunca üşenmeyip giyiyorum ayakkabılarımı, bunlar sıcaktan ayaklar pişmesin mukabili...
malum tüm gün bilgisayar başında oturunca kan ayakta aşağıda toplanıyor ya... ondan mütevellit damarlar rahatlasın...

Tarih: 22 Haziran 2009, 13:37 - İp: 81.***.**3.185
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Pamuklusunu al da pişmesin sübiyan orada atakan..
Arada sırada arazi vs plajda giydirme, şam yolu dümdüz..Yapsın koyversin alışır kerata..Kışa hazırlık safhalarına hazırlan işte..Don mukabili..[pamuklu,optik beyaz aprelisi]

Bak pazaremmi laylom karışımlı mintan almış yanıyor orada şimdi..

Tarih: 22 Haziran 2009, 13:41 - İp: 88.***.**8.122
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

pazaremminin aldığı bişeyden memnun kaldığını hiç görmedik ki zaten...

yaz geldi zati, evde serbest hiç kazası da yok şimdilik halı mertebesinde.
sokaga çıkarken tedbir gerek, çıktımı dönmek bilmiyor eve...

geçen düştü bisikletten ağız burun dümdüz, daha yeni kabuk attı... düşe kalka büyüyecekler kısmetse...

Tarih: 22 Haziran 2009, 13:44 - İp: 81.***.**3.185
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Ayaklarını gögüs hizasına doğru uzatıp otur arasıra, kilo da almıştın, kan damar cerrh mertebesinde rahat dolaşşsın anatomik yoldan..
Çıplak ayakla toprağada bas ki alektriğin vücuttan çıksın gali..Bilg başındasın hep, alektrik vardır sende de..

Tarih: 22 Haziran 2009, 13:44 - İp: 88.***.**8.122
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

ne güzel söyledin abi, topraga bas diye valla özledim çimende toprakta yürümeyi şöyle keyifle...

elektrik bol maşallah, hani denesem parmak ucumlu bi ampul yakarım gibi...
sırtımı kurtardım, koltuğa ortopedik sırt yastığı aldım, gece içinde akıllı yastık dedikleri silikonlulardan (visko yastık) aldım boyun ve sırt ağrılarım geçti....

Tarih: 22 Haziran 2009, 13:49 - İp: 81.***.**3.185