Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Pazaremmi mesajı almıştır atakan..
Açıkta kalan süt herzaman bozulur saklamak lazım ağzı kapalı olarak atakan..
pazarbeyamca, haketmiyosun o ayponu! yazıktır günahtır sim kartı takamıyon netcen sen genç işi yeni nesil tilefonlar! git kullan ilk aldığın 5110 mu erikson 318 mi neyse işte
bu arada ayponun üstünde bi yerde delik var ordan inneyi sokuverecen, bastıracan, sim kart yapma yeri çıkıverecek karşına!
HEyyt çözdüm ben ayponu. Aha kilise çanı kimin çalıyo
HEyt slayt falan ni güzel miş yav. Haritası bilem var. HEva durumu an ve an cebinde. Bu foturaf çekiyo Allah sizi inandırsın mark 3 çekemez öylesini.
Atakan senini derdin ne bakem bi. Deyve bana.Nİ uğraşıyon bennen. HEm sen Kütayaya geldinda habar vermedinmi yoğsam bana.
Kumköy abi sulamazmayız hiç.
Böyün gittik tekzenden (Hani alaman versiyonu varya ...zen diye onun taklidi) black ve decker çim biçme makinası aldık taksit mukabili.
25 metre mertebesindede kablo.
Gene masrafa girmişsin işte dedim sana..
yandın gali sen..
Atakan da kilo problemi var, seni görünce daha da kızıyor ben ondan daha kiloluyum diye,o atakan emmi işte..
Girdik mukabili gali. Mecburen gali. Napam ama dimi.
Bu arada ayponun şarji bi gün ancak gitcek gibi. Epey oynadım zira.
I'll deva iphoneden yaziyorpum pekte hosmus
Ondan sonrada yana yakıla şarj çabuk bitiyor yardım,imdaaaat diye dolanacaksın emme kasabada ve forumlarda emmi..
Tam yandın sen şimdi..
Yanlışlıkla çim makinasının uzun alektrik kablosunu da kazaen biçme de sende çarpılma orada..Kömür olmazsın keza titrersin..Çıplak ayakla iş yaparsan gidersin beri tarafa..
İşlerin ters gitmesin diye yazdım zati..[nerede bu okyanus ]
BEn aypon alınca utancından insan içine çıkamaz gali. Adamda hala 5110 var gali. TEmin gazetelirde okudum ayponumdan . Valla internet mertebesi oymasın beni gali.
ŞArjı bitsinde tekrar takayım. Onun için yapıyorum emmi.
Başına bela aldın o ayponu almakla emmi..
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas