pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

özellikle bu bilgisayar koltuğu için olanını tavsiye ederim.
oturuş pozisyonunu doğru konumda tutuyor,

bu arada bu kadar şeyi kopik açmadan almışım ya, kendimi de kutlarım...

Tarih: 22 Haziran 2009, 13:50 - İp: 81.***.**3.185
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Al tabi bak kendine ileride zorluğunu çekersin sonra..Hareket et birde hep,yürü bolca..
Geçen hafta çekaptan geçtim daha işim bitmedi, az problemler çıkıyor da, hareket şart bizede artık..Sigarada zararlı zati, diyette şart..

Tarih: 22 Haziran 2009, 13:53 - İp: 88.***.**8.122
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

"elbet gönüllerde sabaaaah olacak....."atakan dinlemeye başlamıştı,okyanus un takıntılı olduğu musikı namelerini.."tesadüfen denkgelir" bu şarkı..kulaklamız çınlar..knuyu karıştırdım..bu karışıklıkta olmayan şeylerde karışıyor..sefer hocama göre : şaban abisine her şey serbest...büyükçe bir kısmını anladım..doktorlarda bazı hastalara öylesi şeyler diyesiymiş..pazarbeyde : şaban abim girmesin,diyor...silme su dolu bardakla karşılanıyor adam bir mecliste..o kişide defterden ninik bir parça koparıp bardağın üstüne bırakıveriyor....

#sabanersan' tarafından 22.06.2009 14:06:34 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Haziran 2009, 13:53 - İp: 88.***.**9.178
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

şaban abi bi kısmını ben bile çözemedim, hayırlısı...

Tarih: 22 Haziran 2009, 13:56 - İp: 81.***.**3.185
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

izne çıkınca bi de ben baktırayım kendime, şöyle kolestrol falan ölçtüreyim
çok kilo aldım vardır bi sakatlık belkide...
gerçi kolestrol çıksada rejim mejim hak getire, can boğazdan gelip gider ...

Tarih: 22 Haziran 2009, 13:57 - İp: 81.***.**3.185
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Ben anladım şabanusta, lakin pazaremmi gelince anlamayacak yazdığını belki, ufoları gören çok keza, ne amaçla geldiklerini çözen hâla yok şu dünyada gali..[mesaj mukabili]

Tarih: 22 Haziran 2009, 13:57 - İp: 88.***.**8.122
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Atakan yaz ayı şimdi,hst'ler tenha ,dr'lar temmuzda izne çıkarlar..Atla gel gelmeden mesaj mukabili randevu oluyor işin bir günde de bitebilir belki..[Gözünede baktır kolay hepsi..]Sağlık güvencen ne senin hem..?

Tarih: 22 Haziran 2009, 14:01 - İp: 88.***.**8.122
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

ssk var abi.

göze geçenlerde baktırdım, maşallah temiz.
daha önce lasic operasyonu yaptırdımdı, dünyagöz hastanesinde, sıfırlamışlardı. 7 yıl oldu halen sıfır...

gözlerden şikayetim yok şükür, tek sorunum oturarak çalışmak, ilerde kireçlenme olacak meslek hastalığı mertebesinde...

onun da çaresi iş değiştirmek ama bu yaştan sonra zor... bu işle iştigal etmeye başlayalı 16 yıl oldu, yani 16 yıldır masabaşında oturuyorum. bunların acısı ilerde çıkacak...

Tarih: 22 Haziran 2009, 14:05 - İp: 81.***.**3.185
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

atakan bir kısmıysa mesele yok..yapışkan getirince hallederiz kalan kısmını..kumköy dükkan bırakma işi zorlaşacak..dershane olayları mukabili..başka bir mertebeden çözüm üretme durumları olabilir gibi...

Tarih: 22 Haziran 2009, 14:09 - İp: 88.***.**9.178
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

yapışkan için geleceğim abi, cumartesi olmadı arabanın mevzusuna
hallettik onu şükür fazla iş açmadı,

Mustafa abi son göbek mertebesi aşağıda

Tarih: 22 Haziran 2009, 14:12 - İp: 81.***.**3.185