Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Kolumda ayıptır söylemesi casio var. SEninkinin yarısı kadar yakıyo. 5 yılda bi pl yani. Aslında içinde 2 pil var. Aynı yakıyo o zaman. Ustalık gideri düşük.
Buda casio. KAç yıl gider bilemem.
saatte az yakana değil çok çakan bakçan pazar emmi, olduk olmadık yerde yavaşlayıp geri kalır neme lazım...
davaya geç kalmamak mukabilinde...
HAklısın tabi. 12 yılda bi dakka bile geri kalmamıştır casiom.
Pilin biterse buraya gelir taktırırsın trenle mesela..Oralarda uğraşma iç kısımı gümletirsin sonra..Kırsal alanlarda kasaba mahiyetinde emmi..Pil taktırma ayağına gelir gidersin emme..
Benim orijinal kayışta iki seneden beri gelmiyordu,geldi aldım keza 14 dolar olmuş,sorma..Pili beş lira allahtan, merkezde bari..Sonrasında silikonlanıyor bir güzel, dalma mertebeleri için tabiki yoksa gümler o da..Yön vs,altimetrede filan..
Gümlemez abi .
pazarbey casio f91'de pil ömrü en düşük 7 sene. 15 seneye ulaşanlar da var
Ben artık takip edemez oldum..
Noldu?.Sonunda pazaremmi saatine kavuştu mu?
Ne aldı?
Nerde ve ne zaman yakacak onu?
Sorunsal topiğini göremedim, hangi köşeye açtı onu?
Lazut hocam casio aldım gali. 168 ytl mukabili. Uzun süre yakmam.
F91 efsane olmuş gali. Altın kaplamasını yapmışlar. Casioyu casi o yapan saat o.
Oh beee çok şükür..Hayırlı olsun abi..
Şimdi sırada ne var..
Araba lastiği aldın mı?.
Bak yaz geldi.. Lazım sana..
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas