Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
bir mori kante klasiği.
yek yeke. Yani teke tek gelin.
Doğru söyle perma yaptırdın dimi. Allah için bak.
Yaptırmadım.
Ama bizim mahallenin delaanlılarından çok idi yaptıran.
Keza üst kısmı perma mukabili, yanlar ve arka ise düz mertebesinde olur idi saçları.
Paramı yetmezdi hepsini permalattırmaya yoksa o da nevi şahsına münhasır bir conseptmi idi yorum yapamadım gençliğimde.
Hah o işte. BÖyle üstte sankim kuş yuvası var mukabili.
Sanırım konseptti. Tutmadı sanırım.
Makara o akımın sadık takipçilerindendir günümüzde.
8 pileli pontul da diktirdinmiydi köyde terziye ?
Makara imalattan öyle gibi geldi bana.
8 pileli pontulu ilk defa duyuyom senden. Haaa komedi dans üçlüsünün ki gibi yani.
Saatürk ten mesaj gelmiş. Kargoya vermişler saatimi.
Bak bu saat merkezde yerinde 230 lira evet doğrudur emmi..
İnternetten alacağın saat mantaliteni oradakı kıza bugün anlattım gali..
Dediki ; Avkat bey alsın almasına da eğer o aldığı yerdeki aynı saat bizim garantimizde değil ise yandı ha yandı dedi aynen..
Siz ona ikiyüzotuz demişsiniz dedim,o da size yüzyetmişe satanlar var demiş dedim..Mutabakatın mertebesinde emmi..
Burada da o saattelerden dolu var, hafif belli olmayan altındaki çizik mukabili olanlar bizde % kırk ucuz satılır dedi, saati alınca o anlayamaz belki ama,bizim tabirimizle çizikli deriz biz ona dedi..
İkiyüzotuz yüzde kırk düş,etti yüzotuzdokuz lira..Mantaliteler gereği..

Kızın telefonu burada sıfırikiyüzonaltı dörtyüzkırkdört otuzyedi yetmişiki 'den yüzoniki dahili, adı arzu'dur kızın..Bir konuş bakem..

Ne saattler var orada dolu yüzde kırk ind satılan, heş bişeyi bilem belli değil idi..Evveli eklediğin üçüncü siyahlı saattende vardı orada..
-Hamaney ne diyor emmi,ikide bir tilivizyonda çıkıyor yana yakıla öyle..

Ağabey saatler karantili. Ersa ve bilmem ne grantili imiş. Laylomlu olmazsa almam ben zati. Laylomundan çıkarırım. Yoksa anında geri gönderirim. Bakalım beğenmezsem citizeni alırım. 7 gün mukabili vazgeçebiliyomuşum.
Güzel saate benziyor.
Saat gelince evvela kızı ara, ver serial nosunu baksın birde o orada bilgisayardan..,bende baktım bugün onun bilgisayarından bu saate zati..
£RSA garantili ise yırttın işi, yok değil ise yandın orada marmara çırası gibi..
Tilifonunu verdim çalışan kızın ararsın işte..Müsfi menfii bakalım ne çıkacak altından gali sende..
Bu uzaktaki karlı dağlar pazaremminin evindende gözüküyor zati..
Kütahya/Çavdarhisar tarafı..Köy meydanında o danayı çekmiştim gali..
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas