Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Kimsenin almadığı değil. O araba için aralıkta parayı verip şubata kadar beklemiştik.
Dur bakiyim bacanak ne yaptı benim arabayı.
Oğlu kız mız kaçırıyor bu aralar. Benim arabayı da kız kaçırma eyleminde kullanmasınlar. Zürriyet gazetesine haber olur sonra araba.
,
0Allahım ya ne diyim sana.Bİde o renk için 2 ay mı bekledin. Oyyyy.
NEyse bak okyanus abi sen nasılsa ev hediyesi alır gelirsin bize. Ev hediyesi olarak o casio yu al bana. Altında kalmayız nasılsa. Bİzde size 1 haftalığına kalmaya gelirken tarhano, nohut, bulgur, fasille gibi sair ihtiyaçları hedayi olarak getiririz.
Dur bakalım uydururuz sana bir ev hedayesi.
Sende düşük fiatı veren yeri söyleseydin onlara, yoksam onlar kilo işimi ne deseydin ya madem..,niye bu kadar ucuz orada diye..
Rekabet kuruma şikayet et dava aç..kazanırsın varmı öyle kafasına göre fiat politikası..Eskiden esnaf gider tic odasına, malını mesela temmz ayında indirim yapacak ise alış fiatı/satış fiatı etiketini de dilekçe ile sunardı,onay alınınca satardı..Termini bitince fiat geçersiz idi keza..
Şimdi ortam bir muamma..
Aldıalıyor kom bir tuhaf, yuppiburdakom ayrı politika, ,,*estore / yeterkiiste / weblebi kom kapandılar zati..
Olanda sana oluyor keza pazaremmi..
#kumköy34' tarafından 17.06.2009 22:02:17 tarihinde düzenlendi.
Jet ski hedaye et ona e iyisi, nerde binecek der isen yer var geçende gezdik civarını arabayla..
Emmi sen bir ATV alsana orada üç kişi biniyor ona..
Uyduracak birşay yok okyanus emme.
SEçeneklerini sunuyorum.
a-yeni bir buzdolabi, ters olanlardan. dondurucusu aşşada olanlardan .
b-plazma veya elsidi. 50 inç yada 46 inç.
c-plazma duvar initesi
d-casoı saat
benden buz gibi soğuduğunu hissettim nedense.
kumköy agabey.
http://www.saatturk.com/?urun-detay_9927_Casio_Edifice_EFA-129D-2A.html
aha burdan ısmarlıyem. 168 lira kapıda ödeme. en güzeli. kredi kartı bilgilerini çaldırma ihtimaline karşı en güzeli demi abi. ups kargo ile.
Benim ariston buzdolabı geçenlerde bozuldu.
kartı bozulmuş 160 tl mukabili değiştirttik. dondurucudaki yemeye kıyamadığımız stokları da komşunun dolabına emanet koyduyduk. ne kadarı geri döndü hesabını yapamadım.
anneminde vardı ariston buzdolabı. arkadan karpuz gibi yarıldı. şimdi teldolabı niyetine kullanıyor.
desibel olayıda yüksek keza aristonlarda.
Havale et 151 lira diyor emmi..
Kredi kartını gapı gaptırma da sonra..Yolda giderkene online işlemde iken klavye mertebesinde tuşlama anı apostrophi etmesinler , ya da sanal kart kullan ya da havale.
Ups iyidir kapına kadar getirir kahverengi arabaları ile..Merkezi buraya bize yakındır..Online bakarsın malım nerede nerede diye gelmek üzere iken..
Ah sorma . Çokk sessiz diye aristonun diyalojik çamaşır makinasını aldım. LEn eve bi geldi komşular noluyo diye sokağa çıktılar. SEn sancen değirmen çalışıyo. Getir götür olmadı. MEğer taşı çatlmakmış. Türkiyede ilk defa karşılışmışlar böyle bir arıza ile.
NEyse efenim yenisini getirdiler. Çalıştırdılar. Annna bi baktık ön kapaktan su akıtıyo. HEmen gidip bi islam ilmihali aldım.
Sayfaları yapışık çıktı deermişim.
Ariston fırın garantisi biter bitmez bozuldu zati. ÇAmaşır makinası hemen arkasından gitti. Aha böyle durum işte. Ariston almamak lazım.
Gayınta gilde miele çamaşır makinası var. 35 senedir tık dememiş daha. SEn bilmezsin mieleyi tabi. Gücün yetmez.
ups gibi kalite bir firma köye gidermi abi hiç.
kahverengi arabayı vururmu hiç tozlu köy yoluna.
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1186714 Şub. 2009, 00:26
cinascinas