pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Pentakıs bu emmi. Boru diil. 18-250 de baya iyi. Saati güle güle kullanem.

Tarih: 19 Haziran 2009, 00:17 - İp: 88.***.**0.121
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Hele bir gelsinde saat ıslatırız onu bir güzel..Şimdilik bununla idare et evde bari..

Pentaxı satarsan resimi referans ver bari emmi..,kapkaranlık ortamlı yerde de..

Tarih: 19 Haziran 2009, 00:20 - İp: 88.***.**6.43
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 19 Haziran 2009, 00:21 - İp: 88.***.**0.121
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

helva çam fıstıgıyla olur.
adana osmaniye yer fıstığıyla değil.
ucuza kaçmışsın kumköy.

Tarih: 19 Haziran 2009, 00:26 - İp: 85.***.**0.126
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Misafir umduğunu değil bulduğunu yer emmi, o üstte serpme olayıdır, istemeyen çatalla sıyırır kenarıya, çam fıstığı içinde zati kavurunca konulur..

Bak bakam..

Tarih: 19 Haziran 2009, 00:34 - İp: 88.***.**6.43
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Üzümlerin dibe oturmaması lazım ama ,koymadan evvel üzümleri una bandırmak lazım galiba..Şimdi aklıma geldi..

Tarih: 19 Haziran 2009, 00:35 - İp: 88.***.**6.43
okyanus.
okyanus. (üye)

havuç da rendeledin değil mi.

Tarih: 19 Haziran 2009, 00:38 - İp: 85.***.**0.126
okyanus.
okyanus. (üye)

senin kek güzel kabarmış.
benimkiler öyle kabarmıyor.
kenton mu kullandın ?

Tarih: 19 Haziran 2009, 00:40 - İp: 85.***.**0.126
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Yok normal sökeunu..Kabı var ona göre ihtiva ediliyor..kabartma tozu ve az pirinç unu..

Tarih: 19 Haziran 2009, 00:46 - İp: 88.***.**6.43
okyanus.
okyanus. (üye)

sinbo fiyatına göre bayağı kaliteli görünüyor.
saklama kabı tupperware mi.

baya bir zaman önce taksim mc donaldsın karşısındaki büyük iş bankasına gitmiş idim. sıra beklerken orda güzel bir memur kız var idi. içimden kumar oynadım sıram ona düşermi diye düştü. kızın arkasında içi tupperware dolu poşet var idi. ama beğenmiyordu. bende pahalı bişey dedim onlar.doğum günüymüş o gün hediye gelmiş onlarda. beğendi öyle deyince ben. bilseydim bende hediye alırdım size dedim. çok naziksiniz dedi ki öyleyim zaten doğru yani kızın söylediği.
ne zaman tw görsem o sahne aklıma gelir. para olsa sırf o bankaya yatırırdım hergün.

Tarih: 19 Haziran 2009, 00:53 - İp: 85.***.**0.126