Fotoğrafçılık Forumları
Harddisk Sorun Önemli****
Biliyorum cok oluyorum ama yapacak baska bisey yok. Hersey ne guzel olmustu. Virustende kurtulduk derken elektirk gitti geldi. Benim c diski haşat. Bicimlendirme istiyor. C de bir kaç önemli dosyalar var. O hardiski diger pc ye taktım ama orda da acmadı. döngüsel artık denetimi gibi bisey soyluyor.
Bicimlendirme yapmadan açmayacaga benziyor. Ne yapmalı? bicimlendirme yaparsam geri donusum programları etkili olur mu?
Acil cevap..
Lutfen sadece seviyeli insanlar yazsın.
kontrast daha giremez artık maalum hdd çöktü
benimkini satayımm kontrast.
120 gb samsung... sata...
uygun bi fiyata olur sana..
hem içini dolu veririm anladın sen onu
kurtaramadım saha. hardsikin belirli bolumleri hata gormus. Yavas bicimlendiriyor ama takıldı bir yerlerde ilerlemiyor
sata olmasaydı alırdım valla. benimkisi ide harddisk. İde hardiski olan varsa alayım.
evet kont seviyeli insanlar derken beni cagırmışsın.bence sen yeni bir harddisk al kardeşim.okadar parayı mezaramı götüreceksin be..cimriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne kadar parayı..
sata girişi vardır anakart üzerinde bi bak bakalım.. ama içindeki bilgileride fiyata dahil ederim ona göre
sata girişi yok biliyorum ben.
ya bizde yeni 3tane bilgisayar aldık firmaya keşke bir konu acıp fikir alsaydık ya...yanlış yaptık..
Bosfor öküzü gol attı ama çok şükür İrlanda 3-2 kazandı.
Herkese benden Guinness
Özledim memleketimi...
Selam Hüseyin...
durumun pek içaçıcı değil ama yinede işin bir kenarından tutup kendini kurtarman gerekiyor.
Yine her zaman olduğu gibi benden önceki yazılanları okumadım.Belki çare üretip bulanlar olmuştur ki bunlar seviyeli gurubu oluşturuyor birde geyik gurubu var ki onlar bu defa uğramamış nedense
Neyse şimdi verdiğim linklere bak orada geçen kurtarma programlarını bul ve uygula...Bana dua veya teşekkür etmene gerek yok...Dostlar bugünler içindir.
tik tik
tiktik
500 ytl civarında bir acemi manzara çekmeyi seven birinin alması gerekn makine nedir, yardımcı olur musunuz ?
bu alandaki acziyetimden ötürü 1 haftadır internete giriyor katalogları karıştırıyorum fakat bir türlü karar veremedim.
Sağlam fotocuların yorumlarını görmekten mutluluk duyacağım.
''kontrast'' rumuzlu kardeş yazdıklarını merakla okuyorum. özellikle senin fikrini merak ediyorum., bi zahmet yardım eder misin ?
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
247629 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
-
-
-
-
-