Fotoğrafçılık Forumları
Harddisk Sorun Önemli****
Biliyorum cok oluyorum ama yapacak baska bisey yok. Hersey ne guzel olmustu. Virustende kurtulduk derken elektirk gitti geldi. Benim c diski haşat. Bicimlendirme istiyor. C de bir kaç önemli dosyalar var. O hardiski diger pc ye taktım ama orda da acmadı. döngüsel artık denetimi gibi bisey soyluyor.
Bicimlendirme yapmadan açmayacaga benziyor. Ne yapmalı? bicimlendirme yaparsam geri donusum programları etkili olur mu?
Acil cevap..
Lutfen sadece seviyeli insanlar yazsın.
bende 2 gün kalmıştım hiltonda.bayan görevli elbiselerinizi asıyımmı demişdi bende yok onları yarın idam edeceğim demiştim.bayan büyük şaşkınlıkla yüzüme bakıyordu hehehehehehe hohohohohohoh
benim icin para toplyacaksın. Yani sende de yok. Olsa toplarmısın hic
Boşver biz kendi işimizi kendimiz hallederiz.
işbankası kayseri subesi
mysorty..
gorevli sana elbiselerini asayımmı demiş ? yani o anda çıplakmıydın? Nasıl bir gorevliydi bu bakalım.
ben şükür daha 5 yıldızlı otele terfi etmedim. Genelde ben zaten uyumayı sevmem. Sabaha kadar otogarda filan gezmeyi severim.
yok daha neler kontrast utandırıon ama bende beş yıldızlı otelde ilk sizin orda kaldım fiyat cazip idi diğerleri soyup soğona çevirirler dediler di bende orayı tercih ettiydim...
hüzeyin bey cebinizde beslediğiniz akrebin cinsi nedir öğrebebilirmiyiz?
Beslimeyi ki akrebi zavallı kontrasın pirelerini yiyerek geçiniyo. KEndini besleyemiyo ki akrebi beslesin, kayseri -kontras.
bahar bizde para cok. mesele sadece zevk meselesi. Ben bilmiyorum halktan biri gibi davranmayı seviyorum. O kadar varlık içindeyim mesela . ama şu anada kadar hci bisekilde zenginliğimi gosterecek bir davranısım olmamıştır. gizli zenginim ben. Rol yapıyorum yani. Parasız gibi gozukuyorum. Çaktırma. Benim son model araba bile var ama ben eski arabaya biniyorum millet cakmsın diye.
Mysory. Bundan sonra kayseriye gelirsen otele filan para verme. Bende kalırsın ben 100 ytl alırım sadece.
niye gibi fakir gibi yapıyorsun millet fakirken zzengin gösterirken??
heee anladım bir kızı deneyeceksin "du bakalım bana çulsuzken bile aşık olacak mi" diye
Nnnevett çok nakıllıca. Biliyorsun benim inşaatın tamamlanması için nakite ihtiyacım var.
Ben gerçek fakirim.Param olunc öderim.Valla.
yok canım benim baskarını kendime asık etme derdim yok. Aksine nasıl bende uzak dursunlar diye boyle yapıyorum. İlk başlarda gunde 30-40 kişi ilgileniyordu benimle boyle davranmaya baslayınca bu sayı 29-39 a kadar geriledi.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
247629 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
-
-
-
-
-