kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

Harddisk Sorun Önemli****

Biliyorum cok oluyorum ama yapacak baska bisey yok. Hersey ne guzel olmustu. Virustende kurtulduk derken elektirk gitti geldi. Benim c diski haşat. Bicimlendirme istiyor. C de bir kaç önemli dosyalar var. O hardiski diger pc ye taktım ama orda da acmadı. döngüsel artık denetimi gibi bisey soyluyor.

Bicimlendirme yapmadan açmayacaga benziyor. Ne yapmalı? bicimlendirme yaparsam geri donusum programları etkili olur mu?

Acil cevap..

Lutfen sadece seviyeli insanlar yazsın.

Tarih: 2 Haziran 2007, 19:12 - İp: 88.***.**4.141
mystory
mystory (üye)
Kırıkkale / Amatör

konrast biçimlendirmeyi yapıp eğer silinen önemli dosyaların olrsa onlarıda silinen dosyaları geri getirme programını kullansan nasıl olur acaba diye düşünüyorum

Tarih: 2 Haziran 2007, 20:02 - İp: 88.***.**2.215
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

dostum bende oyle yapıyorum su anda. geri kurtarma programı calısıyor su anda.

Tarih: 2 Haziran 2007, 20:06 - İp: 88.***.**4.141
mystory
mystory (üye)
Kırıkkale / Amatör

sevindim kontrast inşallah işin rast gider

Tarih: 2 Haziran 2007, 20:07 - İp: 88.***.**2.215
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

kafiye güzel olmuş.. Teşekkür ederim temennin icin. Dur bakalım. birazan belli olur hersey. suan iyi gidiyor. Paris hiltonu kurtardım

Tarih: 2 Haziran 2007, 20:10 - İp: 88.***.**4.141
mystory
mystory (üye)
Kırıkkale / Amatör

aman kayseri'dekinide kurtar (Almer hiltonu)...

Tarih: 2 Haziran 2007, 20:13 - İp: 88.***.**2.215
baharbahar
baharbahar (üye)
Konya / Amatör

ya hüseyin sen bilgisayar kulanmayı bildiğinden eminmisin

Tarih: 2 Haziran 2007, 20:16 - İp: 88.***.**3.107
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Konuştuk şimdi. Format attıktan sonra eğer başkaca birşey yüklemezse istediği paris hilton vesikalık nayt shot videosu kurtulur diyo. Ama çok zormuş.

Tarih: 2 Haziran 2007, 20:17 - İp: 88.***.**3.47
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

bahar oldukca eminim. Zaten sorunda bu. Korkak biri olsam kalvyemin üzerindeki satılrıkenki ambaljını bile cıkarmam. Ben emin biriyim.

Mystrory. Evet zaten kayserideki hilton diyecektim aklım parsitekine gitti. kayserşi hilton otelinde vesikalık cekmiştim. Düğün fotografı cekeyim diye gitmiştim adamlar vesikalık yeter dedilerdi

Tarih: 2 Haziran 2007, 20:18 - İp: 88.***.**4.141
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

saol pazarbey. Sanırım kurtarabilecegim. Su an tarama yapıyor. Sonuclarını dakika ve skor olarak sizlere bildiecegim.

Söz şimdi kutahyada pazarbey-

Tarih: 2 Haziran 2007, 20:20 - İp: 88.***.**4.141
sema2905
sema2905 (üye)
İstanbul / Meraklı

Kontrast ayıp ettin hasap numaranı istediğin zaman bana verebilirsin ben elimden gelen yardımı toplarım senin için...

Keşke bu sorunun birgün önce çıksaydıda sana yardım edecek arkadaşımla küsmezdim...Senin sorununada yardım ederdim.

Tarih: 2 Haziran 2007, 20:23 - İp: 88.***.**2.169