Fotoğrafçılık Forumları
Harddisk Sorun Önemli****
Biliyorum cok oluyorum ama yapacak baska bisey yok. Hersey ne guzel olmustu. Virustende kurtulduk derken elektirk gitti geldi. Benim c diski haşat. Bicimlendirme istiyor. C de bir kaç önemli dosyalar var. O hardiski diger pc ye taktım ama orda da acmadı. döngüsel artık denetimi gibi bisey soyluyor.
Bicimlendirme yapmadan açmayacaga benziyor. Ne yapmalı? bicimlendirme yaparsam geri donusum programları etkili olur mu?
Acil cevap..
Lutfen sadece seviyeli insanlar yazsın.
konrast biçimlendirmeyi yapıp eğer silinen önemli dosyaların olrsa onlarıda silinen dosyaları geri getirme programını kullansan nasıl olur acaba diye düşünüyorum
dostum bende oyle yapıyorum su anda. geri kurtarma programı calısıyor su anda.
sevindim kontrast inşallah işin rast gider
kafiye güzel olmuş.. Teşekkür ederim temennin icin. Dur bakalım. birazan belli olur hersey. suan iyi gidiyor. Paris hiltonu kurtardım
aman kayseri'dekinide kurtar (Almer hiltonu)...
ya hüseyin sen bilgisayar kulanmayı bildiğinden eminmisin
Konuştuk şimdi. Format attıktan sonra eğer başkaca birşey yüklemezse istediği paris hilton vesikalık nayt shot videosu kurtulur diyo. Ama çok zormuş.
bahar oldukca eminim. Zaten sorunda bu. Korkak biri olsam kalvyemin üzerindeki satılrıkenki ambaljını bile cıkarmam. Ben emin biriyim.
Mystrory. Evet zaten kayserideki hilton diyecektim aklım parsitekine gitti. kayserşi hilton otelinde vesikalık cekmiştim. Düğün fotografı cekeyim diye gitmiştim adamlar vesikalık yeter dedilerdi
saol pazarbey. Sanırım kurtarabilecegim. Su an tarama yapıyor. Sonuclarını dakika ve skor olarak sizlere bildiecegim.
Söz şimdi kutahyada pazarbey-
Kontrast ayıp ettin hasap numaranı istediğin zaman bana verebilirsin ben elimden gelen yardımı toplarım senin için...
Keşke bu sorunun birgün önce çıksaydıda sana yardım edecek arkadaşımla küsmezdim...Senin sorununada yardım ederdim.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
247629 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
-
-
-
-
-