kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

Harddisk Sorun Önemli****

Biliyorum cok oluyorum ama yapacak baska bisey yok. Hersey ne guzel olmustu. Virustende kurtulduk derken elektirk gitti geldi. Benim c diski haşat. Bicimlendirme istiyor. C de bir kaç önemli dosyalar var. O hardiski diger pc ye taktım ama orda da acmadı. döngüsel artık denetimi gibi bisey soyluyor.

Bicimlendirme yapmadan açmayacaga benziyor. Ne yapmalı? bicimlendirme yaparsam geri donusum programları etkili olur mu?

Acil cevap..

Lutfen sadece seviyeli insanlar yazsın.

Tarih: 2 Haziran 2007, 19:12 - İp: 88.***.**4.141
murat-d80
murat-d80 (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Tarih: 2 Haziran 2007, 19:34 - İp: 85.***.**8.238
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Valla iblemem. Zor götürür. Kayınbiraderi aradım cevap vermiyor. Sanırım uyumakta.
Gitti güzelim veriler. Neyse kurtarırsak bizde isteriz o verilerden.

Tarih: 2 Haziran 2007, 19:38 - İp: 88.***.**3.47
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

veririm

Tarih: 2 Haziran 2007, 19:39 - İp: 88.***.**4.141
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

nedimy sende amma ettin yani. ha harddsik ha dvd farkeden bisey yok.

Murat d80 saol kardeşim benim destegin yeter.

Pazarbey sandıgın gibi değil gercekten. bende eyle şeyler olmaz.

Tarih: 2 Haziran 2007, 19:41 - İp: 88.***.**4.141
mystory
mystory (üye)
Kırıkkale / Amatör

kontrast giden 5 ytl ye üzüldüm inşallah kurtarırsın

Tarih: 2 Haziran 2007, 19:42 - İp: 88.***.**2.215
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

valla yarına söz verdiydik. Hayır yarın geldiginde hemen cekeyim diycem ama adam sakalı cıkmıstır. Traş parasını benden ister şimdi. 5+5 10 ytl zarara girerim. Bu gece uyumak yok halletmeliyim

Tarih: 2 Haziran 2007, 19:45 - İp: 88.***.**4.141
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

valla ya herro ya merro dedim. bicimlendidim. şimdi kurtarma programını çalıştırdım. Jpeg resimleri cıkarıyor. Bi de ne goreyim pazarbeyin burdaki avatarı cıktı karşıma. Acaba yarın gelecek adama abi bu sensin desem inanırmı?

Tarih: 2 Haziran 2007, 19:49 - İp: 88.***.**4.141
sema2905
sema2905 (üye)
İstanbul / Meraklı

Valla çok üzüldüm sana yardım etmeyi çok isterdim.
Umarım benim için sana yardım eden biri olur..

Tarih: 2 Haziran 2007, 19:55 - İp: 88.***.**2.169
murat-d80
murat-d80 (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

kontras üzldüm dostum emek var sonuçta içinde vesikalık olsun ne olursa yardımcı olmak isterdim ama benim sistem mac farklı bir sistem anlamıyorum winden yoksa hep destek tam destek biliyosun ama şunu söyliyim sana bir arkadaşımın başına geldi geçen buna benzer bir olay
vesikalık çektriren kız bizim arkadaşın saçlarını yoldu zor aldım elinden
adam orda en güzel şekilkde çıkmak için güzel hayyallerle geliyo bide yok silinmiş makinada yok makinada bulamıyorum dediğinde ben süslenip geldim demesiyle saldırması bir oluyo

Tarih: 2 Haziran 2007, 19:55 - İp: 85.***.**8.238
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

sema teşekkür ederim. Ehuehue demek yardım etmek istiyosun bana. hesap numarası mı versem naapsam

Murat bu işler hic belli olmuyor. Bir vesikalık diyip gecmemek lazım. Belkide adam ertesi gun sacını kazıtacak. Son saclı bir fotograf cektirmiştir. 5 ytl olur sana 50 bin ytl. Hayır parasında değilim ama dan dun etmesinler

Tarih: 2 Haziran 2007, 20:02 - İp: 88.***.**4.141