ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Galatasaray Taraftarinin Tepkisi

Bir Fenerbahceli olarak cift yol yaptik,duble yaptik,arenayi biz yaptik diyen kendini begenmislere yada sonradan gormelere guzel bir gece yasattiklari icin tesekkuru borc biliriz...Ananida al git diye slogan atsalardi bence daha guzel olurdu.

Tarih: 17 Ocak 2011, 07:10 - İp: 221.***.**6.23
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Madem konu siyaset sen de mechul75 gibi çıkıp arkadaş o fenadır ama bu eyidir deyip desteklediğin siyasi partiyi söyle

Hoca provoke etme!!!!

#mechul75' tarafından 18.01.2011 22:52:30 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 18 Ocak 2011, 22:43 - İp: 78.***.**9.162
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

olaylara objektif bakalım .başbakan veya başka bir siyasetçi herkes gibi bir maçı seyredebilirmi.yoksa düşmanımız da olarak gördüğümüz her kişiyi spor alanlarında maç izletmemelimiyiz.insanlar maç izlemeye geldiklerinde maçı izlemeyi bırakıp siyasetmi yapmalıdırlar.

başbakan dünya basket şampiyonsındada maç izlemeye geldiğinde bazı seyirciler tarafından yuhalanmıştı.bunu konuşalım.biz heryerde siyaset yapmalımıyız..spor yapılan yerlerde siyaset yapılmalımıdır.yoksa spor siyasetin yapılacağı en uygun yerlermidir.siyaset ve spor birlikte yürürmü.


bu arada federasyon listesinde gs nin maç yapacağı stad boş gözüküyor.toki başkanı gs dan stadın alınacağı heberlerinin boş olduğu stadı gs vereceklerini söyledi.

tam bu arada şunu hatırladım bizans kralarından biri aklıma geldi.bugünkü s.ahmet meydanında olan arenada iki takım müsabaka yapıyordu.biri kırmızı renklere sahipti.diğeri ise mavi renklere . şu an hatırlamaydığım renke sahip biri kral taraftarı diğeri ise değildi. döğüşler başlayınca krel arenanın kapılarını kapatır ve rakip takımım tüm taraftarlarını kılıçtan geçirir.tahmini 30 bin kişi öldürülür. rakip diye birileri kalmaz.spora siyaset bulaşır.bu olmuş gerçek tarihi bir olaydır.

o yüzden hiçbir şekilde düşmanımız olarak gördüğümüz kişiler dahi olsa spor alanlarında centilmenlik dışında hiçnir davranış sergilememeliyiz.düşmanca hislerimizi kontrol altında tutmalıyız.siyaset ve spor alanları ayrı kategorilerdir.

 

Tarih: 19 Ocak 2011, 00:00 - İp: 88.***.**3.227
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

siyaset ve spor alanları ayrı kategorilerdir.

katılıyorum

ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
spora da siyaset mi bulaşır yahu?

o zaman ak partiyi tutan futbolculara hakemler gıcık gitsin!
En ufak bir hareketinde, pat kırmızı kart çıkarsın!

Gerekçe?
Gerekçe çok.. Ak parti ülkeyi mahvediyor. Sen nasıl onu tutarsın? Ben de seni kırmızı kartla cezalandırıyorum. Cezanın ve protestonun yeri mi olur???
Hadi şimdi yalla soyunma odasına

Bırakın bari spora sokmayın siyaseti arkadaşlar yahu

 

Tarih: 19 Ocak 2011, 00:47 - İp: 94.***.**5.226
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Komik olmayin arkadaslar.Sporami siyaset karistirdilar,siyasetemi spora bulastirdilar bir dusunun bakalim.Basbakan cikiyor Galasarayin verdigi Allahin bir kurusu yoktur,sonra Ozhan canaydin bana aciz bir sekilde geldi boyle boyle,sonra TOKI baskani miting yapar gibi biz yaptik,galatasarayi coplukten kurtardik gibi aciklamalar.Zannettiler 1 kilo komure bu kadar oy alirsam,1 arenaya Turkiye benim olur heralde.Kim kimi neye karistirmis bir daha dusunun derim ben.Spora siyaset karismasin tabikide hemfikiriz ama gozlerinizide biraz acin arkadaslar.Onunuzdeki olaylari net goremiyor,kimlerin neler yapmak istedigini iyi algilayamiyorsaniz biz burdan ne desek bos.
Akabinde misafirdir ayip oldu gibi yorumlar yapmaya devam edecekseniz allah yolunuzu acik etsin......

#ozansan' tarafından 19.01.2011 03:02:51 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 19 Ocak 2011, 02:53 - İp: 221.***.**6.23
kurbaga_kermit
kurbaga_kermit (üye)
İstanbul / Amatör

dogru valla. kiskirtma var bariz. insanlarin hassas oldugu bir noktaya,boyle basarsan olacagi bu.
TOKI'cinin basinin altindan cikti mevzuu.

yaptinsa yaptin.devletin imkanlarini kullandin.devlet de bizi kullandi.ortaya bir arena cikti.
buyursunkirmizi pelerinli matadorlar artik.

 

Tarih: 19 Ocak 2011, 02:59 - İp: 88.***.**5.163
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

spora siyaset bulaştığı nerede görülmüş

Yılmaz Özdil'in yazısı
Re re re

Barcelona Belediyespor veya New York Belediyespor yokken, bizim memlekette İstanbul Belediyespor varsa...

Ankara Belediyespor yüzünden futbolun altı üstüne geliyorsa... Cem Uzan'ın faturası Adanaspor'a; Dinç Bilgin'in faturası Göztepe'ye kesiliyorsa... 1970 Kasımpaşa yok, 1980 Kasımpaşa yok, 1990 Kasımpaşa yok, 2000 Kasımpaşa yok, 2002 Kasımpaşalı iktidar, 2004 Kasımpaşa üçüncü ligde, 2005 Kasımpaşa ikinci ligde, 2006 Kasımpaşa birinci ligde, 2007 Kasımpaşa süperligde'yse... Eski Maliye Bakanı, sanki cebinden verecekmiş gibi, Eskişehirspor'a Ronaldinho'yu getireceğim diyorsa... Yeni Maliye Bakanı'nın memleketi Batmanspor'la Fenerbahçe'ye maç yaptırılıyor ve TRT Şeş'ten yayınlanıyorsa... Rize'deki Atatürk Stadı'nın ismi siliniyor, Tayyip Erdoğan Stadı yapılmak isteniyorsa... Kafasına ampul şapkası takılan Hakan Şükür, miting kürsüsüne çıkarılıyorsa... Basketbol federasyonu başkanı, referandumda evet çıksın diye dua ediyorsa... Milli takımın maçı, Başbakanımızın iftar programı nedeniyle geç başlatılıyorsa... Hayır'cı Fazıl Say'ın üstünü çizip, evet'çi Sezen Aksu kadroya monte ediliyor ve “dev” adamların töreni “minik” serçeyle yapılıyorsa... Ponpon kızlar yasaklanıyorsa... Başbakan yuhalandı diye, bütün salonun kameraları tek tek incelenip, insanlar gözaltına alınıyorsa... Ermeni açılımını futbol üzerinden yapmaya kalkıp, Azerbaycan bayrağına yasak getiriliyorsa... Bazı kulüplere seçim yatırımı olarak para aktarıldığı iddiası WikiLeaks belgelerinde yer alıyorsa... Sivas mitinginde Sivasspor atkısı, Sakarya mitinginde Sakaryaspor atkısı, Mardin mitinginde Mardinspor atkısı takılıyor; kafa ile kol arasına bağlanan taraftar atkısı, kafakol aracı haline getiriliyorsa... Efes Pilsen yasaklanıyorsa... Avrupa'yı dize getiren 105 senelik kulübe, kömür yardımı muamelesi yapılıyorsa...
*
Spor siyasete alet ediliyorsa...
*
Herkes korkudan susar.
Gerçekleri tarih yazar.

 

Tarih: 19 Ocak 2011, 10:00 - İp: 213.***.**5.242
bahattinakkaya
bahattinakkaya (üye)
Ankara / Meraklı

hiç kimse düşünmüyor sanırım bu adamın umrunda mı 3-5 kişi yuhalamış ıslıklamış
gazetede bir açıklama vardı başbakan protesto edileceğini bile bile geldi diye

ya bu adam, akıllı yada yanındaki danışmanları ne oldu şu hatalı yorumlanan yasaya nereye gitti aslantepeye gömüldü protestolar ile beraber.
tek amaç vardı GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK keza tüm bakanlar teker teker açıklama yaparak gündemin değişmesi sağlandı. Maliye bakanı galatasaraylılığını askıya almış nasıl bişey ise o

#bahattinakkaya' tarafından 19.01.2011 10:06:27 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 19 Ocak 2011, 10:05 - İp: 88.***.**0.246
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

tüm kabahat başbakanda. gassarayın açlıktan mötü çıkmakta.Eski stadı yıkıldı yıkılcek. sana ne giip fıstık gibi stad yapıveriyon bunlara. fenerbaççeye yapsanya. bırak adamlar halı sahada idman yapsınlar. kabahat başbakanda. imla hataları bana aittir.

 

Tarih: 19 Ocak 2011, 10:30 - İp: 78.***.**4.40
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Öyle deme Pazarbey, sevaptır. Ne demişler; İyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir.

 

Tarih: 19 Ocak 2011, 10:59 - İp: 213.***.**5.242
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

toki başkanının sözleri bence de çok yersiz ve gereksizdi. hatta kışkırtıcıydı.

ama toki başkanı o sözleri, protestolardan sonra söyledi, dikkatinizi çekerim.

yani o sözlerden sonra başlamadı, seyirci protestosu..

yine de asla o şekilde söylemesini tasvip etmiyorum.
çok iğneleyici ve rencide edici oldu o laflar..

bu da asla mertçe değildi.

 

Tarih: 19 Ocak 2011, 12:36 - İp: 94.***.**5.226