makara
makara (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

Diş Dolgusu Sorunsalı

geçen sene özel doktora bir dolgu yaptıdım ne iğneyi hissettim ne matkabı ne dolguyu ve o zamandan beri hiç sorun çıkarmadı

bir kaç ay önce ikinci diş için sigortaya gittim. iğneden son aşamaya kadar doktorun tüm hareketlerini benliğimde hissettim. hayatımın en uzun dakikalarıydı. işkence ile adam konuşturmanın ne olduğunu gördüm. sağlığın ne kadar büyük bir nimek olduğunu idrak ettim. vücudun minnacık bir köşesindeki sorunun tüm bedeni nasılda kıvrandırdığını anladım.

şimdi sigortanın yaptığı dolguya ne olduysa acıyo sızlıyo su değse ağrıyo. ağzımdan nefes alsam acıyo.

bilen varmidur ? ne olacak bu dolgu ? tekrar aynı işkenceden geçecekmiyim ? boncuk boncuk terler atacakmıyım ?

Tarih: 12 Nisan 2008, 08:53 - İp: 78.***.**8.243
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Haznedar uzak. Ben eskiden o tarafta oturuyordum. Basın sitesinde. camlı kahveyi filan iyi bilirim manitam vardı eskiden o muhitte. o zamanlar bekardım herkes gibi.

Bana genç güzel ve zengin bir bayan dişçi tavsiye edebilirmisin istanbulun herhangi bir yerinde. Hatta bırak istanbulu karsta tavsiye etsen de giderim. önemli olan sağlık.

Tarih: 23 Mart 2009, 15:21 - İp: 85.***.**5.50
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Okyanus gelinsizi kurtarem. Bizim burda devlet hastanesinde var bi dişçimiz. Gerçekten çok iyi. 5 dolğu yaptı hiç acımadı canınm. Kefilim ben. Parada vermezsin.
Sadece gelirken şatoya güle güle otur hidiyesi masrafı o kadar.

Tarih: 23 Mart 2009, 16:29 - İp: 78.***.**4.209
makara
makara (üye)

ben facebuktan güzel ve dul bir dişçi bayan buldumda ilgilenmedi benim dişlerimle

Tarih: 23 Mart 2009, 19:38 - İp: 85.***.**1.232
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Dişçiden hiçbir zaman korkmamışımdır. Bedavaya getirmek için askerde MSB nin dişçisine 20 yaş dişimi çektireyim dedim. Dişerimin kökleri de büyük, abartmıyorum 2 saat uğraştı. İğnenin etkisi de geçince bir daha iğne de yapmadı. Dişçi üsteğmen olduğu için sesimi de çıkarmadım. Hani canım pek tatlı değildir dayanırım acıya ama bu tam bir eziyetti. Bir de üsteğmen beni tebrik ediyor sesimi çıkartmadım diye. Rütbeden abicim rütbeden, yoksa pavarottiyi aratmazdım herhalde.

Tarih: 23 Mart 2009, 20:41 - İp: 85.***.**1.86
makara
makara (üye)

seni çok iyi anlıyorum... gazan mübarek olsun

Tarih: 23 Mart 2009, 21:12 - İp: 85.***.**1.232
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Bilmukabele kardeşim

Tarih: 23 Mart 2009, 21:24 - İp: 85.***.**1.86
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 23 Mart 2009, 23:51 - İp: 78.***.**4.209
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Emmiler baş,diş,k*ç bu üç ağrı önemlidir..İhmal etmeyin.
-Okyanus dert etme baktırırız sana bir mail kadar yakın zira..Steril et ağzı evvela gitmeden, ..
-Hafta arası uyar mı?

Tarih: 24 Mart 2009, 02:26 - İp: 88.***.**1.50
makara
makara (üye)

diş röntgeni çektiren varmı hiç ?

Tarih: 9 Nisan 2009, 22:28 - İp: 85.***.**4.187
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Kumköy kimmiş o dişçi.

Diş röntgeni çektiren var. Müfit abi. Bugün diş röntgeni çektirdi.Kuran çarpsın.

Tarih: 9 Nisan 2009, 23:25 - İp: 85.***.**2.255