makara
makara (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

Diş Dolgusu Sorunsalı

geçen sene özel doktora bir dolgu yaptıdım ne iğneyi hissettim ne matkabı ne dolguyu ve o zamandan beri hiç sorun çıkarmadı

bir kaç ay önce ikinci diş için sigortaya gittim. iğneden son aşamaya kadar doktorun tüm hareketlerini benliğimde hissettim. hayatımın en uzun dakikalarıydı. işkence ile adam konuşturmanın ne olduğunu gördüm. sağlığın ne kadar büyük bir nimek olduğunu idrak ettim. vücudun minnacık bir köşesindeki sorunun tüm bedeni nasılda kıvrandırdığını anladım.

şimdi sigortanın yaptığı dolguya ne olduysa acıyo sızlıyo su değse ağrıyo. ağzımdan nefes alsam acıyo.

bilen varmidur ? ne olacak bu dolgu ? tekrar aynı işkenceden geçecekmiyim ? boncuk boncuk terler atacakmıyım ?

Tarih: 12 Nisan 2008, 08:53 - İp: 78.***.**8.243
gurhan.d.
gurhan.d. (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

ilk cümlelerde dediğiniz gibi iyi bir özel doktora gitmek lazım. mesala ben antalyada genelde andeva ya giderim. süper yapıyorlar dolguyu falan. ama devlet hastanesine ya da sigorta doktorunun eline düştünüz mü vay halinize. özellikle sigortaya gitmemenizi öneririm. geçen aylarda annem acayip fazla bir şekilde rahatsızlandı. yürüyemiycek şekildeydi. taksi falan çağırdık girtik hastaneye yani sigortaya, ilgilenen yok. kadın yürüyemiyor sedye veya tekerlekli sanadlye lazım bakan yok. sırtımda taşıdım muayene yerine kadar. siz siz olun eliniz şıkışmadığı zaman veya imkanınız yettiği zaman kesinlikle özel bir hastaneye gidin.

#gurhan_87' tarafından 12.04.2008 09:07:13 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Nisan 2008, 09:06 - İp: 81.***.**4.81
gurhan.d.
gurhan.d. (üye)

bu arada geçmiş olsun demeyi unuttum. can-ı gönülden geçmiş olsun.

Tarih: 12 Nisan 2008, 09:09 - İp: 81.***.**4.81
makara
makara (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

o aynı özel doktora gitmeyi düşünüyorum da...
acaba bu dolguyu sökecekmi
bidaha yeniden mi yapacak

Tarih: 12 Nisan 2008, 09:15 - İp: 78.***.**8.243
gurhan.d.
gurhan.d. (üye)

bilemiyorum ki. belki sizdeki ağrı doktorun özensiz yapmasından kaynaklanıyor olabilir. çünkü bazen çürük derinse kanal tedavisi falanda yapıyorlardı sanırım. ben bir çok defa dolgu yaptırdığım için azcık tecrübeliyim

Tarih: 12 Nisan 2008, 10:05 - İp: 81.***.**4.81
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Bununla ilgili bir fıkra var ama anlatsam siteyi kapatırlar benide siteden atarlar.

Tarih: 12 Nisan 2008, 11:22 - İp: 88.***.**2.181
gurhan.d.
gurhan.d. (üye)

anlatın anlatın, çekinmeyin...

Tarih: 12 Nisan 2008, 11:47 - İp: 81.***.**4.81
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

gecmis olsun, ozel hastaneye gitseydiniz, sigortaniz varsa yararlanabiliyorsunuz sanirim.
ben Allah'a sukur yillardir hastaneye gitmiyorum, insallah uzun zaman da gitmem
gecen kontrole gittim, ozel bir hastaneden telefonla randevu aldik, direk saati gelince gittik, check-up yaptirdim ciktim, kan verdim, ekg vs.vs...
en son yillar once gittigim Ankara Trafik hastanesine gore cennet gibiydi

Tarih: 12 Nisan 2008, 12:18 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Şimdi efenim birisinin şişmanlık sorunsalı varmış. Doktora gitmiş. Doktor bi hap vermiş. Bu hapı yut uyuya uyuya zayıflayacaksın demiş. Adam hemen gidip hapı yutmuş ve uyumuş.
Gece rüyasında 5-6 tane huri gibi kızı sabaha kadar kovalamış. !!!!!! Gerisini anlatmıyorum. Sİzin anlayışınıza bırakıyorum. Sabah bi uyanmış kanter içinde. Bu beş 10 gün devam etmiş hakkatende adam zayıflamış. BUnu bir başka arkadaşı duymuş. Yav demişy bende gedip alayım aynı haplardan.
Doktora gitmiş. Durumu anlatmış. Hap istemiş.Doktor hemen hapları vermiş. Adamcağız hemen gidip yutup uyumuş. Ama o ne. Sabaha kadar 5-6 tane kocaman zenci adam bunu sabaha kadar kovalamış. Gerisini gene sizin anlayışınıza bırakıyorum. Tabi sabah kanter içinde uyanmış. SAnırım bir ahata oldu diyerek gene yutmuş, sonuç aynı. BU böyle 1 hafta devam etmiş. Ama diğeri gibi zayflamış.
Ama merak edip gidip doktora sormuş. Ya doktor demiş bana verdiğin haplarda böyle böyle oldu ama diğer arkadaş ise bunları bunları görmüş deyince, doktor sormuş;
-Sİz hastaneyemi gelmiştiniz yoksa muayenehaneye mi ?

Tarih: 12 Nisan 2008, 13:12 - İp: 88.***.**2.181
gurhan.d.
gurhan.d. (üye)

uuu sarsılır bu gün site

Tarih: 12 Nisan 2008, 13:39 - İp: 81.***.**4.81
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

pazarbey gencleri hastaneden soguttun, ozele yonelcez bundan sonra
zenci-menci toobe toobe dusman basina vermesin

Tarih: 12 Nisan 2008, 14:48 - İp: 81.***.**7.8