Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş,meke,göreme,konya Mantaliteleri
Gittik gezdik gördük,,meke ve çevresel talî yerlerde de yardımlarından dolayı mekici emmiye de teşk ler..
En güzeli de yerinde mevsimin taze lezzetli meyvalarını yemek idi..Hele de İvriz Ereğli/Halkapınar'ın sarı kirazları..
...
Lazutemmi bak hele,,senin şu ekran kalibrasyoun sakat bir kerem,,herşiyi sarımtırak gösteriyor evde..Geldiğimizde gördük de pek üstüne düşmedik,yeni almışsın diye..Sen önce o kalibrasyonu ayarla parayla ama bedava artık,ne edersen et..
Mapusanedeki pembiş kızın giysisini gördün demi sende,,kaçık idi ısın..Kullansana tüplü hem,,ya da git yarın birtane Let ekranlı monütir al eve kendine,, ..
Yanmışsın sen hem..
Ya abi sana kalsa bizim her yanımız yamalı pohça ama öyle değil işte..
Ekranım gayet iyi..
Bundan önceki tüplüsü duryor..Arada sırada fotoğraflarıma onda da bakıyorum
-öyle deme değil emmi,geldik gördük gali..Senin ekran kalibrasyonundan da habarın yok herhal..
Bi gez istersen ecnebi siteleri..
Sert duruyor ama bişey yapmıyor gelenlere..

Pazaremminin leptabı da resimleri az açık mavimtırak renkte gösteriyor idi evinde..Hadi o renk körü,kendi de demişti zati..

Okyanus da resim ekleyecek idi ne oldu ki acep

güzel gezi olmuş, özendim vallaha...
babamlarla bu yaz bir ege-akdeniz turu düşünüyoruz, arabayla şöyle bir hafta 10 günlük... böyle ilginç fotoğraflık yerlerin ismini alacağım sizden emmiler, elimizde harita olacak, işaretlerim sizin önerdiğiniz yerleri...
selam hepinize...
Fuji hocam al kalemi elie yaz..
Hamsilos,akliman,inaltı mağarası,sinop cezaevi,durağan , terelek kaya mezarı vs vs vs.
yazdım hocam
inşallah iyi puan alırsam, okul tercihi için topik açacağım, herkes şehrini övecek bana, ben de liste yapacağım kısmet olursa... bir 88 alabilsem rahat edeceğim... 85 alırsam artık 26 yı işaretliyecez... devlet nere gönderirse kader diyeceğiz...
Yav lazut,adam güneye gitçez biz ailecek diyor,sen de ona krdz tarafını çığırıyorsun..
O [fuji] diyor ç.kale boğazı, [lazut] sen de diyon ...,,rantanina ninanay rina rinanay,,yani..
Lazutemmi kalk bak sabah oldu,foto çekmeye gitsene..
Gezin tabi beyav iyidir memleketin herbiryeri..
Emmi bak saat 05:37 ..Kalktım ama hava kapalı..
Şimdi bu havada ne çekilir ki..
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Arama Motoru Yok Mu Ben mi Göremedim?
21 Tem. 2009, 02:07 deskjet007
3165208 Eki. 2010, 19:31
kumköy34 -