Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş,meke,göreme,konya Mantaliteleri
Gittik gezdik gördük,,meke ve çevresel talî yerlerde de yardımlarından dolayı mekici emmiye de teşk ler..
En güzeli de yerinde mevsimin taze lezzetli meyvalarını yemek idi..Hele de İvriz Ereğli/Halkapınar'ın sarı kirazları..
...
Ayranı yoğurdu,sütü peyniri felanda hep koyun ürünü idi zati orada..Nasılda çalışıyor idi kadınlar orada de mi..Boşta kimse yok..Şeerdekiler oturuyor zira..
şeerdekiler oturur emmi.
ayran güzel idi lakin çok içmedin emmi.
keza gözlemelerden de yemedin çifter çifter.
divle köyü muhtarlığı da sponsor olmuş idi emmi yime içme ve eşekli foto çekimi faaliyetlerine.
Koycam o resimleride emmi,az bekle de..
Bu da tahtaya gelmiş bir çikirge,,pike37 onu takip etti idi sonrasında..
.
emmi çekirgeyide süper çekmişsin vallahi.
keza o çekirge hiç yerinde durmadı.
seninde macro objektifin yok idi.
O köyün meydanı burası.
Emmi denk gelirse kaçmaz benden bişi işte,gördün sen de..
Daha istasyonik resimlerde var gali..
Baloncular daha sonra
..
.
Bak okyanusemmi,bir önceki üstteki SB karede çekirge sandalyenin üzerinde gördü isen..,millet sonradan gördü,ben onu uzaktan sezdim ,,gittim çektim bir an yakından şeffaf çıksın diye sert ışıkta..
Dere olsa gidip çikirgeyi yem yapardım balıklara bari..
Orada köy meydanında mıhtaremmi,ilgi köy ve tarihi ile peyinircilik hk bilgi veriyor idi herkese..Çikirge de konmuş idi o esnada..
Kumköyabi bak senin makine beyazı saptırdı demedi deme..
fotoğrafların tümüne sıcak renk hakim..Açıkcası öğlen sıcağında öyle renk ne arasın orda..Bence düzelt..
Hadi yav git sen kendi makinana alatına bak emmi,bende sorun yok, taktık pzremminin numaralı emanet gözlüklerini olacağı bu idi zira..Daha ilk haftada satçem diye tutturdun hemen,,oyun mu bu hem.
Köy hk bilgi veriliyor.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Arama Motoru Yok Mu Ben mi Göremedim?
21 Tem. 2009, 02:07 deskjet007
3165208 Eki. 2010, 19:31
kumköy34 -