Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş,meke,göreme,konya Mantaliteleri
Gittik gezdik gördük,,meke ve çevresel talî yerlerde de yardımlarından dolayı mekici emmiye de teşk ler..
En güzeli de yerinde mevsimin taze lezzetli meyvalarını yemek idi..Hele de İvriz Ereğli/Halkapınar'ın sarı kirazları..
...
fotoğrafı sanatı falan geçtim de..
şu kadar "ehli-adamı" bir arada zor görürdüm.. onu kaçırdım ona yanıyorum..
evet gelmedin emmi.
bakınız 180 derece panoromik.
kırsalın haşın bakışlı köylüsü.
emmiler heiksbeşin bu panaromik şeysi çok güzel. keza 180 dereceyi çekebilmesi inanılmaz bi olay. herkeş bayıldı.
emmi sana sordumdu nedir bu panaromiğin olayı diyede pek kaale almadıydın..
fotoğrafı büyük çekip alttan üstten kesiyormu..
yoksa sen makinayı böyle sağa sola döndürüyon mu..
mesela genişliği kaç mega piksel..
ve maksimum çözürünlükte genişlik kaç megatiksel..
ha kaç kaç emmi kaç..
Pzremmi dinle bak bakam gece gece..TIK
Roko interenette alatın geniş içeriği var baksana oradan..Ne bilsin pzremmi şindi..
Seninkide hayatmı pzremmi,hergün arabanı sürüyorsun bioyana bibuyana .
4912x1080 ebadında emmi. böyle tutuyon 180 derece çeviriyon. öle alttan üsten kesme mantalitesi yok. ellir tek tek çekip birleştirmeye çalışmakta idi. ben tır tır tır döndürüp çektim gali.
bu arada dosdoyevsk i gördüm ya galib gam yimem.
emmi hep arabadayım valla.
iyide kumköy emmi şimdi o sitedekiler pazarbey emmi kadar eğlenceli yazmazlarki..
hem onlar ne makinayı yakmaya kalkarlar nede mağzanın önünde pankart açarlar.. hatta onlar makinenin kaportasına ilanen a4 çıktı bile yapıştırmazlar..
napiyim ben onların technical details lerini...
üstelik bir pazarbey internette 10 uğurböceği gücündedir.
kaplanla kıyaslayacak halim yok.. hem internette 10 kaplan ne gezsin emmi..
emmi sen beni anlamıyosun ya.. boşver anlama.. beni tato anlıyodu, oda yannış anlıyodu..
Seni kimse annamıyo roko,,sanayiiesnafısın sen.. kont atnanı da tükü çığırırkene kimse annamıyo ama dinliyor esnaflı şeerli mertebelerinde zati..
Zihirli diniz analarına tikat et roko,, astanelere düşersin sonram pzremmi gibi..
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Arama Motoru Yok Mu Ben mi Göremedim?
21 Tem. 2009, 02:07 deskjet007
3165208 Eki. 2010, 19:31
kumköy34 -