Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş,meke,göreme,konya Mantaliteleri
Gittik gezdik gördük,,meke ve çevresel talî yerlerde de yardımlarından dolayı mekici emmiye de teşk ler..
En güzeli de yerinde mevsimin taze lezzetli meyvalarını yemek idi..Hele de İvriz Ereğli/Halkapınar'ın sarı kirazları..
...
emmi valla tikkat etmiyom gali.
alışık değilim ben öyle denize girince ona tikkat et buna tikkat et..
allah ne verdiyse kucaklıyorum kısmet misali..
4912 pikselde iyiymiş emmi bak.. kaç paraya kandırdılar aceba..
yoğsam heikisPenc daha mı iyi. nex diyede bişi var.. keşkem ondan alsaydı..
bunu sana satem. almazsan yakarım ona göre. ben neks beş alem.
videoları olağanüstü güzel.
Emmiler,miraç kandiliniz mübarek olsun..
cümlemizin.
orta anadolu deprem bölgesi olmadığı halde tekerinden gelen çakıl sesleri ile zelzele gürültüsü özlemimizi gideren matruşkanın bağajı da pek küçük idi gali.
keza ön koltuk kafalıklarına koli bantı ile sabitlediği lcd dvd cd ekranı da havlu ile örtmüş idi.
lakin ben üzerine çaprazlama konulup dik kenarı ekranın üzerine doğru üçgen şeklinde sarkıtılmış bir dantel konulmasını ummuş idim.
zinhar yolda üçgenin hipotenüsünü ve iç açılar toplamını kafadan hesapla bulmaya çalışarak can sıkıntımı gidermek niyetinde idim.
lakin dantel hususunda da beni hayal kırıklığına uğrattı kırsalın tek atlısı. belkide o danteli doğan görünümsüz şahine takmış idi.
kırsalda ilmi ve sanatsal fotoğraf çekme çalışması mantaliteleri.
( keza arkada bedava birşey dağıtılıyor herhal. biz kaçırdık lakin sanat aşkı sardı bizi o an )
emmiler
ben topiclerin yazılarını okumam sadece resimlerine bakarım bilader hayat felsefem bundan ibarettir
diyen entel görünümlü zontellektüeller de varmıdır acep ?
Dediğini edenler vardır okyanus..
Emmi alinyalardan gelenler var,güniyden gelenler var,,mevzu var imiş o taraflarda bolca,malzeme erbabında yani..
Nerdeki bu pzremmi hem,, pilacda foto çekmişdi salı günü emme onları da yakmış herhal,,..Pustacı bu cuma gelecek mâhalleye pzremmi,eyle imiş ameli onunda.
-*-*-*-*-*-*-*-*-
Okyanus emmi sen arkada horol horul uyurken çektiğim fideonu yüklesemmi yüklemesemmi diye düşünürken yüklediğin bu fotolar beni yüklemeye zorlamakta keza. zaten araba sürerkennesi kitap okuyan dallaymayıda çekemedin.
BEnim dantelimden havlumdan sana ne. Alah LAlah.
Hakkat o fotoda arkada ne dağıtılmakta idikine. Başlarım sanatına bende estirdim.
Emmi bak sen uyurken ben kumköy emmimden aldığım taktik mukabilleri ile neler çektim.
Bak senin mutaassıp caponlar.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Arama Motoru Yok Mu Ben mi Göremedim?
21 Tem. 2009, 02:07 deskjet007
3165208 Eki. 2010, 19:31
kumköy34 -