Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş,meke,göreme,konya Mantaliteleri
Gittik gezdik gördük,,meke ve çevresel talî yerlerde de yardımlarından dolayı mekici emmiye de teşk ler..
En güzeli de yerinde mevsimin taze lezzetli meyvalarını yemek idi..Hele de İvriz Ereğli/Halkapınar'ın sarı kirazları..
...
Evinin altında gannefer dayresinde de arıza var idi,ondan beşyüzbin lira almışlar arıza mertebesinde,,halbuki arızaya natık parça aslında yüz liralık bişi zati..
Birde gannefer dayresinde aşağıda dört genç elinde piçaklarla tavık dilimliyorlar idi,bunlar kim dedim emmiye gece gece,abi onlar çalışıyor dedi,,daha da bişi demedim ona orada lazutemmi..
Bak lazut,peyinir mağarasından çıkan böyle kıpkırmızı çıkıyor,,sen olsan hemen inerdin taa aşağıya de mi..

emmi mağara içinde peynirlerin dizilimsel istif fotolarıda bende var.
lakin boş bir anda pc ye aktarır yüklerim.
sen önce dıştan giriş mantalitelerinin sunumsal gösterimini yap hele.
Emmi pike abim gerçekten de amma kızarmış..
Eee tabi kilo olunca...
Sığan sığıyor sığamıyan giremiyor buradan,kapağın oradan başlıyor nem yüzüne vuraraktan aşağıdan..Tahta ip incecik dik merdivenler şansına kalmış.
Dağ taş tepende,,bir sismik yer sarsılması olsa eger,,taşlar kayalar tepende cüngüldüşş diye düşecekler aşağıya, kaldın mı orada iskeletik fiilli olaraktan belki de..

Haş iks beş ile girdi aşağıya ama çıkarken sessiz kaldı ne hikmetse..

Efenim,oraya at arabası olmadığından draktör ilem gidildi dik sarp dar geçit yollardan..Freni de bir acaip idi, kullanan genç emmi idi,belki ondan bilemem..
..
Efenim sallanan draktörden çekildi,çektim,gövdede titreşim mukabilinin faydaları elbette,tek elde tutularaktan çekimdir, yani..Bir el de giden sallanan drakdör şaşesini tutmakta zira..
[pzremminin kolları yandı acaip bu ara]
.
.
UV yok bişi yok,güneşlik felan da yohtur lens ve alatımda lazut..,,kel kel çekimdir..
.
Taa aşağıda mavi noktanın oradan çıkılıyor buraya lazut tıngır mıngır,ağardan yani..

Uçurumda var birazcık..

İnmeye hazırlık aşaması,yayan mukabili mecburen,,yayan..
.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Arama Motoru Yok Mu Ben mi Göremedim?
21 Tem. 2009, 02:07 deskjet007
3165208 Eki. 2010, 19:31
kumköy34 -