Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş,meke,göreme,konya Mantaliteleri
Gittik gezdik gördük,,meke ve çevresel talî yerlerde de yardımlarından dolayı mekici emmiye de teşk ler..
En güzeli de yerinde mevsimin taze lezzetli meyvalarını yemek idi..Hele de İvriz Ereğli/Halkapınar'ın sarı kirazları..
...
..
#kumköy34' tarafından 06.07.2010 22:04:31 tarihinde düzenlendi.
gölge noktalar karanlıkta kalmamış emmi.
belliki pozlamayı manuel modda değerleri elle girerekten olması gereken değerler kararında tespit edilmiş ve sabitlenmiş.
cümle uzun oldu emmiler. okuyup anlamakta müşkülat yaşayan olur ise araya nokta ve virgül serpiştirebilirim imla kurallarına uygun olaraktan.
Ne bilem ben valla eklerken bile ne eklediğimi şaşırdım gali,yaşlılık işte..İdare ed emmi..
.
Bazen manuelde kalıyor rakım yüksekliği ve tansiyon nedeniyle,bazen de böyle,asas mesele şu okyanus,,pzremmi bana sarı sarı gözüktüren güneşli numaralı gözlüklerini verdi taktım kafama,,sonrasında ne çeksem sarı sarı şiyler gözüktürmekte idi elsidi ekran bana orada zor yürünen yerde..Pek çoğunu sildim belkide,,sonra şarj etti amel,,gözlüğü çıkarıp sivri kayayın üzerine koyup çekip bakınca sebeb onun gözlüğünde imiş,,durum bu idi..
-delikten çıkınca verdim gözlüğünü ona zati..Kurtuldum..
.
.
Düzenek..
Malları inip çıkarmaya yarayan asensör düzeneği..Aşağıda kalıpta çıkamayanları çıkardı o günü orada mecburen,düğmesine basılaraktan..
Bilmez rokoemmi bunları zira..

Dönüş Mertebesi,,şen şakrak herkes.

İlgili olabilecek konular
-
-
-
Arama Motoru Yok Mu Ben mi Göremedim?
21 Tem. 2009, 02:07 deskjet007
3165208 Eki. 2010, 19:31
kumköy34 -