Fotoğrafçılık Forumları
Akepenin İflası
Yaklaşan yerel seçim çalışmalarına güneydoğu illerini ve dtp li belediyeleri istediğini belirterek bölge illerini kapsayan bir takım ziyaretler gerçekleştiren R. Tayyip Erdoğan’ın gitmiş olduğu her ilde dtp öncülüğünde yaşanan ve kalkışma noktasına varan olaylar akp hükümetinin demokratik çözüm arayışlarında bulunduğu terörle mücadele konusundaki başarısızlığını gözler önüne sermeye yetmiştir.
Bir başbakan düşününki her fırsatta ikinci adamları vasıtasıyla muhatap kabul ederek rakı masalarında görüşmeler yapılmasına musade ettiği pkk nın siyasi kuklası olan dtp nin ‘’gelme’’ diyerek adeta meydan okumaya kalkıştığı Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ülke sınırları dahilinde bulunan illere çelik yelek giyerek, koruma ordusu eşliğinde ancak ve ancak olağan üstü durumlarda gerek duyulan birden fazla zırhlı araç kullanılmak suretiyle yaptığı ziyaretlerde kahramanlık havası yaratmaya çalışan aktörden farksız hareket ederken bir gün önceki haliyle çelişmektedir.
Düne kadar Türkiye Türklerindir denilerek modernleşme sağlanamaz. 36 etnik köken Türkiye’nin sahibidir ve bu anayasada gösterilmelidir diyerek ülkeyi 36 parçaya bölen Türkiyelilik safsatasını ortaya atıp kürt sorunu vardır söylemiyle alt kimlik üst kimlik tartışmalarını ülke gündemine getirerek ziyaret ettiği güneydoğu illerindeki kalkışma olaylarını organize eden pkk ve onun kuklası olan dtp yi cesaretlendiren başbakan Yüksekovada yaptığı konuşmada tek millet dedik, tek bayrak dedik, tek vatan dedik, tek devlet dedik buna karşı çıktılar. Buna karşı çıkanların Türkiye’de yeri yok buyursun gitsinler diyerek günün şartlarına göre hareket eden sıradan politikacı görüntüsü sergilerken bir vatandaşın dtp lilerin yaptığı gösteriye pompalı tüfekle müdahale etmesine bulunduğu makamın verdiği sorumluluklardan uzak bir tavırla yangına benzin dökercesine ‘’ Eğer siz vatandaşın mağazasının camlarının indirirseniz, vatandaşın hayatına kastederseniz hayatına kastettiğiniz vatandaş kalkıpda eğer elinde böyle bir tedbiri böyle bir imkanı varsa kendisini savunma yoluna gidecektir’’ diyerek ekonomik ve politik alanlarda olduğu gibi terörle mücadele konusundaki başarısızlığını açıkça itiraf ederek akepe iktidarının iflasını ilan ediyor.
Abi mechulun parnağı vardır bu işte..
Kapıyı açmadan Allah Türkleri korusun de de öyle aç..
Ama sesli deki duysunlar seni
Fenerli RTE, kadiköydeki aslan katliamından sorumlu tutuluyor..
kızdım yani... futbolu bari siyasete alet edevat etmeyin.
tek ihtimalli bir maç nasıl derbi sayılır...
itiraz ediyorum hakim bey.
derbi dedikleri maçın tek bilinmeyeni Fenerbahçenin kaç atacağı...
böyle bir şey insan haklarına aykırı.
Çekişmeli bir derbi izlemek bizimde hakkımız.
kaybolmayan rakip istiyoruz.
Fenerin başında Dede m olsa yener cinconu.
fenerin başı kalabalık şu ara..
kafası karışık...
sarışın bi kızılbenizli
aklını çeldi
sözlerime bir dörtlükle son vermek istiyorum.
Sevmişim seni, herşeyden fazla.
Ölünce Fener yazsın mezar taşıma.
Tek gerçek sensin, yalan dünyada.
Ne yapmışım cimbomuna beşiktaşına...
nasıl son.. yani siliyormusun tüm ayçekirdeklerini... başka fotoğrafın yoktu zaten heralde sanırsam galiba
Dopiği kaynetmeyin dedim
Yok fener yenmişte
Doğalgaza %22,5 zam gelişte
Vatandaş uğraşa dursun
Bakın ne güzel doğalgaz zamından sonra herşey unutuldu
Millet zama kitlendi.
İşte bu yüzden bu memleket dün 36 etnik gruba ayırıp bugün tek millet tek bayrak tek vatan edebiyatlarıyla seçim milliyetçiliği yapan siyasiler için tam bir cennet!...
Topiği kaynatmak gibi olmasın da
Bu 36 etnik gruba Brezilya da dahilmiydi acaba? Bir de fotoğrafı yanlış yere yükledim galiba, modlar "erotik" kategorisine alırlarsa bir zahmet, kaynamasın topik.
olmuyor t_yaman burası siyaset topigi neden kaynatıyorsunki. siyaset topiginde resmin ne işi var.kaynatmayalım lütfen.hem o nebiçim bir resim öyle.ayaktaki futbolculara göre kadraj biraz egikmi yoksa