mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Akepenin İflası

Yaklaşan yerel seçim çalışmalarına güneydoğu illerini ve dtp li belediyeleri istediğini belirterek bölge illerini kapsayan bir takım ziyaretler gerçekleştiren R. Tayyip Erdoğan’ın gitmiş olduğu her ilde dtp öncülüğünde yaşanan ve kalkışma noktasına varan olaylar akp hükümetinin demokratik çözüm arayışlarında bulunduğu terörle mücadele konusundaki başarısızlığını gözler önüne sermeye yetmiştir.

Bir başbakan düşününki her fırsatta ikinci adamları vasıtasıyla muhatap kabul ederek rakı masalarında görüşmeler yapılmasına musade ettiği pkk nın siyasi kuklası olan dtp nin ‘’gelme’’ diyerek adeta meydan okumaya kalkıştığı Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ülke sınırları dahilinde bulunan illere çelik yelek giyerek, koruma ordusu eşliğinde ancak ve ancak olağan üstü durumlarda gerek duyulan birden fazla zırhlı araç kullanılmak suretiyle yaptığı ziyaretlerde kahramanlık havası yaratmaya çalışan aktörden farksız hareket ederken bir gün önceki haliyle çelişmektedir.

Düne kadar Türkiye Türklerindir denilerek modernleşme sağlanamaz. 36 etnik köken Türkiye’nin sahibidir ve bu anayasada gösterilmelidir diyerek ülkeyi 36 parçaya bölen Türkiyelilik safsatasını ortaya atıp kürt sorunu vardır söylemiyle alt kimlik üst kimlik tartışmalarını ülke gündemine getirerek ziyaret ettiği güneydoğu illerindeki kalkışma olaylarını organize eden pkk ve onun kuklası olan dtp yi cesaretlendiren başbakan Yüksekovada yaptığı konuşmada tek millet dedik, tek bayrak dedik, tek vatan dedik, tek devlet dedik buna karşı çıktılar. Buna karşı çıkanların Türkiye’de yeri yok buyursun gitsinler diyerek günün şartlarına göre hareket eden sıradan politikacı görüntüsü sergilerken bir vatandaşın dtp lilerin yaptığı gösteriye pompalı tüfekle müdahale etmesine bulunduğu makamın verdiği sorumluluklardan uzak bir tavırla yangına benzin dökercesine ‘’ Eğer siz vatandaşın mağazasının camlarının indirirseniz, vatandaşın hayatına kastederseniz hayatına kastettiğiniz vatandaş kalkıpda eğer elinde böyle bir tedbiri böyle bir imkanı varsa kendisini savunma yoluna gidecektir’’ diyerek ekonomik ve politik alanlarda olduğu gibi terörle mücadele konusundaki başarısızlığını açıkça itiraf ederek akepe iktidarının iflasını ilan ediyor.

Tarih: 7 Kasım 2008, 23:40 - İp: 78.***.**6.114
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

kılıçdaroglu neyi ispatladıki fiyaskodan başka bişey deyildi.ilkögretim okuluna giden bir çocugu çalıştıran adam.ne kadar dürüsttürki.unakıtan ben bakanım diye benim çocuklar evdemi otursun deyince kıyameti koppartanlar nerdeler şimdi .küçük yaştaki çocugu çalıştırdıkları bi ayıp bunu okul zamanı yapıp sigortasını yatırtmak başka bir ayıp.ki bu çocugun hiç çalışmadıgıda ispatlandı.
uyarı meselesine gelince uyarıldıgın halde hakaret etmeye devam ediyorsan. şöyle diyebilirmiyiz.hakaret ve terbiyesizlik senin için normal diyebilirmiyiz.

Tarih: 8 Kasım 2008, 21:35 - İp: 88.***.**5.78
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

batuhan aynı şeyi senin cumhurunun başı da yaptı. hem de erken emeklilikten yararlandırmak için. kılıçdaroğlunun yaptığı dönemde erken emeklilik diye birşey de yoktu.

o kadar trilyonların mısırların yumurtaların arsa vurgunlarının gemiciklerin içinde göre göre 1 aylık sigortamı kızdırdı seni.

Tarih: 8 Kasım 2008, 21:39 - İp: 88.***.**4.193
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Adam mahmekem belgeleriyle ispatladı.Neresi fiyasko? Hakaret terbiyesizlik sana has şeyler.Vakti zamanında yaptığın iftira ve terbiyesizlikleri de unutmadım.Yok pkk'lıları savunurmuşum da yok Tuncay Özkanın adamıymışım da yok Ali Kırca'ya inanırmışım da yok sen benim ağababalarımı bilirmişsin de yok birebilmem ne de.Senden ala iftiracı ve terbiyesiz mi var?

Bak hemen kılıçdaroğluna da iftira attın.Oğlu o firmada part tıme çalışmış.Hem de sigortalı.Bunun neresi yasadışı? Sigortasız mı çalıştırsaydı? Çalışmak ayıp mı?

Tarih: 8 Kasım 2008, 21:45 - İp: 85.***.**6.17
okyanus.
okyanus. (üye)

fehmi koru da ergenekoncuymuş. ciddiyim.

Tarih: 8 Kasım 2008, 21:59 - İp: 88.***.**4.193
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ali kırcada az değilmiş hani. NE performas var adamda. Varmı linki. Yükleyinde bi bakalım. Mgirgin sende vardır .

Tarih: 8 Kasım 2008, 23:21 - İp: 88.***.**9.182
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Bende ne arasın pazarbey sapık olan sensin

Tarih: 8 Kasım 2008, 23:24 - İp: 85.***.**6.17
okyanus.
okyanus. (üye)

kılıçdaroğlu dişliyi gönderdim dengir gönderdim sıra zahitte ondan sonra da bakanlarda diyormuş.

dengir sağlık nedeniyle istifa ettim demiş. kılıçdaroğlu adamı travmaya soktu herhal.

adamın yüzünden bazarbey bile chp li oldu. bir ben olamadım gün akşam oldu.

Tarih: 8 Kasım 2008, 23:33 - İp: 88.***.**4.193
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Akp alternatifi aranıyor..

Bana bir d300 lazım

erkonokoncu bile olabilirm

Tarih: 8 Kasım 2008, 23:34 - İp: 88.***.**0.45
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Asıl o başındakine baksın. Bİrde ergenekoncu baykalı göndersede ülke kurtulsa.
Bu arada Fehmi Korunun tespitine katılıyorum ben. TAyyip gittikce Bushlaşıyor.
Başbağun arkasından gitmesi çöküşün başlangıcı oldu sanırım.
Mgirgin Ali KIrca hakkındaki yorumun ne. İzledinmi sen.
Aslında Samanyolu , Kanal7, Kanal 5 MEsaj falan yayınlasa idi keşke Ali Kırcanın videosunu.
Alı KIrca ve bir kısım medya zamanında ne kadar iştahlı yayınlamıştı Fadime ŞAhin ve Müslüm görüntülerini. NErede idi o zamanlar özel hayatın gizliliği. KEndilire için nasılda istiyorlar. Başkaları için önemsiz. BAşbuğun cinsel fantazileri hakkındada aynısı olmuştu.

Tarih: 8 Kasım 2008, 23:42 - İp: 88.***.**9.182
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

İzlemedim ama kadını döve döve

Tarih: 8 Kasım 2008, 23:49 - İp: 85.***.**6.17