mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Akepenin İflası

Yaklaşan yerel seçim çalışmalarına güneydoğu illerini ve dtp li belediyeleri istediğini belirterek bölge illerini kapsayan bir takım ziyaretler gerçekleştiren R. Tayyip Erdoğan’ın gitmiş olduğu her ilde dtp öncülüğünde yaşanan ve kalkışma noktasına varan olaylar akp hükümetinin demokratik çözüm arayışlarında bulunduğu terörle mücadele konusundaki başarısızlığını gözler önüne sermeye yetmiştir.

Bir başbakan düşününki her fırsatta ikinci adamları vasıtasıyla muhatap kabul ederek rakı masalarında görüşmeler yapılmasına musade ettiği pkk nın siyasi kuklası olan dtp nin ‘’gelme’’ diyerek adeta meydan okumaya kalkıştığı Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ülke sınırları dahilinde bulunan illere çelik yelek giyerek, koruma ordusu eşliğinde ancak ve ancak olağan üstü durumlarda gerek duyulan birden fazla zırhlı araç kullanılmak suretiyle yaptığı ziyaretlerde kahramanlık havası yaratmaya çalışan aktörden farksız hareket ederken bir gün önceki haliyle çelişmektedir.

Düne kadar Türkiye Türklerindir denilerek modernleşme sağlanamaz. 36 etnik köken Türkiye’nin sahibidir ve bu anayasada gösterilmelidir diyerek ülkeyi 36 parçaya bölen Türkiyelilik safsatasını ortaya atıp kürt sorunu vardır söylemiyle alt kimlik üst kimlik tartışmalarını ülke gündemine getirerek ziyaret ettiği güneydoğu illerindeki kalkışma olaylarını organize eden pkk ve onun kuklası olan dtp yi cesaretlendiren başbakan Yüksekovada yaptığı konuşmada tek millet dedik, tek bayrak dedik, tek vatan dedik, tek devlet dedik buna karşı çıktılar. Buna karşı çıkanların Türkiye’de yeri yok buyursun gitsinler diyerek günün şartlarına göre hareket eden sıradan politikacı görüntüsü sergilerken bir vatandaşın dtp lilerin yaptığı gösteriye pompalı tüfekle müdahale etmesine bulunduğu makamın verdiği sorumluluklardan uzak bir tavırla yangına benzin dökercesine ‘’ Eğer siz vatandaşın mağazasının camlarının indirirseniz, vatandaşın hayatına kastederseniz hayatına kastettiğiniz vatandaş kalkıpda eğer elinde böyle bir tedbiri böyle bir imkanı varsa kendisini savunma yoluna gidecektir’’ diyerek ekonomik ve politik alanlarda olduğu gibi terörle mücadele konusundaki başarısızlığını açıkça itiraf ederek akepe iktidarının iflasını ilan ediyor.

Tarih: 7 Kasım 2008, 23:40 - İp: 78.***.**6.114
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Teknik olarak dövme diyemeyiz.

Tarih: 8 Kasım 2008, 23:52 - İp: 88.***.**9.182
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Bi de izlemedim diyon.Seni seni

Tarih: 9 Kasım 2008, 00:04 - İp: 85.***.**6.17
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BEn adli açıdan inceledim. Zorlama varmı yoksa rıza ilemi diye.
Kanaatim RIZA ile olduğu yönündedir.

Tarih: 9 Kasım 2008, 00:07 - İp: 88.***.**9.182
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

ali kırca diyince korkuyorum bunu yapan insan olamaz, kaç yaşındaydı o ihtiyar? maşallah!
pazarbey başbuğ fantezisi ne ki? duymadım hiç.
ben bi fatih terim fantezisi biliyom, çok acaip! her gün sakalımı bıyığımı kazıyom artık!

Tarih: 9 Kasım 2008, 00:10 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Amma cahilsin be. SEn 18 ini geçtinmiydi.

Tarih: 9 Kasım 2008, 00:12 - İp: 88.***.**9.182
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

oldu baya.
ne ki başbuğ fantezi meselesi? bi haber linki neyim verin.
ali kırca gibiyse vermeyin piskolojim bozulacak.

Tarih: 9 Kasım 2008, 00:14 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 9 Kasım 2008, 00:19 - İp: 88.***.**9.182
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

pazarbey gülme link neyim ver.
bu arada şarkıyı isteyenlere armağan ediyorum, favorimdir:
KLİCK

Tarih: 9 Kasım 2008, 00:21 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

tuğrul türkeş diyecektim ynlış olmuş.

Tarih: 9 Kasım 2008, 08:48 - İp: 88.***.**9.182
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

pazarbey şarkıyı dinledin mi? 2 gündür bilgisayarda sürekli çalıyo. klibi de süpermiş!

Tarih: 9 Kasım 2008, 12:37 - İp: 81.***.**7.8