buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim

Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.

Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .

nıhahhahaha

#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 25 Ağustos 2007, 16:53 - İp: 88.***.**3.134
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 1 Eylül 2007, 11:31 - İp: 88.***.**8.73
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Tank değil o obüs 150 lilik obüs, 40-50km yi vurur, dikkat et tehlikeli işler yapma senin villayı tek atışla kuma çevirir
Bu arada senin objektifin yamulma etkisine de hayran kaldım, son fotoğraftaki bayrak direği , neredeyse düşecek Distortions fazla sanırım.
İlk fotoğrafın kadrajı çok güzel.

Tarih: 1 Eylül 2007, 11:40 - İp: 88.***.**1.250
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Bi sen biliyon demi obüs olduğunu. Okusanya açıklamamı. Cühela. Cühela lafını Hasip İle Nsipte metin akbunar söylüyor. Zafer işareti yapınca Zeki ona kimin boynuzları onlar diyor.Oda cühhelaa viktory bu diyor. Çok sevirim o filmi.
Direkteki eğilme rüzgar nedeniyle.Kütahyanın direkleri rüzgarın ters istikamete doğru eğilir. Vietnam malı işte.

Tarih: 1 Eylül 2007, 11:46 - İp: 88.***.**8.73
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Demek ki kapalı insanlarla sakallılar Atatürk düşmanı değilmiş , anafikir bu olsa gerek

Bay Pazar, fotoğrafların güzel de biraz karanlık , insanların yüzleri filan karanlıkta yapmış, snırım A da çekiyorsun değil mi? Mesela obüsü süren onbaşının yüzü filan gözükmüyor.

Tarih: 1 Eylül 2007, 11:58 - İp: 88.***.**1.250
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Haklısın bufalo a da çektim. Hatta bazı fotolar işe yaramayaca kadar karanlık oldu.Hele bahriyeliler kapkarınlık. Hatta bozuldu moralim bu sebepten. Bozukmu makina diye. Birde makinada bir tane ölü piksel var. Sorunmu bu acaba. Bak bahriyelileri ve ölü pikseli ekleyeyim.
Evet kapılı insanlarda atatürk düşmanı değil.Kapalı sakıllı hemen hemen her türk vatandaşı atasını sever.
Eyvahh kaloriferce ünlüyo beni.

Tarih: 1 Eylül 2007, 12:07 - İp: 88.***.**8.73
cancaner
cancaner (üye)
Yurtdışı / Firma

Renkler cok iyi ya,biz kafa buluyoruz ama bu makina hicte fena degil galiba,ya da is cekende

Ne vardi sende objektif olarak Buldubey ?

Tarih: 1 Eylül 2007, 12:26 - İp: 88.***.**1.63
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

ölü piksel mi var?
foto yüklesene

Tarih: 1 Eylül 2007, 12:37 - İp: 88.***.**1.250
ozzy baba
ozzy baba (üye)
Ankara / Meraklı

Asıl Atatürk düşmanları insanları açıklar, kapalılar, sakallılar ve sakalsızlar ve laikler anti laikler diye sınıflandıran siyasilerdir...Bunların bir kısmı dindarlıklarını ön plana çıkarırlar ve din ticareti ile uğraşırlar bir kısmı Atatürk ten nemalanırlar... Acı olan son yılarda Emperyalist Amerikan uşaklarının da toplumun bu konuylardaki zaafiyetlerini gıdıklamayı çok iyi becermesi ve siyasetin de yukarıda saydığım Atatürk ve Millet düşmanı sözde Atatürçü veya sözde Dindar siyasetsiçeler arasında sıkıştırılarak, Atatürk ve milletini sevmenin dinsizlikmiş gibi lanse edilerek, sağ-sol, alevi-sünni, laik-antilaik, gibi kullanışlı bölme argümanlarına Atatürkçü-Dindar gibi epeydir sokulmaya çalışılan bir kavramı güçlendirmek çabasıdır... Atatürk ve İstiklal Mücadelesi kavramları hangi din ve etnik kökenden olursa olsun toplumun bir yapıştırıcısı bir üst değeri olduğu ve üzerinde en çok oyun oynanmaya çalışılan ancak mübarek şehitlerimizin ruhlarının yüzü suyu hurmetine Yüce Allah'ın koruduğu ordumuzun sağlam bir doktrini olduğu için ençok saldırılan ögeler olmuştur ve olmaya devam edecektir... Dini ve milliyetçiliği açık kapalı sakallı sakalsız bıyıklı bıyıksız gibi basitliklere indirgeyenler bir gün mutlaka hesaplarını vereceklerdir... Allah hesap görenlerin en yücesidir....

Tarih: 1 Eylül 2007, 12:38 - İp: 85.***.**4.190
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Cancaner 18-55 var.
Bufalo işte foto. Sadece bir tane var.Alırkende farkettim bunu. As a sordum 10 milyon pikselden bir tanesi ölü olsa ne olur , al al dedi bende aldım.
Ozzy baba yşazdıklarının altına imzamı atarım.

Tarih: 1 Eylül 2007, 13:01 - İp: 88.***.**8.73
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

görmezden geleceksin pazarbey çok öenmli değil.

benim makinede 8 -10 tane var, ama 30saniye pozlayıp %100 cropla gözüküyor, yani devenin nalı

çok takılma böyle şeylere.

dik güneş ışığında çekmişsin , dolayısıyla kaçınılmaz bir sonuç, ya karanlık olacak ya da ışık patlayacak.
ama mesela obüs fotoğrafında pozlamayı gökyüzüne değil obüze yapsan askerler de gözükürdü, ama gökyüzü bu kadar mavi olmazdı.
makineyle ilgili bir sorun değil merak etme .

Tarih: 1 Eylül 2007, 13:15 - İp: 88.***.**1.250