Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Buldubey,
Sorun para degil (sende cok var zaten) ya da marka degil, sorun nereden akil ettin bu makinayi,seytanin aklina gelmez.
Makina'ya laf yok,her seyden once senin makinan haddimize mi laf soylemek,insanlarin uc senesine mal oldu bu makina.
Valla fipar telefon etti 1400 e vereceklermiş diye.Aradım 1150 ye veririz dediler.Bende gittim aldı. Aha bu.
BU arada kodak c 343 aldım.Haberiniz ola.fOTOĞRAFINI FALAN YAYINLARIMI ÇALINTI MALINTI SANMAYIN.
benide sasirtan bu oldu
adam ikindi ikindiiiiiiii
samsung cikardi
Dunesea,
Samsung dunya genelinde bir tane DSLR satti ya, hemen havaya girmis ikinciyi cikaracakmis.Ikinci makina 20mp, 10fps ve 1000 dolar satisla gelirse iste o zaman kafayi yiyecek.
cancaner ortakpazar samsungdan silt alacakmis....tek samsung dslr sahibi olarak
Canı sağolsun zamzonumun. Onuda alırım.
Bakın benim zamzon slr almamla beraber Kore bu sene Kütahyadaki 30 ağustoş şenliklerine temsilci gönderdi.
İnanmazsanız bakın.Aha Bayraka dikkat.
Kadraj yamuk ha ha ha
Bu makinadan bir tane de olsa satildi diye Kuzey ve Guney Kore birlesme karari almis,bu makinayi bile sattik ya ne isimiz var ayri gayri diye aciklama yapmis Cumhurbaskanlari.
Pazarbey fotoğraf güzel çıkmış eline sağlık.
Renkler ve netlik gayet güzel.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2138628 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203401 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -