Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Forumun başlığına bakınca "Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim" baktım ki izlenimde ziyade serbest kürsü ve geyik çok iyi arada bir Limon suyu sıkıyorum işte dunesea... idare edin o kadar
Yav komutan bi tane topiğimiz var .Aman sus editör duymasın. Valla taşırlar serbest kürsüye.
Dunesa sen ne karışıyon komutanın eklediklerine. Allah Allah git nikon forumuna.
Komutanım azarladım ben onu. SEn ekle yemek fotolarını. Harika hepsi valla. Yım yım yım.
Topiğin adı değişse direk serbest kürsüye gidecek zaten,Pazarbey şükret Buffalo bu topik kıyağını yapmış.
Adını şöyle değiştirelim "Tek Kişilik Dev Kadro"
Bufalo saçma sapan foto ekledim demişsin.Yoksa şu teknemi.
hangi tekne
Kadir dev kadro kim.Pufffalo mu benmi.
Pufalo boşver tekneyide acil telin lazım bana.
benimki 05423619420
acil ara emi.
erdem mi aradı, tamam ulaştım ben ona
senin telefonu da sakarya daki umumi helaya yazacam , ara beni boya beni
Hala ilk izlenimlerim mi pazarbey, alalı bayağı oldu abi. Gelişme aşamasındaki izlenimlerim olsun başlığın adı artık
keremde haklısın ama topikim biliyorsun bazılarının elinde.isim hakkı yüzünden yapacak birşeyyok.
aradınmı .tamma o zaman.benim telide kaydet.birşey falan soracak olrsun lazım olur.
bu sizin kütayha yılan ve böcük cenneti mi kardeşim
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2140428 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -