Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Pufalo senin için buldum bak bunu
İzle
http://www.youtube.com/watch?v=gPvNjpxc27w
ığğğğkkkkkk
bunlar beni bozar, ben en iyisi playboy pijama partisisini zileyeyim tv de
SEneye bende 150 mm makro alıp bi labaratuvar kurup bunları çekcem.
Bırakmam valla. Bunlar daha güzel.
şimdi pazarbey sene 97 , üniversite 2 deyim. evde otorup her zaman yaptığımız şeyi yapıyoruz arkadaşlarla. yani tv izleyip kafayı çekiyoruz.
kapı çaldı, kapıyı açtım, karşımda minik bir şort giymiş bir hatun, yanında da arkadaşı var, onda pijama vardı
''biz en alt katta oturuyoruz, tuvalette fare var ,yardım edebilir misniz'' dedi.
ne demek
arkadaşla onlara gittik, arkadaş hemen atıldı tuvalete, eline bir fırça aldı, içeri girdi ve kapıyı kapadı, kapıyı kapadığı an içerden bağırmaya başladı, açın kapıyıııı, çıkarın beni , bu ne laannn
içerden çıktı koşarak, meğerse içerdeki fare kedi kadar bir sıçanmış
kızlar bana baktı, ben girip fareciği öldürdüm diyemeyeceğim, karizma katsayısı sıfıra inmiş bir durumda evden çıktım
BAk yarışmaları bile varmış.
http://www.youtube.com/watch?v=b_j6IZe-AJY
Hikayede güzelmiş hani. Bir daha kızların yüzüne bakamamışsınızdır sanırım.
heheheh videolar güzelmiş, buffalo 10 milyar verseler bırak elime almayı yerim bile
Bir video vardı, kadının kocaman örümceği yemesine karşılık ödül olarak ferrari veriyorlardı. Kadın canlı örümceği çıtır çıtır yiyordu, bulursam yollarım onu :D
Taylandda çiyanları şişkebap yapıyorlar zaten.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2140428 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -