buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim

Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.

Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .

nıhahhahaha

#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 25 Ağustos 2007, 16:53 - İp: 88.***.**3.134
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Türiye cumhuriyetinde askerler hariç herkese dava açabilirsin.Askerler hariç. Onlara açarsan ya meslekten ihraç edelre yada burnundan getirirler. Bu sebeple anayasal hakkımı kullanıp tüm objektif firmalarına dava açtım.
Valla arkadaşlar 18-200 çok iyi netice veriyor. Hele 28-300 den sonra kullanınca bufalonnun tabiri ile katarak ameliyatı olmuş gibi oldum.Cam gibi.
Ps kullanmasını bilmem.O sebeple yorum yapmıyorum.
Komutanım fotolar çok güzel. Cap canlı .
Dire ne kitabı aldın.Güle güle kullan.
Bufalo saçma sapan foto ekledim demişsin.Yoksa şu teknemi.

Tarih: 29 Eylül 2007, 05:20 - İp: 88.***.**8.160
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

yakında forumdan atılacam, Ramazanda iştah kabartmaktan

Tarih: 29 Eylül 2007, 09:47 - İp: 85.***.**5.89
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tatlı çok güzel görünüyor.YEnge maaşallah çok maharetli sanırm.Bİ ara misafir olalım size.

Tarih: 29 Eylül 2007, 09:50 - İp: 88.***.**8.160
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Pazarbey seni ağırlamaktan mutluluk duyarız... Yengeyi al gel bir gün...

Tarih: 29 Eylül 2007, 10:17 - İp: 85.***.**5.89
cancaner
cancaner (üye)
Yurtdışı / Firma

Komutan,

Ramazan dolayisi ile forumdan atilirmisin bilemem ama bu yemek fotograflari ile bizim gibi gurbetcilere yaptiklarindan dolayi seni Pazarbey'e havale ediyorum,Diktatordur kendileri ne yapilmasi gerek iyi bilir senin icin

Buffalo, birak fotokritik veya baska siteleri, sonucta agzi olan konusuyor.Ben dunyanin hic bir yerinde (internet uzerinde)photoshop uygulanmis fotograflara yuksek sayida yorum yapildigini gormedim.Senin cekimlerin guzel,bu zihniyete takilip gozunu bozma.

Tarih: 29 Eylül 2007, 10:39 - İp: 88.***.**8.234
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Pazarbey e aynı sofradan kurduk ve anlaştık esas sen kendini düşün gurbet illerinde mevsim itibari ile malzeme pek yok, bizde kendimize malzeme üretiyoruz işte... hemde kendimizi geliştiriyoruz... Bu menulerin hepsi ZAMZON harikaları

Tarih: 29 Eylül 2007, 11:18 - İp: 85.***.**5.89
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Komutan sağol.İnşallah nasip olursa mutluluk duyarım gelmekten.
Cancaner valla sen kendini düşün. Oralarda ne yer ne içersiniz bilmem. Komutanı misafir ederim sadece.
BUfalo kabiliyetsiz maalesef cancaner. O yüzden acasa ps ile düzeltebilirmiyim diye adam piri oldu.
Komutan sen yolla yemeklerden.Gelsin yemekler gitsin böcekler.

Tarih: 29 Eylül 2007, 11:36 - İp: 88.***.**8.160
cancaner
cancaner (üye)
Yurtdışı / Firma

Sabah,ogle,aksam patates

Buffalo birilerinin kasintisi tuttu yine Eve bir mikro firin aldi ya havasindan gecilmiyor artik

Ben sahidim burada, Buffalo psikolojik tedavi goruyor senin makina alim sorunsalin yuzunden,birde adama camur atiyorsun.

Tarih: 29 Eylül 2007, 12:33 - İp: 88.***.**8.234
dunesea
dunesea (üye)
İstanbul / Amatör

pazar ya cidden yuklemek icin PS bulamadin mi abi....oha ya demiyorum hic bir sey sana

komutan sende abi neden arada foto yukluyon anlamadim ki...tam bir muhabbet gidiyor bole alta doru iniyom..pat foto lensim kaliteli mi demek istiyon...

Tarih: 29 Eylül 2007, 13:11 - İp: 88.***.**0.24
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

tabi dunesa .KOMUTANIN voitlanderi var. hemide manuel.O lensle ancak yemek çekilir.Başka ne çekebilirki.
cancaner sen bufalonunun avukatımısın yoksa pisikiyatristimsin.

Tarih: 29 Eylül 2007, 13:55 - İp: 88.***.**8.160