Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Kadir istemenin sonu yok.
Pazarbey şimdi kuş fotosu çekecem diye 70-300 ister ,yarın ay ı çekeceğim diye 500mm. ister sonra tele konvertör alayımda kraterleri göreyim der,sonra bunun marsı çekeni yokmu der der der der.
Pazarbeyi NASA ya transfer edeceğiz yakında, Hubble ile gözlem yapacak
Komutan k10d varken hubble yi napceksin. Demi as.
Hubble eskimiş.Nasa onun yerine D40 gönderecekmiş.
As zaten adamlar gönderdi göndereli uğrayışor.Benim 28-300 gibi arızalı çıktı. Positif araya girmediki değiştirsinler.
Sanırım onuda sigma yapmıştır. Nasa tüketici hakları hakem heyetine başvurmuştur. Keşfe gidip bilirkişi incelemesi yaptırılmıştır. Keşef gideri olarak 100,000,00 milyon doların mahkeme veznesine yatırılması halinde mahalinnide keşfe...
Senin eski lens hala yapılamamışmı.
As değişti habirin yokmu senin .
Değişti biliyorumda geri giden hala onarılamamış diye anladım.
Ozybaba fotoğrafa yorumuna cevap:
Hiçte öyle sigmanın reklamını yama niyetim yok. O kadar uğraştırdılar beni. Ama genede fotolardan buraya eklerim.
Fakat akşamda konuştuk bu objektifin karakteristik özelliği olarak geniş açıda çokta iyi değil. Arıza değil bak. Karakteristik özelliği diyorum.Herkes öyle diyo çünkü. kit lens 18 mm de cam gibi çekerken 18-200 18 de felaket denecek fotolar çekiyo. Ama bu aralık için buna razı olmaktan başka çare yok. Focus hatası olmasında.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2140528 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -