Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D80 :ilk İzlenimlerim
Makinayı sadece body olarak aldım. Sonrasında ise 50 mm 1.8 objektif aldım. Hali hazırda bulunan 18-70 objektifle bir sure daha devam etmeyi dusunuyorum.
en cok hosuma gidenler.
1-Lcd buyuklugu ve lcd goruntu kalitesi
2-Kolay kullanım
3-Extra menuler
4- Garip gelecek ama ben bu sd kart olayını sevdim. ayrıca bazı durumlar için pratikliği var. Kucuk card reader larda alıp direk usb ye takarak zahmetsiz aktarım yapılabilir bize ait olmayan pc lerde daha cok onem kazanıyor
5-Yine retocuh menusunda fotograf boyutu değiştirme ve kırpma gibi işlevselillikler internetten foto transfr yapacaklar icin extra yazılıma gerek bırakmıyor. Bir cafeden aktarmak durumunda kaldıgınızda oldukca işlevsel
6- Bataryanın ne kadar kaldıgını yuzde hesabı olarak gorebilme.
7- Hızlı şarj. 2 saat 15 dakika sarj olma suresi ve 2700 adete kadar cekim ikmanı. Ben 700 den fazla cekemedim halen
8-Aydınlık ve geniş vizör
9-Yüksek iso başarısı
10- 10.2 mp goruntunun psde rahatca bozulmadan işlenmesi
#kontrast' tarafından 04.10.2006 11:16:37 tarihinde düzenlendi.
ben hep isimleri karıştırmaay basladım. erol sana ömer demişim.. en iyisi ben ömerede behri demeden musade isteyim. Hadi hayırlı sahurlar. giidiyim bakim anam ne yapmış. kesin akşamki yemektir..
dogal huseyin abi forumun cok kalabalıklastı ilgi cok fazla tabi sana ve muhterem makinana.. buarada d80 baya gozume girdi benimde valla.. behri abi baktım mesajına cok sasırdım valla sevindim bir o kadarda
#omergin' tarafyndan 27.09.2006 01:26:12 tarihinde düzenlendi.
Omer, ne dersin bir de eski dostları arama başlğımı açsak?
Adımı kullanmanda bi mahzur yok.
Behri ne alaka dersen: Alakasz
Selam Kontrast fotoğrafların son derece güzel, özellikle yüksek iso başarısı harika makinanın.
Biliyorsun ben de bir KM Dynax 7D almıştım ve arızalı çıkmıştı. Makinayı aldığım arkadaş almanyadan yenisini getirdibendeki makinayı geri aldı. Şimdilik bir sorun yok sanırım.
İlk kez bir Dslr makinam oldu bu yüzden fazla anlamam ama bana biraz fazla profesyonel geldi. Aylardan beridir bu forumu takip ediyorum. Güzel bir makinada olması gereken bütün özellikler var bu makinada. Üzerindeki objektif ise AF 28-75 2.8 Bazı arkadaşlar bu lensin çok kaliteli ve hızlı olduğunu söylediler. Makinayı bugün değiştirdim.
Yarından itibaren fotoğraf çekmeye başların ben de.
Kendine iyi bak. Selamlar.
kontrast hocam 2500 ytl ye nikon d200 buldum garantili demissin. hocam nerden buldun ya? su sıralar tam boyle bi makina almayı dusunuyorum yardımcı olabilir misin?
demekki behri eskilerden biri. Ama ben tanımam heralde.
Neyse mr mehmet bey. Makinanızın gelmesine cok sevindim. Makinanızın profesyonel olzelilklere sahip. Ama sizin makinayı gaiba Drtamer daha iyi bilir. O da biraz minoltacı sayılır. Her ne kadar pentaxa yonelsede..
Seninfe fotogarflarını gormek isteriz en kısa zamanda. Objektifiniz 2.8 acıklıgıyla iyi bir lens ollsa gerek.
Malcom gittgidiyordan takip ederken kullanıcıyla direk goruserek o fiyatı almıştım. Şimdiye coktan satılmıstır.
Garantisiz istersen 1700 dolara d200 alabilirsin. O da aynı fiyata denk gelir yani.
Hüseyin selam.
En son yüklediğin fotoğraf sanırım 18-70 ile çekilmiş .
Birde son yüklediğin fotoğrafta renkler biraz abartılı gibi makinanın ayarlarını hatalı bir konumda unutmuş olmayasın.
as exifine baktım da..
sharpen : hard
kontrast:+-2
olarak deger gozukuyor. bu ayarlar vivid mode nin ayarları. sabah deniyordum. Galiba vivid de cektim.
objektif 50 mm.. Ama titretmişim. Saygılar
1600 iso denemesi
%100 crop
#kontrast' tarafyndan 27.09.2006 21:34:56 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
-
Drivestyle: Arabada Dinlenecek En İyi Bass'lı Yabancı Parçal
11 Nis. 2025, 22:35 ebede
012111 Nis. 2025, 22:36
ebede -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
074030 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
057506 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
-
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
091804 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
-